De ce a ajuns Andreea Marin la spital, de urgență: "Am simțit epuizarea, pic pur și simplu, succesul nu e egal cu fericirea"

.

De ce a ajuns Andreea Marin, de urgență, la spital. Andreea Marin, una dintre cele mai respectate personalități din domeniul televiziunii, a dezvăluit cum a ajuns la spital, după o perioadă în care a muncit foarte intens. Mai mult, „Zâna surprizelor” ajunsese atât de eupuizată, încât nici nu se mai putea bucura de succesul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin, 48 de ani, imaginea profesionalismului în lumea televiziunii din România, a mărturisit că, pentru a ajuns la un nivel de execelență într-un domeniu atât de competitiv, a ajuns să-și sacrifice până și sănătatea. Vedeta a avut perioade în care a muncit până la epuizare, fapt pe care l-a resimțit din plin, astfel încât a ajuns chiar pe mâna medicilor. Andreea Marin a mai dezvăluit că abia acum a învățat să se bucure cu adevărat de realizările ei și a învățat că fericirea nu este egală cu succesul profesional.

index-91index-91

De ce a ajuns Andreea Marin, de urgență, la spital

Andreea Marin reprezintă un model de profesionalism în domeniul televiziunii, însă acest statut vine și cu multe sacrificii. „Zâna surprizelor” a mărturisit cum s-a întâmplat să ajungă de urgență la spital din cauza epuizării.

Citește și: „Cea mai mare bucurie a unui părinte este să facă un pas în spate și să privească spre viitorul copilului său… o să predau ștafeta Violetei'. Andreea Marin e mândră că fiica ei lucrează ca voluntar de la 17 ani / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin e mândră de iubitul ei. Ce face Adrian Brâncoveanu, în prezent, în Israel: 'Nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie…' / EXCLUSIV

Citește și: Aris Eram, declarație de dragoste pentru Laura Giurcanu, la America Express: „Și eu te iubesc…”

Citește și: Ultima postare a lui Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort în jacuzzi. Actorul din Friends parcă și-a prevestit sfârșitul: „Apa caldă care se învârte…”

Am avut nenumărate momente în care am simțit oboseala, epuizarea. Nu le mai știu numărul. Le-am depășit cu greu, uneori am ajuns în spital, am ajuns să pic, pur și simplu de oboseală. Lucrurile mari nu se fac cu eforturi mici. În meseria pe care mi-am ales-o nu este vorba doar despre muncă fizică, ci și de creativitate, de dorința de a veni mereu cu ceva nou, dar și de muncă fizică pentru că uneori le facem pe toate. Cel puțin așa am făcut eu lucrurile, sunt producător de ani buni și asta înseamnă să te intereseze tot ce ține de bucătăria produsului tău', a mai spus Zâna Surprizelor.

Andreea Marin, despre succesul în televiziune: „Pentru mine fericirea vine abia acum, la 40 și de ani, aproape 50”

Andreea Marin a descoperit că fericirea nu are neapărat de-a face cu succesul profesional, ci cu liniștea interioară și echilibrul sufletesc, restul este doar o „sclipire de moment”.

Pentru mine fericirea vine abia acum, la 40 și de ani, aproape 50, când înțeleg că de fapt înseamnă moderație, înseamnă echilibru. Fericirea nu trebuie să o cauți nici acolo unde crezi că atingi cerul cu mâna, nici în strălucirea unei clipe, fericirea stă în calmul ce se așază în tine, când știi cine ești. Ești fericită că poți comunica, în primul rând cu interiorul tău, când te simți bine cu tine, cu cei din jurul tău. Succesul nu este egal cu fericirea! Nu este o fericire pe termen lung, este o clipă, o strălucire de moment și vine după atât de multă muncă, încât nu mai ai puterea de a te bucura cu adevărat', a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro

FOTO: Afcebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton