De ce a fost Babi Minune reținut de Poliție, de fapt: "I-a scris partenerei mele și am luat foc". Cine e bărbatul care i-a făcut plângere manelistului

 Dumitrache Laura
.

De ce a fost Babi Minune reținut de Poliție, de fapt. Babi Minune a fost reținut de poliție în urmă cu doar câteva zile. Manelistul a fost surprins în timp ce lovea un tânăr pe o stradă din București și i-a luat telefonul din mână. Acum, artistul a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul conflictului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce a fost Babi Minune reținut de Poliție, de fapt. În urmă cu câteva zile, Babi Minune a fost reținut de poliție după ce a lovit un tânăr pe o stradă din București. Artistul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar bărbatul agresat a depus plângere împotriva manelistului. Babi Minune a fost reținut pentru 24 de ore.

babibabi

Babi Minune a vorbit despre motivul pentru care a sărit la bătaie. De asemenea, artistul a dezvăluit că era prieten cu bărbatul pe care l-a lovit și că totul a pornit din cauza unei femei. Se pare că victima i-ar fi trimis un mesaj iubitei manelistului.

Citește și: Babi Minune a fost reținut 24 de ore după ce a bătut și tâlhărit un tânăr pe stradă. A fost surprins de camerele de supraveghere

Citește și:Ce declarație de dragoste i-a făcut soțul Ninei Hariton concurentei, în semifinala Chefi la cuțite: „Ea face totul cu suflet și…”

Citește și:Sora Danei Roba, noi informații despre starea ei de sănătate, după ce s-a trezit din comă. Cum se simte acum: „Are progrese, dar…'

Citește și:„Eu am în grijă copilul, casa, mâncarea, educația'. Cum se descurcă Răzvan Fodor fără soția lui, Irina Fodor, plecată la America Express

De ce a fost Babi Minune reținut de Poliție, de fapt

Babi Minune a devenit cunoscut în urmă cu 15 ani, după ce a jucat în serialul Inimă de Țigan. Vocea sa i-a cucerit pe români și a devenit unul dintre cei mai apreciați manelisti de la noi din țară. În urmă cu câteva zile, Babi Minune a fost reținut de poliție pentru 24 de ore, după ce a lovit un bărbat pe stradă. Artistul a fost surprins de camerele de supraveghere când îl lovea și îi lua cu forța telefonul prietenului său.

Recent, artistul a declarat că nu a intenționat să-i fure telefonul prietenului său, ci a vrut să-i demonstreze acuzațiile pe care i le aduce. Babi Minune a explicat că întreg conflictul a pornit din cauza geloziei.

Babi Minune: „A fost o prostie felul în care s-au interpretat lucrurile”

Babi Minune a explicat că cearta dintre el și prietenul său a pornit din cauza geloziei. Manelistul a dezvăluit că bărbatul pe care l-a lovit i-ar fi scris partenerei sale, motiv pentru care s-a enervat.

„A fost o prostie felul în care s-au interpretat lucrurile. Îmi permit să-mi fac un magazin de telefoane, nu aveam de ce să îi fur telefonul. Nu ar trebui să se interpreteze ca tâlhărie, a fost vorba despre o nelămurire. Băiatul pe care l-ați văzut în imagini mi-a fost prieten, stă cu mine pe scară, sora mea are mutație la el. A fost vorba despre gelozie! El i-a scris partenerei mele, eu când am văzut mesajul, am luat foc. L-am lovit cu cotul din cauza mesajului pe care l-am văzut. Cred că toți am fi luat-o razna dacă un prieten s-ar dat la iubitele noastre. Nu am vrut să fug cu telefonul lui, el nu era atent la discuție și mă mințea în continuare, am vrut să mă asigur, să văd cu ochii mei. Am văzut mesajul și de aceea l-am lovit.„, a spus Babi Minune pentru spynews.

Cu ce probleme s-a confruntat Babi Minune în arest

Cântărețul a fost reținut pentru 24 de ore de Poliție. Babi Minune este recunoscut pentru faptul că nu a pățit nimic cât timp a fost reținut. Mai mult, artistul a declarat că în momentul reținerii nu știa ce se petrecere, deoarece nu a avut niciodată probleme cu legea.În prezent, manelistul se află sub control judiciar și încearcă să-și demonstreze nevinovăția.

„Eu sunt artist, nu sunt bătăuși! Nu am apărut în viața mea la poliție, mai ales într-un Parchet. Când am ajuns acolo, nu știam ce se întâmplă cu mine. În cele 24 de ore petrecute în arest mi s-a luat aerul, aveam ocazia să mi se întâmple, Doamne Ferește și altele mai mari. Nu am fost niciodată pus în postura aceasta și nu am crezut vreodată că se va ajunge în acest hal. Dacă era adevărat că l-am tâlhărit, eram arestat preventiv, după ce am fost reținut.”, a mai spus manelistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton