De ce a avut Iulia Albu fața umflată la America Express: "Lucruri pe care vi le spun în premieră, aici"

 Oana Pantazi
.

Pentru că își ține urmăritorii din social media la curent și cu cele bune, și cu cele rele din viața ei, Iulia Albu a explicat recent de ce a avut fața vizibil umflată pe parcursul America Express. Vedeta a dezvăluit că obrajii ei mai bucălați ca de obicei au fost doar un simptom al unei afecțiuni cu care se confruntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a avut Iulia Albu fața umflată pe parcursul America Express s-au întrebat, probabil, majoritatea celor care o cunosc, pentru că e adevărat că televizorul îngrașă, însă nu e prima oară când vedeta apare pe sticlă… De data asta, Iulia a arătat un pic altfel, cu fața mai rotunjoară ca de obicei. Iată care este motivul!

iulia-albu-cu-fatza-umflataiulia-albu-cu-fatza-umflata

De ce a avut Iulia Albu fața umflată la America Express

Iuia Albu și Mike au fost încă de la începutul Asia Express unul dintre cuplurile simpatizate, dar și care au suscitat cea mai mare curiozitate din partea fanilor emisiunii. Și, într-adevăr, încă de la primele episoade, popularitatea Iuliei a crescut vertiginos, datorită gradului imens de simpatie care l-a adunat. Uneori, în detrimentul lui Mike, care nu a fost la fel de apreciat, mai ales după ce a avut un comportament nepotrivit față de partenera lui…

Citește și: Iulia Albu, declarații despre nuntă și copii, după ce s-a împăcat cu Mike: „Nu voi purta o rochie de mireasă convențională. Au fost despărțiți o perioadă, după America Express

Citește și: „Au intrat dracii în el. Am locuit fiecare în altă casă, complet separați. Iulia Albu și Mike, scandal uriaș după America Express. Vedeta l-a dat afară din locuință și s-au despărțit o perioadă

De când a început show-ul, Iulia a ținut permanent legătura cu fanii și a postat fotografii din timpul competiției. Într-una dintre postări, vedeta a vorbit în premieră și despre problemele pe care le-a avut pe parcursul show-ului – una dintre ele fiind retenția de apă, vizibilă cu ochiul liber la nivelul feței. Cu această problemă s-au confruntat și concurentele de la Survivor, de altfel, în sezoanele trecute. Iulia a exemplificat explicațiile cu mai multe fotografii din timpul competiției. Chiar dacă recunoaște, cu umor, că au intrat mai rotunjori în competiție, ulterior Iuliei, care se luptă cu intoleranța la gluten, i s-a umflat fața din cauza alimentației incorecte.

„Lucruri pe care vi le spun în premieră, aici, despre America Express.

  1. Aici nu avea nimeni probleme cu nicio glandă, pur și simplu am intrat în competiție ceva mai rotunjori.
  2. Câteodată veți observa că fața mea este foarte umflată. Intoleranța la gluten și mâncarea din America Express nu sunt compatibile.
  3. În trecut am dat probă pentru a fi vocea personajului Dezgust din Inside Out (ceea ce explică a doua foto din slide), dar au ales pe cineva mai simpatic.
  4. Eu nu știu să montez nimic în afară de video-uri și călugărițe (vezi foto 3 si 4). Vă explic mai târziu mai multe', a scris Iulia, pe Instagram.

Iulia Albu, momente emoționante la America Express

Într-unul dintre episoadele trecute de la america Express, printre lacrimi, Iulia Albu a făcut dezvăluiri emoționante despre divorțul de Mihai Albu și viața de mamă singură. Criticul de modă și-a dezvăluit latura sensibilă în fața unei femei simple cu care, în mod surprinzător, a împărtășit un destin similar.

Sunt ani buni de când Iulia Albu este divorțată de designerul Mihai Albu, iar fiica lor, Mikaela, este adolescentă, însă iată că acolo, undeva, a rămas un punct nevralgic, care a ieșit la iveală la Asia Express, în timp ce Iulia și Mike au fost cazați peste noapte în casa unei femei, mama unei fetițe. Dezvăluirile columbiencei au emoționat-o enorm pe Iulia, care a lăsat masca jos, arătându-și vulnerabilitatea.

„Stăm doar noi două aici, singure. Sunt o mamă singură’, i-a spus gazda columbiană Iuliei.

Acela a fost momentul în care Iulia i-a făcut, la rândul ei, femeii dezvăluiri, mărturisind că a trăit o poveste similară.

„Știu și eu cum e să fii mamă singură. Sunt divorțată și am o fiică. Și a fost foarte greu. Am trecut și eu prin asta și știu cât este de greu. Și știu ce înseamnă pentru un copil’, a spus Iulia, emoționată, izbucnind în lacrimi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton