De ce a fost dat Cătălin Scărlătescu afară dintr-un resataurant din Germania: „Am făcut o prostie. Eram cel mai muncitor. Mi-am luat o scatoalcă şi două picioare-n fund… n-am să uit niciodată."

.

Cătălin Scărlătescu nu poate uita nici astăzi cum a fost dat afară dintr-un restaurant în Germania. Astăzi este unul dintre cei mai experimentați bucătari, dar parcursul lui până aici nu a fost deloc ușor. A pornit de jos, de la spălat vase și curățat cartofi, dar a reușit treptat să să se impună în bucătărie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cătălin Scărlătescu a lucrat mai mulți ani în Germania. La un moment dat, șeful i-a cerut un bechamel, dar produsul final a fost o dezamăgire. A trebuit să părăsească restaurantul, dar s-a ales și cu două picioare în fund. O carte de bucate l-a lămurit. A înțeles unde a greșit și nu a mai repetat experiența.

catalin-scarlatescu-30-1catalin-scarlatescu-30-1

Cătălin Scărlătescu a fost dat afară dintr-un restaurant din Germania

Cătălin Scărlătescu a greșit când a făcut un bechamel la restaurantul din Germania la care lucra. Șeful nu l-a iertat. Ba mai mult, i-a aplicat și o lecție. A fost învățătură de minte pentru el.

„Îmi aduc aminte, eram în Germania şi spălam vase şi făceam salate, că, na, la început asta am făcut toţi şi eu eram cel mai muncitor din restaurant.
La un moment dat, au lipsit doi bucătari, nu ştiu ce naiba lipsea din bucătărie şi a venit şeful şi a zis vreau şi eu să-mi faceţi un sos bechamel. Zic „eu, eu'! Şi am făcut o prostie, am făcut eu un c***t. Mi-am luat o scatoalcă şi două picioare-n fund… m-a dat afară din restaurant. N-am să uit niciodată. Eram undeva în sudul Germaniei şi am mers pe jos vreo 2 km prin ploaie, am ajuns într-o altă localitate şi m-am oprit în faţa unei vitrine imense.
Era o carte mare, scria pe ea cook book – carte de gătit şi am intrat înăuntru şi am luat-o pe aia mare şi am răsfoit. M-am dus la cuprins şi am văzut Bechamel.
Şi când am deschis-o, am avut un noroc fantastic, pentru că totul era explicat şi cu poze. Am văzut că to ce ştiam eu n-avea nicio treabă, dar absolut nimic în comun',
a povestit Cătălin Scărlătescu pentru paginademedia.ro.

Citește și: Iulia Albu, după ce a fost surprinsă certându-se cu Mike, în parcarea unui supermarket: „Adevărul este că eram fiartă. A fost un motiv total stupid…' / Imaginile amintesc de conflictele de la America Express

Citește și: Victor Vrînceanu îi aduce noi acuzații Andreei Antonescu. Plecată la un concert în Cluj, artista i-ar fi ascuns că a lăsat-o pe fiica lor în grija altcuiva: „Nu a vrut să-mi dea copilul. Să mă trezesc că o persoană străină..'

Citește și: Cu ce medie a terminat Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, Facultatea de Teologie și ce notă a obținut la examenul de licență: 'Momentan nu am timp de vacanță…' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fetița pe care a adoptat-o când era mică. Ce face și cum arată acum Măriuca: „E parte din familia mea. A devenit mamă la o vârstă mult prea fragedă…'

Citește și: Antonia, reacție după ce i s-a reproșat că este „cea mai frumoasă”, dar are „buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”: „Se dau de gol grav cu frustrarea”

Cătălin Scărlătescu vrea nuntă cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu ar putea ajunge în curând la altar cu iubita lui, Doina Teodoru. Celebrul bucătar nu exclude ca acest eveniment să aibă loc în perioada următoare. Timp să fie. Contrar așteptărilor, Cheful de la MasterChef nu vrea să aibă grija meniului în această zi atât de importantă pentru ei.

„Nu știu, să vedem, când o să avem timp. Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu e asta, să stau drepți la nuntă, acum să intre sarmalele sau curcanul?’ , spune Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.

Cătălin Scărlătescu nu știe dacă va avea sarmale la nuntă. Cheful se gândește la un meniu mai sofisticat pentru ziua cea mare.

„Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, Dacă vii cu o paletă frumoasă, cinci preparate de pește, cinci de carne, ai de unde să guști, să te simți bine. Te duci să și bei, să și dansezi, când ai timp de toate?! nu există cel mai bun bucătar pe planetă’, adaugă el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton