De ce a divorțat Cornel Palade de primele două soții: „Prima m-a lăsat ea pe mine, am găsit casa goală. A doua căsnicie a fost cu doamna învățătoare, poate nici eu nu am fost cheie de biserică...”

 Dumba Gabriela
.

Cornel Palade a fost însurat de trei ori și acum zece ani a fost la un pas să o piardă și pe actuala soție, după ce au apărut zvonuri despre infidelitățile actorului de 71 de ani. Recent, Cornel Palade a vorbit despre primele două soții și motivele pentru care a divorțat. Actorul a povestit că a doua soție l-a salvat într-un moment foarte greu pentru el, dar lui îi plăceau fetele și au ajuns la divorț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Multă lume nu știa că actorul se află acum la a treia căsătorie. Cornel Palade a dezvăluit, recent, cine au fost primele două femei cu care a ajuns la Starea Civilă, înaintea actualei soții, Iuliana, care este și mama fiicei sale, Ada.

cornel-paladecornel-palade

De ce a divorțat Cornel Palade de primele două soții

Cornel Palade, cunoscutul și îndrăgitul actor, și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața personală, în cadrul podcastului Povești de film, cu Mara Bănică, acolo unde a vorbit despre primele două soții.

Pe prima am cunoscut-o înainte de armată. Eram îndrăgostit lulea de ea, disperat eram. Am stat împreună după armată, m-am întors acasă. (…) N-am avut acte, nu ne-am căsătorit, în sfârșit…Aveam un loc de muncă stabil, m-am dus mi-am contractat un apartament cu doua camere. Ne-am mutat în apartament, plăteam lunar o rată la stat. În timpul ăsta mergeam și la școală seara. Și într-o zi când am venit de la serviciu am găsit casa goală.

A plecat și m-a lăsat. Am rugat-o să-mi dea o explicație. Aflu abia după zeci de ani când mă întâlnesc cu fostul cumnat la mare. Atunci, îmi spune el care a fost motivația ei, de m-a lăsat ea pe mine. Că umblam cu bărbați, că eram homosexual. N-am înțeles lucrul ăsta. Probabil alți bărbați umblau după mine, dar eu umblam după fete că nu am putut să înțeleg viața asta altfel. Ca să se scuze ea și să mă bage pe mine în rahat.', a povestit Cornel Palade în emisiunea menționată anterior.

Perioada de după despărțire a coincis cu un alt moment greu din viața sa. În același timp, a fost concediat, a ajuns să facă datorii și să piardă apartamentul pentru care plătea rate

„A doua căsnicie a fost cu doamna învățătoare, Emilia, vreo câțiva ani. De data asta am făcut-o cu acte. M-a adunat pe mine de pe stradă pentru că eu între timp nu am mai avut bani, de la serviciu m-au dat afară, n-am mai avut bani să-mi plătesc ratele, am făcut datorii și a trebuit să vând casă. Au fost perioade mai grele în viața mea. Fata asta m-a adunat de pe drumuri. De fapt, am cunoscut-o la prietenul ei. Eu stăteam în gazdă la prietenul ei. Nu am despărțit-o eu, ea s-a agățat de mine', a povestit Cornel Palade.

Cornel Palade a mai spus pur și simplu că ceva nu a funcționat între ei, mai ales că toată averea nu era decât o valiză de cărți și o chitară, iar fosta lui soție provoca destul de des scandaluri și se certau mereu, iar lui nu i-a plăcut acest lucru. 

Citește și: În ce relații a rămas CRBL cu soția lui, Elena, după anunțul divorțului: „E bine ca bărbat singur. Noi am fost…’. Respinge complet ideea de a avea alți copii

Citește și: Ramona Olaru, înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani de Oana Matache. Ea va participa la altă emisiune din trust

„Eram tinerel, erau frumușel, cântam la chitară, eram simpatic. Averea mea era o valiză plină de cărți și chitara, cu aia mă mutam când la una, când la alta. Ceva nu a funcționat, ea a murit între timp, toamna trecută, poate nici eu nu am fost cheie de biserică, îmi plăceau fetele, ce să fac. Mă provoca și trebuia să ne certăm mereu. Mie nu mi-a plăcut chestia asta, ceartă, cu scandalul.

Și nu mă lăsa. Când mă enervam, voiam să plec, să ies afară, să-mi treacă nebunia. Și nu mă lăsa. Se așeza în ușă și întreținea o stare de presiune. Și ne-am despărțit într-un final, m-am mutat la altă fată. M-a depistat, a venit și la aia într-o iarnă și i-a spart geamurile', a mai spus Cornel Palade.

În 2013, Cornel Palade și actuala soție au fost în pragul divorțului, din cauza unei amante de 27 de ani

În 2013, Cornel Palade și soția au fost în centrul atenției după ce în presă s-a zvonit că actorul și-ar fi abandonat familia pentru a-și reface viața alături de o tânără în vârstă de 27 de ani. Ulterior, în 2015, chiar Cornel Palade a recunoscut că a mai avut relații extraconjugale, că relația cu tânăra de 27 de ani a fost ca un „viciu'.

„Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă.(…)

Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste', a declarat Cornel Palade în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai.

Iuliana și Cornel Palade au depășit, însă, acea situație și au decis să-și salveze căsnicia de peste 30 de ani. Cei doi au împreună și o fiică de 35 de ani, Ada.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton