David Pușcaș nu mai vorbește cu Luminița Anghel, dar îi duce dorul. Ce plan are să se împace cu ea: „E parte din mine mama. Văd defectele, văd și calitățile"

 Tudorache Simona
.

David Pușcaș a făcut dezvăluiri despre viața pe care o duce în prezent. Tănărul, care a fost adoptat când avea doar un an de Luminița Anghel, e total schimbat astăzi. Deși nu mai ține legătura de ani buni cu solista, David Pușcaș speră într-o zi că lucrurile se vor întrepta între el și mama lui vitregă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiul Luminiței Anghel a fost diagnosticat cu borderline și a luat o vreme tratament. A renunțat la pastile atunci când a început să se simtă sedat.

david-puscas-76david-puscas-76

David Pușcaș nu mai vorbește de nouă ani cu Luminița Anghel

David Pușcaș îi duce dorul Luminiței Anghel. „Cred că sunt vreo nouă ani de când n-am mai vorbit cu mama. Eu nu i-am cerut niciodată mamei bani, nu am cerut ajutorul când eram în momente critice, niciodată în viața mea. Nu i-am cerut ajutorul pentru că spuneam că oricum nu mă va ajuta și simți când părinții nu sunt alături. Noi ne-am exclus reciproc unul din viața altuia', a spus David Pușcaș, la Antena Stars, în emisiunea lui Dan Capatos.

David Pușcaș o iubește pe Luminița Anghel și îi simte lipsa

Chiar dacă relația lor nu mai e ca în trecut, David Pușcaș recunoaște că are aceeași iubire pentru Luminița Anghel. „E parte din mine mama. Văd defectele, văd și calitățile, eu nu pot s-o anulez pe ea, că înseamnă că mă anulez pe mine. Eu nu pot să nu o iubesc pe ea, pentru că automat ar însemna că nu mă iubesc pe mine. Dar trebuie să accept și să merg mai departe', a mai spus David Pușcaș.

Citește și: Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, are planuri mari cu actuala iubită pe care a și cerut-o în căsătorie: „Am zis să le fac acum la tinerețe!”

Citește și: Oana Zăvoranu susține că Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii sale, a făcut închisoare în Germania: „Dețin document. Informația o am de la fratele lui. Dacă știam…”/ Ce spune despre Ioan Bogdan Furtună, medicul care o acuză de șantaj

Citește și: Cum arată acum fetele din trupa Spice Girls. S-au reunit la petrecerea grandioasă dată de Victoria Beckham, de ziua ei de naștere: „Cel mai frumos cadou să fim din nou împreună'

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică dezvăluie ce probleme are Nicu Covaci, după operația pe creier: „Urmează o perioadă mai delicată, câteva luni cu asta va rămâne…'. Primele imagini după externare

Cum vrea David Pușcaș să repare relația cu Luminița Anghel

El are convingerea că va relua, la un moment dat, legătura cu Luminița Anghel, dar crede că va veni acest moment atunci când se va realiza.

„Eu cred că dacă o să reușesc în viața asta și o să am o carieră mișto și o să fiu sus, cred că da, ne vom putea împăca. Atunci o să-i zic: mamă, am reușit, sunt bine, te iubesc!E u vreau să fiu bine profesional și să o sun și să o invit să ieșim la restaurant, să mâncăm și să depănăm amintiri', a mai spus tânărul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton