De ce a fost operată de urgență Sarah, fiica Ancăi Serea, deși analizele i-au ieșit bune: "Mi-a zis că e rău, rău..."

 Raiciu Adriana
.

De ce a fost operată de urgență Sarah, fiica Ancăi Serea, deși analizele i-au ieșit bune. Anca Serea a trecut prin momente dificile, după ce fiica ei, Sarah, a ajuns de urgență la spital. Tânara a fost operată de urgență, din cauza unei probleme de sănătate. Invitată la emisiunea lui Măruță, soția lui Adi Sînă a vorbit deschis despre intervenția suferită de tânără, dar și cum se simte acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea a trecut prin momente cumplite, după ce a aflat că fiica ei, Sarah, a ajuns de urgență la spital, în timp ce ea se afla în vacanță. Tânara a decis să rămână acasă și să învețe pentru examenele pe care le avea la școală. Însă, aceasta a început să se simtă foarte rău și a ajuns de urgență la spital.

anca-sereaanca-serea

Deși analizele i-au ieșit bune, medicii au decis să o bage imediat în operație. Bunica fetei a sunat-o imediat pe Anca Serea, care se afla la munte în acele momente și care a decis să se întoarcă imediat la București. Invitată ieri la emisiunea lui Cătălin Măruță, soția lui Adi Sînă a vorbit deschis despre intervenția suferită de fiica ei!

Citește și: Ce a descoperit Anca Serea după ce a umblat în telefonul lui Adi Sînă: „Chiar nu e frumos”

Citește și: Anca Serea s-a întors de urgență din vacanță pentru a își duce fiica la spital. Ce a pățit Sarah: 'A avut nevoie de o intervenție chirurgicală care nu suporta amânare'

Citește și: Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu: „Evenimentul va fi…'

Citește și: „Facem foarte mult sex și doarme…’. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță

De ce a fost operată de urgență Sarah, fiica Ancăi Serea, deși analizele i-au ieșit bune

Deși analizele uzuale i-au ieșit bune, Sara acuza dureri în zona abdomenului. Astfel, bunica fetei nu a stat prea mult pe gânduri și a mers la spital cu aceasta. Medicii au decis să o bage imediat în operație, fiind vorba de inflamație a peritoneului, mai pe scurt, apendicită.

„Mama m-a sunat să-mi spună că analizele sunt foarte bune, dar pe Sara o doare foarte tare abdomenul, a vărsat toată noaptea și am decis să mergem la o clinică să vedem ce se întâmplă. Au preluat-o o echipă de medici și inițial i-au spus că, în cel mai fericit caz, ar putea să fie vorba despre o infecție urinară sau anumite probleme lunare pe care le avem noi toate femeile, dar nu era cazul.Ecografistul a avut o reacție foarte sinceră și directă: „Este rău, rău, rău. Operație de urgență!', a povestit Anca Serea, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ba chiar mai mult, și mama Ancăi Serea s-a confruntat cu probleme serioase, după ce a observat că starea de sănătate a nepoatei sale nu este deloc bună.

Însă, după ore bune în care a stat în sala de operație, Sarah și-a revenit și starea ei este bună acum.

'Mama a făcut tensiune mare. Am făcut vreo două ore și ceva pe drumul de întoarcere. Problema era alta, eu eram în vârful muntelui, i-am dus pe Moise și pe Lea la cota 1700 pentru prima oară și acea telegondolă nu funcționează foarte des și nu aveam semnal, nu puteam să vorbesc cu ele, nu știam dacă să alegem o structură de stat sau privată să o opereze. Au fost niște momente critice, cred că astea sunt adevăratele momente în care tu, ca părinte, ești pus la încercare. Când am ajuns în București era în operație, a fost una destul de dificilă și urgentă, a intrat în sala de operație pe la ora 18 și era ora 21 și ceva și ea încă nu era ieșită din operație.

A fost apendicită acută, peritonită. Eu nu sunt genul de părinte care merge la medic cu copilul de la prima febră(…) Dacă aș fi fost eu cu ea acasă, nu aș fi dus-o la spital. I-aș fi dat un antiinflamator, aș fi sunat doctorul, dar iată flerul de bunică, care este întotdeauna mai înțeleaptă', a mai spus fosta prezentatoare.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton