De ce a ales Gina Pistol să poarte un inel cu piatră roșie în ziua nunții cu Smiley: ”Este o piatră a pasiunii și...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce a ales Gina Pistol să poarte un inel cu piatră roșie în ziua nunții cu Smiley. Nunta Ginei Pistol cu Smiley a ținut primele pagini ale ziarelor câteva zile bune la rând, asta mai ales fiindcă totul a fost parcă desprins dintr-o frumoasă poveste de dragoste, iar asta nu o spunem doar noi, ci numeroase nume mari care au fost acolo drept invitați. Ei bine, după ce frumosul eveniment s-a terminat, iar cei doi miri s-au bucurat de luna de miere, acum a sosit momentul ca îndrăgita prezentatoare TV să vorbească despre ținutele ei, dar și despre accesoriile purtate, totul la rugămintea urmăritoarelor ei din mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ei bine, recent, Gina Pistol le-a răspuns urmăritoarelor sale la toate întrebările legate de ținuta ei de zi, pe care a purtat-o la ceremonia religioasă și civilă, dar și despre superba rochie pe care a purtat-o seara, la restaurant, unde au fost invitate sute de vedete. Le-a dezvăluit prețurile și site-urile de unde le-a luat sau le-a făcut comandă, însă atenția fanelor nu s-a oprit aici.

smiley9-4-2smiley9-4-2

Una dintre admiratoarele Ginei Pistol a fost foarte atentă la partea de accesorizare și bijuterii. După cum bine știm, prezentatoarea TV a vorbit despre accesoriile pe care urma să le poarte chiar înainte de nuntă, explicând că vrea să i le lase drept moștenire fiicei sale, micuța Josephine.

Citește și: Ce nume va avea Gina Pistol în buletin după ce s-a căsătorit cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine'

Citește și: Ce bijuterii va purta Gina Pistol în ziua nunții. Vrea să-i lase accesoriile moștenire lui Josephine: „Un pandantiv foarte drăguț cu un…'

Citește și: Din cauza procesului de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu n-a putut să-și planifice vacanța cu fiicele: 'Nu se pune problema să cedez. Situația noastră atipică legat de tot procesul…'

Citește și: Andreea Antonescu a rugat preotul să nu-i bage fiica în cristelniță, la botez: „Mă ia panica, în anumite momente…”

De ce a ales Gina Pistol să poarte un inel cu piatră roșie în ziua nunții cu Smiley

Pe lângă cerceii despre care a povestit că i-a cumpărat de pe un site de antichități, pe urma unei licitații, Gina Pistol a vorbit și despre lănțișorul cu diamant pe care și l-a cumpărat cu scurt timp înainte de frumosul eveniment, în care avea să devină în mod oficial soția lui Smiley. Totuși, pe mână ei fanii au zărit un inel cu o piatră mare și roșie, fiind vorba despre un rubin. Nu, nu era inelul de logodnă, ci un alt inel, însă tot cu o mare importanță.

Așa cum era de așteptat, Gina Pistol a fost întrebată de ce a ales să poarte un inel cu piatră roșie în ziua nunții cu Smiley, astfel că răspunsul nu a încetat să apară, chiar în secțiunea comentariilor de la postările ei despre rochiile purtate la cel mai frumos eveniment din viața ei.

'Este un inel cu rubin. L-am purtat în ziua nunții pentru că rubinul este o piatră a pasiunii și a iubirii. Așa am simțit eu.', i-a explicat Gina Pistol unei urmăritoare.

Gina Pistol vrea să-i lase moștenire fiicei sale accesoriile purtate la nunta cu Smiley

Gina Pistol a fost extrem de implicată în pregătirile pentru ziua cea mare, începând de la locație, aranjamente, invitații, mărturii, meniu și tot ceea ce mai este legat de nuntă în sine, până la rochiile sale și cele mai mici detalii, precum accesoriile. Frumoasa prezentatoare TV și-a alocat tot timpul necesar pentru ca în ziua nunții totul să fie cu adevărat impecabil, așa că și-a ales o serie de bijuterii extrem de prețioase și cu o mare însemnătate, astfel că vrea să i le lase moștenire fiicei sale, Josephine.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză', a spus Gina Pistol pe Instagram, înainte de nuntă.

Unde au fost Gina Pistol și Smiley în luna de miere

La scurt timp după nuntă, prezentatoarea de la Chefi la cuțite, Gina Pistol și Smiley, juratul de la Vocea României, au plecat în sudul Franței, unde și-au petrecut luna de miere, în timp ce micuța Josephinei-a așteptat cuminte acasă, în România. Au stat 10 zile într-un resort de lux, din regiunea Saint-Paul-de-Vence, de pe Coasta de Azur, vacanța fiind un cadou din partea nașilor de cununie. Cei doi au împărtășit numeroase momente cu fanii pe rețelele de socializare, delectându-i pe cei dragi cu imagini de vis din locația superbă unde au fost.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton