De ce a decis Andra să-și dea demisia de la Vocea României: "M-am lovit de o competiție între antrenori, nu vreau astfel de momente. Fac față, dar..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a decis Andra să-și dea demisia de la „Vocea României”. Andra, jurata de la Vocea României, a vorbit în podcastul lui Morar despre adevăratul motiv pentru care a părăsit show-ul de talente Vocea României de la PRO TV. Andra a menționat că se crease o competiție între antrenori, fapt ce nu a fost pe placul artistei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra a fost una dintre juratele de la „Vocea României”, una dintre cele mai de succes show-uri de talente, difuzate la PRO TV. Deși soția lui Măruță a fost îndrăgită de public, ea a descoperit, treptat, că formatul emsiunii nu i se potrivește. Mai mult, Andrei i-a displăcut faptul că antrenorii îi aruncau mici „săgeți”, în încercarea de a atrage în echipa lor concurentul dorit. Andra a dezvăluit abia recent, motivul pentru care și-a dat demisia de la Vocea României.

pwq5nwuzmtiynwm4yjy3ndlinjawmzewnmyxmtviywiy.thumb_pwq5nwuzmtiynwm4yjy3ndlinjawmzewnmyxmtviywiy.thumb_

De ce a decis Andra să-și dea demisia de la „Vocea României”

Andra a ocupat, o vreme, scaunul de jurat de la Vocea României, însă a ales să părăsească emisiunea, deorace a descoperit că formatul nu cadrează cu personalitatea ei. Iată ce a dezvăluit Andra în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”:

Citește și: „Când suntem căzuți moral, el mă scoate din stările alea. Eu am făcut multe greșeli. În interior mă oftic, că lumea nu vede cum sunt eu”. Cum o susține Alex Velea pe Antonia

Citește și: Cătălin Bordea, primele declarații despre Olga Barcari, femeia alături de care a petrecut Revelionul: „Nu cred în relații pansament”

Citește și: Andra a cântat gratis imnul României la meciul România – Elveția: „Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna pro bono!'

Citește și: Cum a reacționat Andra, după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România – Elveția: „Am cântat varianta oficială. Poți reveni cu scuze…' / Artista are dreptate

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni.

Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente’, a spus Andra.

Andra, despre culisele Vocea României: „Mi-au promis că n-o să fie pe ceartă”

Andra a oferit detalii din culisele „Vocea României” și a menționat că nu i-au plăcut ironiile pe care și le aruncau antrenorii, creându-se, astfel, o competiție între jurați. Cântăreței i se spusese că dialogul dintre mentori va fi unul armonios, lipsit de comentarii acide, însă artista susține că nu a fost deloc așa.

„M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face plăcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu’, a mai dezvăluit Andra în interviul oferit lui Mihai Morar la „Fain și Simplu’.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton