Antonia a fost victima bullying-ului, în adolescență: "Fără forme, cu năsucul mare, făceau mișto de mine...". Mulți spun acum că e cea mai frumoasă femeie din România

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a fost Antonia victima bullying-ului, în adolescență. Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton. Puțini și-ar închipui că, atunci când era adolescentă, Antonia era ținta comentariilor răutăcioase ale colegelor, care ironizau constant din cauza felului în care arată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia s-a făcut remarcată de-a lungul timpului, atât datorită talentului, cât și al fizicului ei special. Deși mulți o admiră pentru felul în care arată, partenera lui Alex Velea a dezvăluit că atunci când era adolescență nu se simțea deloc frumoasă. Mai mult, Atonia își mintește și acum că a avut parte de bullying din partea colegelor, deoarece era înaltă și fără forme. Iată ce a dezvăluit despre trecutul ei Antonia!

antonia1antonia1

De ce a fost Antonia victima bullying-ului, în adolescență

În cadrul unui podcast realizat de Horia Brenciu, Antonia a povestit despre perioada adolescenței, când devenise țina comentariilor răutăcioase din partea colegelor. Vedeta a mărturisit că, la acel moment, era înaltă și nu avea forme atât de apetisante ca în prezent și nu se simțea deloc atrăgătoare.

Eram lungă, fără forme, cu năsucul mare. Ceva ciudat rău. Am în telefon. S-a întâmplat mai târziu, în adolescență. Făceau mișto de mine că n-am forme, n-am sâni. Fetele alea care erau „vai, ce bune sunt.', a povestit Antonia.

Citește și: Cum se înțelege Maya cu frățiorii ei Dominic și Akim.Antonia și Alex Velea sunt cei mai fericiți părinți

Citește și: În sfârșit! Bucurie mare pentru Antonia și Alex Velea!S-a încheiat procesul privind numele de familie al băieților lor

Citește și: Iulia Albu, atac la Cătălin Măruță, după ce și-a filmat fiica de 8 ani în timp ce folosește creme de față: „Am fost oripilată, este îngrijorător'. Ce crede despre apariția Evei Măruță în filmul Tati part-time

Citește și: Alina Sorescu a răbufnit la adresa lui Alexandru Ciucu, după ce designerul i-a dăruit un buchet de flori, la aniversarea fiicei lor: „Este doar pentru imaginea lui publică. Când ne întâlnim noi doi nu mă salută’

Cum se menține Antonia, după două nașteri

Antonia ține foarte mult ca toate aparițiile ei să fie impecabile, așa că menține un stil de viață sănătos și este atentă să aibă parte de o alimentație echilibrată, exercițiu fizic, dar și odihnă. Artista a dezvăluit ce a făcut după naștere pentru a reveni la forma inițială.

Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar. Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini. ', a declarat Antonia în cadrul unui alt interviu.

Ce probleme i-a adus Antoniei celebritatea

Pe cât de mulți fani care o iubesc are, pe atât de agresivi sunt haterii Antoniei. Cântăreața a fost atacată, la un moment dat, cu gheață în timp ce se afla pe scenă, însă își asumă și această parte a celebrității și se concentrează pe lucrurile bune de care a avut parte de când este vedetă.

„Încerc să nu bag lumea în seamă care vrea să îmi facă rău, mulți au avut grijă să îmi arate că nu mă plac. Am fost în cluburi în care mi s-a aruncat cu gheață în cap, eu ca să nu fiu vulcanică, am lăsat-o așa.

Am avut multe faze în care lumea a fost rea, ori că sunt frustrați, ori că nu mă plac. Oamenii sunt răutăcioși, am tot ignorat faze de-a lungul timpului, am mai avut și eu reacții, dar foarte rar. Că dacă ești persoană publică și ai reacții.. nu ai voie.

Nu mai pun la suflet acum, nu mă interesează, au fost multe comentarii urâte gratuite, fără să fac nimic. E greu pentru că le aduni, iar dacă ai o reacție și te cerți, tot tu ești de vină. Cel mai bine e să nu bagi în seamă, dar sunt om’, a mai declarat Antonia.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton