De ce a început Dan Negru, de fapt, să investească în imobiliare, în urmă cu 25 de ani: "Cu mulți ani în urmă, am căutat să cumpăr cărămizi sau să construiesc ziduri care să-mi asigure independenţa financiară, prin care să pot să fac..." / De câțiva ani, investește și în agricultură

 Tudorache Simona
.

De ce a început Dan Negru, de fapt, să investească în imobiliare, în urmă cu 25 de ani. Dan Negru câștigă bani din televiziune, dar își rotunjește veniturile și cu banii proveniți din imobiliare și agricultură. A vrut să își asigure liniștea financiară dincolo de proiectele pe care le are pe sticlă și a reușit. Acum se bucură de beneficii, care nu sunt deloc puține.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul de la Kanal D are un teren aproape de Timișoara pe care îl lucrează cu sârg, dar face și investiții în imobiliare. El are mai multe clădiri de birouri pe care le închiriază, atât în București, cât și în Timișoara. Dan Negru și-a asigurat viitorul, dar nu se oprește aici.

dan-negru-4dan-negru-4

De ce a început Dan Negru, de fapt, să investească în imobiliare, în urmă cu 25 de ani

Dan Negru câștigă bani din televiziune, dar atrage fonduri și din imobiliare, iar asta datorită câtorva imobile pe care le închiriază.

„E mult spus afaceri. Cu mulți ani în urmă, vreo 25, am căutat să cumpăr cărămizi sau să construiesc ziduri care să-mi asigure independenţa financiară, prin care să pot să fac în televiziune doar ce-mi place. Între timp, zidurile și cărămizile s-au tot scumpit, eu nu le-am vândut și azi îmi dau liniștea de a face televiziune din plăcere, și nu forțat de bani', spune Dan Negru pentru OK Magazine!

Dan Negru are tractor și lucrează pământul

Dan Negru și-a luat permis pentru tractor și poate fi văzut cum lucrează pământul moștenit. Prezentatorul le-a spus apropiaților că a dat 45.000 de euro pe mastodont, pe care l-a luat la mâna a doua.

„Dan Negru vine adesea aici, ca să supravegheze lucrările, își conduce și singur tractorul, și-a luat permis. Acum are un tractor scump, marca Fendt, așa cum vezi și pe la fermele din America, este cel mai puternic model din lume. Ne-a zis că l-a cumpărat la mâna a doua, cu vreo 45.000 de euro, unul nou este în jur de 90.000 de euro. Dar tractorul este foarte bun, de ultimă generație, poți face tot felul de lucrări. Dan se ocupă chiar și de secerat. Vinde mai apoi grâul și porumbul, cu tona, la siloz, la prețurile din zonă’, spun persoane din anturajul lui Dan Negru pentru Playtech.

De ce nu reia Dan Negru formatele trecute

Dan Negru prezintă Jocul cuvintelor la Kanal D și are mare succes. Recunoaște că i s-a propus de-a lungul timpului să mai învie anumite formate, dar nu crede în lucrurile reîncălzite.
„Piața de televiziune din România e un déjà-vu. De asta probabil e una din cele mai sărace din Europa. Formate reîncălzite, toți se copiază și singurul care pierde e publicul.  N-am repetat nimic, niciodată. Am avut mereu oferte să mă întorc la vechile formate care au fost mari succese. N-am mai făcut-o. Am văzut emisiuni cu copii, cum era Next Star, sau cu acvarii, cum era Academia Vedetelor, făcute de alții, imitându-mă, dar eu nu m-am mai întors niciodată la ce am închis', mai spune el.

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Irina Columbeanu, primul pictorial de modă în România. Cum a pozat fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu și cum a reacționat mama ei: „Fiica visurilor mele”

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

De ce nu își expune Dan Negru copiii pe rețelele de socializare

Dan Negru are doi copii cu soția lui Codruța, pe Dara și Bogdan, pe care încearcă să nu îi expună pe rețelele de socializare și îi lasă să se bucure de copilărie.

„Ne împărțim rolurile, eu și Codruța. Uneori eu sunt „bau-bau, alteori e ea. Îi las să-și trăiască copilăria în liniște. Nu-i duc pe la emisiuni, nu-i postez pe rețele de socializare. Îi las să-și vadă de copilărie. Sigur au o cale a lor, dar sper să o descoperim împreună. Oamenii se conving. Doar lucrurile se forțează', adaugă prezentatorul.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton