De ce a divorțat, de fapt, Maria Popovici de Alexandru Minculescu: "Mai ceva ca la Insula Iubirii"

 Oana Pantazi
.

De ce a divorțat, de fapt, Maria Popovici de Alexandru Minculescu. Recent, celebrul cuplu de stand-upperi și-a luat fanii prin surprindere cu anunțul divorțului. Cu toate că cei doi au făcut un anunț sec, fără să dea detalii, se pare că despărțirea lor este legată de neînțelegeri profesionale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maria Popovici și Alexandru Minculescu au fost căsătoriți timp de 6 ani, perioadă în care au făcut un cuplu spumos și pe scenă. Din păcate, deși nimeni nu se aștepta, drumurile lor s-au despărțit, anunțul fiind făcut chiar de către Maria în social media. chiar dacă nu au dezvăluit motivele divorțului, se pare că, printre altele, au fost și neînțelegerile profesionale.

mar1-2mar1-2

De ce a divorțat, de fapt, Maria Popovici de Alexandru Minculescu

Anunțul despărțirii lor i-a luat prin surprindere pe fani, deoarece Maria Popovici și Alexandru Minculescu, alias Mincu, păreau cuplul perfect, iar pe scenă se completau de minune. Cei doi s-au căsătorit civil în 2018, iar în primăvara aceluiași an au făcut și cununia religioasă. Recent, își cumpăraseră casă, așa că nimic nu prevestea deznodământul.

Citește și: Cum arată casa Mariei Popovici, câștigătoarea iUmor sezonul 2. Are o colecție impresionantă de haine și accesorii

Citește și: Cine e Alex Mincu de la Splash! Vedete la apă. E căsătorit cu Maria Popovici

Citește și: Ce scrie în testamentul lui Alain Delon. Cei trei copii ai săi nu vor avea cote egale din impresionanta avere a marelui actor / În trecut, frații s-au acuzat de manipulare și abuz și s-au certat pe averea tatălui lor

La scurt timp după anunțul divorțului, Maria a revenit cu un comentariu, subliniind faptul că ea și Mincu nu au dat declarații în presă privind despărțirea lor.

„Așa de mult nu voiam să fac din astea… Nu aveți nici cea mai vagă idee cât de mult nu îmi doream să fac din astea. Eu și cu Mincu nu am dat nicio declarație în presă. În afară de ce am postat pe paginile noastre de Instagram, altă declarație nu există (…) Înțeleg și îmi asum mai ceva ca la Insula iubirii, că nu ai încotro. Exact așa cum am scris în postare, este singurul adevăr, restul nu preocupă pe nimeni în afară de prietenii și familia noastră, oamenii apropiați. Înțeleg, e normal, și eu la viața mea am citit chestii din astea și am bârfit, dar noi nu am dat declarații în presă', a spus Maria Popovici pe contul ei de Instagram.

Totuși, conform EVZ.ro, Maria și Mincu ar fi decis să-și spună adio în urma unor divergențe survenite pe plan profesional.

Maria Mincu a plecat fără Mincu la PRO TV

Se pare că ruptura dintre cei doi stand-upperi s-a produs în urmă cu 10 luni, atunci când Maria a semnat cu PRO TV pentru emisiunea Săriți de pe fix. Până atunci, cei doi fuseseră nedespărțiți în emisiunile Antenei, dar și pe scenă, unde formau un cuplu savuros. În show-urile lor, cei doi abordau adesea problemele din căsnicie, însă fanii nu au crezut niciodată că acestea aveau legătură cu ei doi, pentru că păreau un cuplu sudat. Maria însă a început negocierile cu PRO TV, în timp ce partenerul ei a rămas la Antena 1, iar acest lucru pare să fi creat probleme între ei.

PRO TV a anunțat prezența Mariei Mincu în emisiunea Săriți de pe fix în luna februarie, iar încă de pe atunci ea nu ar mai fi format pereche cu Mincu. Cei doi au continuat însă să posteze conținut pe pagina lor comună de YouTube, însă ultimul lor video a apărut în urmă cu trei luni. Dacă au contracte profesionale de onorat, probabil colaborarea dintre Maria și Mincu va continua.

Anunțul surprinzător al divorțului

Maria Popovici și alexandru Minculescu s-au cunoscut pe când erau studenți la UNATC și au rămas împreună de atunci. Din păcate, după o căsnicie de 6 ani, aceștia s-au despărțit, anunțul fiind făcut de actriță printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Despărțirea a fost de comun acord și a avut loc cu mai mult timp în urmă, după cum reiese din mesajul postat de Maria Popovici. Actrița nu a dezvăluit motivele care au condus la această decizie și a făcut apel la intimitate, precizând că nici ea și nici Alexandru Minculescu nu vor vorbi pe marginea subiectului.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Se pare că vrei, nu vrei, dacă ești persoană publică trebuie sa faci un anunț, mai ales după ce ți-ai expus relația așa mult timp. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi ca e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!’, a scris Maria Popovici, în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton