De ce a divorțat actrița Roxana Condurache de soțul ei: "Nu există șefă mai rea decât fosta mea soacră. Sunt războinică și sar la bătaie..."

 Raiciu Adriana
.

De ce a divorțat actrița Roxana Condurache de soțul ei. Roxana Condurache este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră, însă viața personală a ținut-o tot timpul departe de lumina reflectoarelor. Într-un interviu, actrița a vorbit despre divorțul de soțul ei, dar și despre motivul care a adus la separare. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Condurache, în vârstă de 35 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din țara noastră. A fost premiată și nominalizată ca Cea Mai Bună Actriță la cea de-a 32-ediție a Premiilor Genie, pentru rolul din filmul Denunțătorul. De asemenea, a făcut parte din producția Teambuilding, film care a devenit imediat iubit de cetățeni.

312271415_2151027271746047_4765837019562310641_n312271415_2151027271746047_4765837019562310641_n

Pe lângă cariera impresionantă, Roxana Condurache a trăit și o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, cu care are împreună un băiețel. Într-un interviu recent, îndrăgita actriță a mărturisit de ce a ajuns la separarea de tatăl copilului ei. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Anghel Damian, cuvinte de laudă la adresa Liei Bugnar: „Este un dramaturg și un scenarist extraordinar'. Cum se desfășoară colaborarea cu fosta lui iubită, după despărțire

Citește și:„Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot'. Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

Citește și:Încă un cutremur în România, pe 14 februarie. 160 de replici după cutremurul din Gorj

Citește și: De ce nu vrea Mihai Bendeac să se căsătorească și să aibă copii: „Nu va exista acel eveniment. De la un punct încolo…

De ce a divorțat actrița Roxana Condurache de soțul ei

Simpatica actriță susține că este o persoană drăguță cu cei din jur, asta până când răbdarea îi este pusă la încercare. Astfel, după mai multe certuri și împăcări, a decis să spună punct relației cu fostul ei partener de viață.

„A trecut ceva timp, stai să mă gândesc… Eu, de obicei, sunt o persoană foarte pozitivă și drăguță cu toată lumea până cineva mă calcă pe nervi și atunci îmi amintesc că sunt moldoveancă și sar la bătaie, între ghilimele, sunt războinică!

Când ești într-o familie, te mai cerți, te mai împaci, așa e normal. Dar până la urmă am divorțat. Ca să-ți răspund, adevărul adevărat e că am divorțat, nu doar din cauza asta, dar și din cauza asta', a mai spus Roxana pentru FANATIK.

Totodată, aceasta a făcut câteva declarații și despre soacra sa, întrebată fiind dacă a avut vreodată vreo șefă atât de acră precum personajul Nicoleta.

„Eu șefe n-am avut, dar am avut o soacră… Era șefa unei asemenea șefe, cea mai cea. Am făcut și un roast, de aia îmi și permit să vorbesc, la iUmor, despre soacre în general, nu neapărat despre a mea, dar, clar nu există șefă mai rea decât fosta mea soacră', a spus Roxana pentru sursa citată anterior.

Roxana, declarații despre Teambuilding

În încheiere, actrița a mai vorbit și despre rolul său din filmul Teambuilding, dar și despre momentele de senzație pe care le-a petrecut alături de ceilalți actori.

„A fost super distractiv la Teambuilding, fiind toți tineri actori. Era o gașcă foarte mișto. Am stat trei săptămâni cazați toți în același hotel. Aveam un loc care se numește Șerpăria, așa îi spuneam noi, unde ne întâlneam după filmări tot timpul.

Acolo era cea mai mare caterincă, îți dai seama, ne distram! Când aveam zile libere mai beam și noi un pahar, mai spuneam o glumă, mai făceam și petreceri. O dată am făcut o petrecere și, cumva, am fost certați de producători. A fost scandal a doua zi. Trebuia să filmăm a doua zi la ora 3, 3 ziua!

Și noi ne-am gândit că o să putem, că putem să ne distrăm și noi o seară. Și a fost așa… mare eveniment. A venit producătorul peste noi, ne-a închis muzica. Aia a fost funny!

Și în aceeași seară a și plouat torențial și ca să te duci la hotelul unde eram cazați, trebuia să mergem cu apă până la glezne. Țin minte că eu așa am plecat, cu apă în adidași și m-am culcat la un moment dat că nu se mai putea', a declarat Roxana Condurache.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton