Cum arătau David și Victoria Beckham când s-au cunoscut. Au aniversat 24 de ani de la căsătorie: "Te iubesc atât de mult"

 Dumitrache Laura
.

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă internațională. Cei doi au împlinit 24 de ani de căsătorie, iar cu această ocazie, fostul fotbalist a postat o fotografie rară cu el și soția sa, din tinerețe. Victoria și David Beckham au împreună patru copii, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

David Beckham s-a căsătorit cu Victoria în anul 1999, în timpul unei ceremonii la un castel din Irlanda. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și au devenit părinți a patru copii. Recent, au împlinit 24 de ani de la căsătorie, iar fostul fotbalist a marcat momentul postând pe rețelele de socializare o imagine cu el și Victoria de acum câțiva ani.

david si victoriadavid si victoria

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi au rămas împreună și au dovedit că iubirea lor este extrem de puternică. Cu ocazia aniversării a celor 24 de ani de căsătorie, David Beckham a postat o imagine surprinzătoare cu el și soția lui.

Citește și: Fiul cel mare al cuplului Victoria – David Beckham s-a căsătorit în secret. Ce i-a dat de gol pe cei doi tineri miri

Citește și:Ce mult au crescut și ce frumoși sunt copiii Victoriei și ai lui David Beckham. Cei patru fac furori pe internet

Citește și:Ce dietă ține Victoria Beckham: „Când mănânc bine, văd diferența în pielea mea'. Merge la sală de cinci ori pe săptămână

Citește și:Ce cadou i-au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani lui Johnny Depp: „Ne-a fost foarte greu să alegem'. Actorul a împlinit 60 de ani

Cum arătau David și Victoria Beckham când s-au cunoscut. Au aniversat 24 de ani de la căsătorie

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit în 1999, iar de atunci au o căsnicie fericită. Recent, cei doi au împlinit 24 de ani de la căsătorie, iar fostul fotbalist a marcat evenimentu postând o imagine cu el și soția lui, din tinerețe.

Fanii au fost în extaz, iar cuplul a primit numeroase comentarii din partea internauților și prietenilor. În imagine, David Beckham apare cu părul tuns în curtain bang, iar Victoria are părul dat pe spate. În această zi, 4.7.99, 24 de ani și încă numărăm. Pentru cea mai bună soție, mămică și partener de băutură (în majoritatea timpului), La mulți ani, te iubesc atât de mult”. Actrița Eva Longoria a reacționat la imaginea postată de David Beckham.  La mulți ani pentru cuplul meu preferat din lume!”.

Victoria Beckham a publicat și ea, la rândul ei, câteva imagini cu soțul ei.  'Și acum ne ținem de mână și râdem împreună, cu tine, nu doar de tine!Te iubesc atât de mult, David Beckham', a scris, Victoria Beckham.

Cum a început povestea de dragoste dintre David și Victoria Beckham

David și Victoria Beckham s-au cunoscut în anul 1997, când David era fotbalist la Manchester City, iar Victoria făcea parte din trupa Spice Girls. Cei doi s-au îndrăgostit încă de la prima întâlnire și s-au căsătorit în 1999. În anul 2016, Victoria Beckham a povestit pentru British Vogue despre primul moment în care l-a văzut pe David.

„Și da, dragostea la prima vedere există. Ți se va întâmpla în salonul jucătorilor de la Manchester United – deși te vei îmbăta puțin, așa că detaliile exacte sunt neclare.” Amintindu-și de prima întâlnire, ea a adăugat: „În timp ce ceilalți fotbaliști stăteau la bar și beau cu prietenii lor, îl vedeai pe David stând deoparte cu familia sa. Avea un zâmbet atât de drăguț.”

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton