De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii la școli private: "O taxă poate să ți se pară mult, dar..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii la școli private. Adela Popescu este fericită că poate petrece mai mult timp cu cei trei băieți ai ei, de când a luat o pauză de la televiziune. Actrița se dedică foarte mult educației micuților, chiar dacă este ocupată și cu proiectele profesionale. Vedeta și-a îndreptat copiii către învățământul privat, chiar dacă este de părere că taxele sunt într-adevăr cam ridicate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii la școli private. Adela Popescu și Radu Vâlcan reprezintă unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Au împreună trei băieți, dintre care doi merg deja la școală, iar mezinul la grădiniță. Deși, în ultima vreme, Adela Popescu nu a mai apărut atât de des la TV, actrița are o mulțime de proiecte în derulare și tocmai a terminat de filmat o producție de comedie, alături de alte vedete. Pentru Adela Popescu, educația copiilor este foarte importantă, de aceea a ales să-i dea pe micuți la învățământul privat, întrucât acolo au parte de îngrijire constantă din partea personalului.

adela-popescu-si-a-dus-copiii-in-satul-natal-am-ca-varianta-sa-renunt-la-tot-si-sa-ma-mut-la-tara_size2adela-popescu-si-a-dus-copiii-in-satul-natal-am-ca-varianta-sa-renunt-la-tot-si-sa-ma-mut-la-tara_size2

De ce a ales Adela Popescu să-și dea copiii la școli private

Adela Popescu are trei băieți, iar doi dintre aceștia merg deja la școală, în timp ce mezinul este încă la grădiniță. Copiii vedetei frecventează învățământul privat, care deși presupune cheltuieli mai ridicate, actrița a ajuns la concluzia că ar cheltui la fel de mulți bani și la școlile de stat.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.

Citește și: Cum arată Adela Popescu nemachiată. S-a filmat complet naturală, fără filtre de înfrumusețare

Citește și:Adela Popescu, despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Cu toate că eram foarte îndrăgostită, îmi puneam destul de multe semne de întrebare…’. Ce reproșuri își fac acum / EXCLUSIV

Citește și: Lora, noi declarații despre nunta cu Ionuț Ghenu: „La Starea Civilă va fi mai restrâns. Cununia religioasă va fi mai mare, pentru că…”

Citește și: Diana Enache a dezvăluit sexul bebelușului. Cum i-a dat vestea lui Adrian Enache: „Cel mai frumos cadou de până acum'

Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.', a declarat Adela Popescu pentru Unica.

Cum se înțeleg Adela Popescu șii Radu Vâlcan, după opt ani de căsnicie

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de 8 ani și au împreună trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. De-a lungul anilor, cei doi au dovedit că iubirea lor este puternică și poate trece peste orice obstacol. Recent, actrița a vorbit despre momentele dificile din căsnicia cu Radu Vâlcan.

Are multă experiență el într-adevăr, dar dintre noi doi el e mai coleric. Adică eu sunt cea care pun stop așa cum ar veni.El se ceartă cu mine, el se împacă cu mine. Eu doar sunt aici, aștept: băiete, hai, ce vrei? Vrei să ne certăm astăzi? Ne certăm. Vrei să ne împăcăm? Gata! Eu nu mă cert și nici nu mă împac„, a declarat Adela Popescu, potrivit Playtech.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton