De ce a lipsit Diana Bart de la înmormântarea tatălui său: "Acela a fost momentul de cumpănă care mi-a schimbat viața"

 Dumba Gabriela
.

Diana Bart nu a putut participa la înmormântarea tatălui său, pierderea părintelui iubit fiind, pentru ea, un moment de cumpănă care i-a schimbat viața. Tatăl prezentatoarei TV a murit în 2017, în urma unui cancer, cu două săptămâni înainte ca ea să devină mamă pentru prima oară. Din acest motiv, medicul i-a recomandat să nu meargă la înmormântare pentru că ar fi putut naște acolo, din cauza șocului.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre cele mai grele din viața Dianei Bart a fost moartea tatălui ei, când ea era însărcinată în nouă luni, cu fetița cea mare. Cu ochii în lacrimi, Diana Bart vorbit recent despre tatăl său, dar și despre semnul divin pe care l-a primit în ziua înmormântării sale.

diana-bart-are-bona-2diana-bart-are-bona-2

Diana Bart nu a putut merge la înmormântarea tatălui ei

Momentul de cumpănă care i-a marcat viața Dianei Bart a fost acela în care tatăl ei a suferit un infarct.

„El era o fire foarte pozitivă. M-a ajutat foarte mult felul lui de-a fi. O mare parte din ce sunt eu se datorează lui, am preluat foarte mult de la el și mă bucură asta. Era în spital și zicea: „Și ce? Lasă că-mi revin!”. Îmi dădea și mie puterea să trec mai departe', a povestit Diana Bart, la Fresh by Unica.

Momentul cel mai dificil s-a petrecut după aproximativ zece ani de la infarct. Atunci, Diana Bart a aflat că tatăl ei suferea de cancer.

„Tot așa, aceeași atitudine a avut-o. Nu m-am pregătit de ceva rău. A fost destul de păcătoasă forma pe care a avut-o, a metastazat destul de rapid, în trei ani, și la o vârstă tânără, aproape 60 de ani avea. Eram însărcinată cu fetița cea mare. Atunci s-a acutizat. Îl vedeam pe zi ce trece cum slăbea. Nu mai era tata acela puternic pe care-l știam, deși el în continuare încerca prin glume. Avea o inteligență fantastică și reușea să jongleze cu toate', a mai spus Diana Bart.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Tora Vasilescu: „Am niște suferințe, pe care le duc cu mine. Nu există leac’. Cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat la Buftea și ce dietă ține, la 73 de ani / EXCLUSIV

Citește și: De ce Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se ceartă și în fața fetițelor: „Dincolo de faptul că sunt expuse la o ceartă între părinți, ele învață…'. Cum s-a schimbat relația cu soțul ei după venirea pe lume a copiilor/ EXCLUSIV

Diana Bart s-a gândit la copilul pe care urma să-l aducă pe lume și a decis să rămână în București în ziua înmormântării. „Din păcate, cred că nu a vrut să lupte suficient de mult. Acela a fost momentul de cumpănă care mi-a schimbat viața. Eram însărcinată și urma să nasc. Nici nu am putut să particip la înmormântarea lui, fiind la Brașov.

Doctorul mi-a zis că e un risc major, pentru că pot să nasc pe drum. «Și e atât de mare trauma să-l vezi pe tatăl tău la înmormântare încât nu știu dacă poți să duci.» Eu mă știam o fire puternică, dar în fața unor astfel de evenimente nu știi cum reacționezi', a mai povestit prezentatoarea de la Prima TV.

Semnul divin pe care Diana Bart l-a primit în ziua înmormântării tatălui ei

În ziua înmormântării, Diana Bart a mers la o mănăstire, unde a cerut și primit un semn de la Divinitate.

„Am zis: „Doamne, dă-mi un semn că tata este bine”. Biserica era luminată doar de lumină naturală, nicio altă lumină. Era înnorat. Mă chinuiam să văd în cartea de rugăciuni. A venit o rază de soare pe cartea de rugăciuni două ore cât am stat.

Mi-am dat seama că Universul lucrează în jurul nostru. Trebuie să vedem partea mai plină a paharului. De ce să-mi încarc sufletul? Din momentul acela am fost mult mai atentă la ce se întâmpla în jurul meu', a povestit Diana Bart.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton