De ce a ascuns Camelia Potec sarcina chiar și de soțul ei: "A aflat de față cu toți, cu toată familia la masă"

 Dumba Gabriela
.

Camelia Potec va deveni mamă pentru a doua oară, în această toamnă, și a dezvăluit că soțul ei a aflat târziu că în familia lor va mai veni cineva. Sportiva de 41 de ani a preferat să-i ascundă o perioadă că este însărcinată din nou și a explicat de ce a luat o astfel de decizie surprinzătoare. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Caelia Ioana care a venit pe lume în anul 2018.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Preşedintele Federaţiei de Nataţie, fosta mare campioană Camelia Potec, va deveni mamă pentru a doua oară. Camelia Potec este căsătorită cu Sebastian Tudor, un cunoscut om de afaceri și amândoi și-au dorit mult încă un copil, doar că erau slabe șansele ca această minune să se întâmple.

332885561_8850965444975180_8897993336861638100_n332885561_8850965444975180_8897993336861638100_n

Camelia Potec și soțul ei vor avea încă un copil. De ce a ascuns Camelia Potec sarcina chiar și de soțul ei

În urmă cu câteva zile, Camelia Potec a dezvăluit că va mai avea încă un copil.

„Mereu m-am menţinut în formă bună, am promovat ideea de mişcare, dar acum am 8 kilograme în plus şi am 25 de săptămâni de sarcină. La 41 de ani, în octombrie, voi aduce pe lume al doilea copil”, a declarat ea la emisiunea La Măruţă, de la Pro TV.

Ulterior, fosta mare campioană a explicat că a ascuns sarcina de soțul ei pentru că nu era convinsă că totul va fi bine. Timp de două săptămâni, Camelia Potec a fost singura care știa că în viața lor va mai veni un copil.

„Starea mea de sănătate a fost fără energie, iar corpul meu a cedat puțin la începutul anului. Am avut și anemie. În urma analizelor, am aflat că o să avem un bebe. Eu am aflat pe 19 februarie, de ziua mea, știam că sunt însărcinată. Dar, având analizele la pământ, nu am fost întrebată dacă este ceva mai mult.

El a aflat de ziua lui. A fost simplu cadoul pentru el, pe data de 3 martie. I-am dat o pereche de botoșei albi de bebeluși. A aflat de față cu toți, cu toată familia la masă. A rămas surprins: `Eu ce să fac cu ăștia?`. Asta a fost reacția lui și nu i-a venit să creadă' , a spus Camelia Potec pentru FANATIK.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Ginei Pistol cu Smiley: ‘Este o relație karmică. Ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, a-l duce spre o căsătorie’

Citește și: Carmen Harra a făcut astrograma băiețelului lui Theo Rose: „Va aduce mult bine în această lume'

Camelia Potec își luase gândul că mai poate avea un copil

Camelia Potec a explicat de ce s-a temut să-i spună soțului ei că este însărcinată și a preferat să aștepte momentul prielnic, atunci când pericolul de a pierde copilul a trecut.

„Nu i-am spus pentru că fiecare eram angrenați în ce aveam de făcut, cumva am mers înainte. Din cauza stării mele de sănătate nu știam sigur dacă voi reuși să păstrez sarcina.

Întotdeauna primele trei luni sunt mai dificile. Nu am vrut să intre în panică nici el, nici noi ca discuție. Am vrut să mă fac bine și apoi i-am dat și lui vestea', a dezvăluit ea.

Camelia Potec susține că ea și soțul ei și-au dorit mult încă un copil. Încă de anul trecut cei doi sperau să îi poată oferi Caeliei un frățior sau o surioară.

„Nu ne mai așteptam. După ce anul trecut nu am reușit să rămân, am crezut că nu vom mai face copil, având în vedere și vârsta. Noi speram ca eu să rămân însărcinată anul trecut. Ne-am dorit de pe atunci să-i mai oferim Caeliei un frățior sau o surioară. Din păcate, nu a fost să fie. Am mulțumit Domnului pentru ceea ce avem și am înțeles că nu întotdeauna le poți avea pe toate. Cumva ne luaserăm gândul de la copil', a mai spus Camelia Potec.

Cum a reacționat fetița Cameliei Potec când a auzit că va avea un frățior sau o surioară

Fetița Cameliei Potec a fost foarte bucuroasă când a aflat că în familia lor va mai apărea un bebeluș.

„Fetița noastră a reacționat foarte bine când a aflat că va avea un frățior sau o surioară. A avut o reacție foarte frumoasă. Starea mea din primul trimestru nu a fost foarte bună și nu am vrut să creadă că mami e bolnavă. Am vrut să împărtășim cu ea că mami are un bebe și din acest motiv nu se simte bine. Am fost nevoiți să-i spunem acum două luni, dar are aproape cinci ani și înțelege. Ea spune că este pregătită și că mami și cu ea vom avea grijă de bebe.

Până la proba contrarie, Caelia îl așteaptă cu nerăbdare. Nu îmi este teamă cum va reacționa ea. Eu spun că ne descurcăm în orice situație. La urma urmei, Caelia trebuie să se acomodeze cu ideea că va fi un bebe în casă. Ea este deja domnișoară și suntem pe drumul cel bun. Ne așteptăm și la stări de gelozie și invidie și le vom compensa cu iubire, îmbrățișări și explicații', mai dezvăluie cu emoții în glas Camelia Potec.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton