David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, riscă să fie dat afară din casă: „Nu sunt deloc bine. Trebuia să încep munca la un restaurant și mi-au trimis un mesaj în care mi-au zis că nu mă angajează"

 Tudorache Simona
.

David Pușcaș traversează iar o perioadă tulbure. Fiul adoptat de Luminița Anghel are probleme financiare, dar nu reușește să se angajeze și e la un pas să își piardă și casa în care locuiește. În plus, nu are pe nimeni alături. David Pușcaș spera să își facă un rost al lui și să se împace cu vedeta, dar viața îl surprinde din nou și nu îi dă prea multe posibilități.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

David Pușcaș și Luminița Anghel au rupt legătura în urmă cu mai mulți ani. El și-a arătat nemulțumirea vizavi de soțul ei, ea a susținut că i-a închiriat mai multe garsoniere de-a lungul timpului și a făcut totul pentru confortul lui financiar, dar răsplata a fost cruntă, pentru că David a ajuns să se certe cu proprietarii locuințelor în care a stat.

david-puscas-76david-puscas-76

Fiul Luminiței Anghel riscă să fie dat afară din casă. David Pușcaș n-a reușit să se angajeze

David Pușcaș nu reușește să obțină viața la care visează. „Nu sunt deloc bine, în viitorul apropiat o să îmi pierd și casa. Trebuia să încep munca la un restaurant și efectiv cei de acolo mi-au trimis un mesaj în care mi-au zis că nu mă angajează.
Pentru ei am stat în stand-by. Mă simt luat la mișto.(…) Este greu să nu ai pe nimeni, o să ajung pe străzi. Nu am nici ce să mănânc. Sunt vai de capul meu'
, a spus David Pușcaș, pentru Click.

Citește și: Cum a descoperit Diana Dumitrescu că suferă de sindromul intestinului iritabil. Medicii i-au pus un diagnostic greșit: „Am avut două crize, dureri crunte. Au vrut să mă opereze și…'

Citește și: Cum s-a schimbat relația Oanei Roman cu Petre Roman, după decesul mamei ei: „Mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei”

Citește și: Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce s-a găsit o grenadă la poarta casei lor: „Fiica mea e în stare de șoc, plânge' / Camerele de supraveghere au surprins un posibil suspect

Citește și: Mihai Mitoșeru, mesaj tulburător la 8 ani de la moartea tatălui său: „Vă rog pe toți cei norocoși să deschideți telefonul și să apăsați acum acolo unde scrie Tata!” / Deși l-a părăsit când era mic, i-a fost alături părintelui său în ultima parte a vieții

Citește și: Adrian Văncică, alias „Celentano”, marele absent de la botezul celui de-al treilea copil al Ecaterinei Ladin. Actrița explică de ce a lipsit colegul din Las Fierbinţi și îl avertizează: „Poate mai fac unul”

Luminița Anghel nu îi mai vorbește

Luminița Anghel a fost atât de dezamăgită de purtările fiului său încât a anunțat la un moment dat că renunță să îl mai ajute. De atunci nu își mai vorbesc.

„I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înțelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la TV ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, și nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil și mi se pare cinstit să am energie și puterea să mă întorc și spre el. Vă anunț public că este ultima dată când îl ajut', declara Luminița Anghel, în spațiul public, în urmă cu câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton