De ce a divorțat Carmen Tănase de regretatul Victor Parhon, după 3 ani de căsnicie: „Dumneavoastră, bărbații, sunteți niște animale ciudate”. Actrița nu a vrut să se mărite niciodată

 Calin Maria Bianca
.

De ce a divorțat Carmen Tănase de regretatul Victor Parhon, după 3 ani de căsnicie. Carmen Tănase a recunoscut că nu a vrut să se căsătorească niciodată, însă cu toate acestea, a fost măritată cu Victor Parhon. Îndrăgita actriță este de părere că bărbații vânează femeile, iar apoi ele devin proprietatea lor, astfel că ea nu-și dorea niciodată acest lucru. Totuși, presiunile din partea familiei și-au pus amprenta asupra deciziei sale la un moment dat, motiv pentru care a acceptat să se mărite. Totuși, privind în trecut, Carmen Tănase a făcut o serie de declarații neașteptate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a divorțat Carmen Tănase de regretatul Victor Parhon, după 3 ani de căsnicie. Carmen Tănase este una dintre cele mai îndrăgite și iubite actrițe de la noi din țară, fiind des văzută pe micile ecrane. Ei bine însă, deși este cunoscută de publicul larg, când a venit vorba despre viața ei privată a încercat să fie destul de reținută de-a lungul anilor. De data aceasta însă nu s-a mai sfiit și a spus lucrurilor pe nume, ceea ce a surprins pe toată lumea.

carmen-tanase8carmen-tanase8

Citește și: Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor. Tudor și-a descoperit marea pasiune: „Singur a învățat, s-a autoperfecționat”

Citește și: Cum a ajuns Carmen Tănase pe masa de operație de la un strănut: „M-a bufnit sângele pe nas, a fost ceva foarte complicat'. Intervenția a durat 4 ore

Citește și: 8 ani de la tragedia Colectiv. Părinții lui Andrei Bucă, tânărul mort în incendiu, au adus pe lume o fetiță: „M-a întrebat de el, ne-aducem aminte mereu'

Citește și: Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Are 20 de ani și este fiul Andreei Esca

De ce a divorțat Carmen Tănase de regretatul Victor Parhon, după 3 ani de căsnicie

Carmen Tănase a declarat că nu a vrut niciodată să se căsătorească. Mereu a fost de părere că un act nu poate schimba nimic în viața ei, explicând că nu înțelege de ce pentru unele persoane contează mai mult acest aspect decât iubirea în sine. Îndrăgita actriță a venit cu o serie de argumente pentru care a tot susținut că nu se mărită, însă într-un final, în diferite circumstanțe, a făcut acest pas alături de regretatul critic de teatru care era mai mare cu 17 ani decât ea.

Nu eu am decis (nr. să divorțeze). A fost foarte bine așa. De ce nu am vrut eu să mă căsătoresc, în primul rând? Din instinct, pentru că nu știam, nu mai fusesem măritată. Dumneavoastră, bărbații, sunteți niște „animale' ciudate, de pradă și în clipa în care prada este a dumneavoastră, este proprietate. Eu am văzut asta și am zis că eu nu o să fiu proprietatea nimănui. Eu sunt de sine stătătoare și am zis că eu nu mă mărit'.

Deși nu voia să se mărite cu acte, Carmen Tănase și-a dorit mereu o familie și un copil. Lumea din jurul ei însă nu putea să-i înțeleagă dorințele și principiile, astfel că într-un final a lăsat de la ea și a acceptat să se căsătorească așa cum se cuvine și cu tot ceea ce înseamnă acest pas important.

Dar totuși o să vină copilul. Așa și? Ce? Nu o să putem să stăm așa neoficializați sau care este problema? De ce hârtia valorează mai mult decât relația în sine? Până la urmă am cedat presiunilor familiei și după aceea, când au început acele semne de proprietate am zis că nu are sens să stricăm această prietenie frumoasă dintre noi', a declarat Carmen Tănase într-un podcast.

Ce diferență de vârsta era între Carmen Tănase și Victor Parhon

Carmen Tănase și Victor Parhon au trăit o frumoasă poveste de dragoste o perioadă destul de bună de timp, chiar dacă între ei era o diferență de vârstă destul de mare. Mai concret, era vorba despre 17 ani, însă se pare că în mariajul lor nu a contat deloc acest aspect și nici aspectul fizic foarte mult, cel puțin pentru Carmen Tănase.

 „Nu s-a simțit absolut deloc (nr. diferența de vârstă) și pentru mine nu contează. Pentru mine nu contează absolut nimic atunci când iubesc pe cineva și eu iubesc omul, nu iubesc vârsta. Nu iubesc culoarea părului, a ochilor sau silueta. Eu iubesc un om. Ca atare, amănuntele astea nu contează. Nu știu dacă s-a simțit neapărat. Poate că uneori s-o fi simțit. Asta nu ne-a împiedicat să ne facem viețile. Eu ieșeam unde voiam, nu ceream voie. Noi ne-am înțeles foarte bine .', a mai spus Carmen Tănase.

Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor

Din mariajul cu Victor Parhon, Carmen Tănase are un fiu, de care este tare mândră. Actrița a vândut tot și s-a mutat la țară alături de mama și fiul ei, bucurându-se de o viață liniștită lângă Târgoviște. Totuși, ea nu a renunțat la actorie, însă fiul ei, Tudor Parhon a decis să încheie meseria de regizor, mai ales după ce și a descoperit pasiunea pentru pictură.

Sunt mare iubitoare de artă. Băiatul meu se ocupă cu asta, deci sunt familiarizată cu această lume cât de cât. Fiul meu pictează, am tablouri în casă, am lucrările lui. Sunt colecționară atunci când vine vorba despre tablourile fiului meu. Merg ori de câte ori am ocazia pe oriunde prin lume, să văd ce mai este nou sau să văd vechile lucrări de care sunt îndrăgostită sau pe care le știu din albume.’, a declarat Carmen Tănase pentru ego.ro.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton