De ce a defăimat-o public Alex Bodi pe Ema Uta după ce s-au despărțit: "M-a luat flama și am făcut niște afirmații pe care nu trebuia să le fac niciodată". Afaceristul a plătit pentru informații despre fosta iubită

 Oana Pantazi
.

De ce a defăimat-o public Alex Bodi pe Ema Uta. Povestea lor de dragoste a avut un deznodământ urât, după ce, la scurt timp de la despărțire, Alex Bodi a făcut niște afirmații greu de crezut despre Ema Uta. Acum își recunoaște vina și, mai mult, mărturisește că a plătit pentru a afla mai multe despre trecutul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Despărțirea lor a fost departe de a fi una amiabilă, declarațiile făcute de Alex Bodi în spațiul public despre fosta sa iubită determinând-o pe Ema Uta să declare că îl va da în judecată fără defăimare. Ulterior, afaceristul și-a cerut scuze, iar acum dorește să se împace cu ea… Iată ce l-a determinat să o defăimeze în mediul online pe cea care urma să-i devină soție!

De ce a defăimat-o public Alex Bodi pe Ema Uta

La ceva timp după ce și-a desființat efectiv fosta iubită în spațiul public cu niște declarații jignitoare, greu de digerat, Alex Bodi a explicat ce a determinat această reacție din partea lui. Printre altele, afaceristul a explicat că ar fi fost provocat să reacționeze în acest fel și, mai mult, a dezvăluit că au fost persoane din proximitatea sa care l-au felicitat că s-a despărțit de Ema.

Citește și: Alex Bodi a răbufnit la adresa Emei Uta, după ce a fost criticat că s-a afișat cu noua iubită: „După 3 ani de relație cum se numește când fugi prin hotel ca escortă? În timpul relației…’

Citește și: Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi pentru defăimare: „Singurul motiv pentru care iau atitudine este faptul că îmi este afectată familia'. Cum a recționat omul de afaceri

Citește și: Cine este Mihai Găvan de la Mireasa, sezonul 10. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a fost sportiv de performanță: „N-aș trece niciodată peste înșelat’

Citește și: Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante despre nașterea celei de-a patra fetițe: „Nu am avut un travaliu foarte lung, a fost o naștere naturală. A fost mare, a avut 4,100 kg'. Cum au reacționat surorile când au văzut-o pe Aida

„Toată lumea poate fi prinsă într-o fază proastă. Nu știi cine, ce, cum îți pregătește, ce îți pregătește, poate fi o manevră. (…) Nu pot să spun că îi cunosc, doar așa virtual (n. red. pe cei de la care a primit informații despre fosta lui iubit), plus două-trei persoane plătite să îmi trimită niște bârfe. Nu trebuia să spun eu așa, dar m-a luat flama și am făcut niște afirmații pe care nu trebuia să le fac niciodată. (…)

Mulți (n. red. l-au felicitat că s-a despărțit de Ema). Și străinii, și persoane apropiate, dar nu prea le dau eu ocazia să facă treaba asta. (…) Lumea nu suportă să te vadă fericit', a spus Alex Bodi, în podcastul lui Bursucu, mărturisind și că o consideră pe Ema Uta sufletul său pereche și că dorește să se împace cu ea.

Alex Bodi a mers după Ema Uta în Mykonos pentru a se împăca

După ce au fost protagoniștii unui scandal incredibil și el i-a adus acuzații teribile, Alex Bodi a conchis că totuși o iubește pe Ema Uta și că ar vrea să se împace cu ea. După despărțirea de ea însă, afaceristul și-a făcut rapid o nouă iubită, iar după ce a văzut că Ema Uta a plecat cu prietenele ei în Mykonos, Alex Bodi și-a luat și el noua iubita și au mers în aceeași locație, unde s-au distrat pe cinste. Nu a ezitat și a imortalizat mai multe momente tandre alături de Caterina, însă…

El a rămas în Mykonos, iar ea a plecat în România, astfel că toată lumea a bănuit că s-a produs despărțirea. Nimeni nu se aștepta însă ca afaceristul să meargă la hotelul fostei iubite pentru a se împăca. Dornic de împăcare, Alex Bodi chiar a intrat în cameră peste Ema Uta.

„Eu nu vreau să o numesc slăbiciune. Eu cred că este sufletul meu pereche (n.r. Ema Uta). Nu contează câte greutăți, câte obstacole se pun sau ce încearcă lumea să facă, să împiedice, să le devieze drumurile, două persoane predestinate nu se vor despăți niciodată, dacă este să fie menit. Dacă nu este, atunci se rupe la prima cădere toul. Au fost trei ani între noi, dar a fost foarte intens. Când este ceva și trăiești la intensitate și când trăiești lucrurile în doi ani ca și cum le-ai trăit în prima săptămână, acesta este un lucru foarte mare.

Dacă două persoane sunt predestinate să fie împreună poate să intervină oricine, în afară de Dumnezeu. Dacă Dumnezeu nu vrea să țină, nu o să țină. O iubesc pe Ema Uta. Ea știe că o iubesc! Aș vrea să ne împăcăm, i-am spus și ei’, a mai spus Bodi în podcastul lui Bursucu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton