De ce a lipsit Radu Drăgușin de la nunta lui Ianis Hagi, colegul său de la Națională. Cum a reacționat fiul lui Gică Hagi: "Cei care nu au putut veni..."

 Dumba Gabriela
.

Radu Drăgușin nu a fost la nunta lui Ianis Hagi, colegul său de la Echipa Națională, așa cum era de așteptat și multă lume s-a întrebat de ce tocmai el a fost marele absent de la nunta anului. La eveniment au fost prezente cele mai importante nume din politică, showbiz-ul românesc și, evident, din sport, însă unii dintre colegii lui Ianis Hagi au lipsit, printre care și Radu Drăgușin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dintre cei peste 500 de invitați, marele absent de la nunta fiului lui Gica Hagi a fost Radu Drăgușin, iar Ianis a vorbit, după cununia religioasă despre faptul că mai mulți colegi colegi de la Națională lipsesc din ziua cea mare. Ianis Hagi a fost înțelegător cu ei pentru că au o vacanță scurtă și vor să profite cât mai mult de timp.

ianis-hagi-si-elena-1ianis-hagi-si-elena-1

Ce spune Ianis Hagi despre faptul că Radu Drăgușin și alți colegi de la Națională nu au venit la nunta lui

Ianis și Elena Hagi s-au cununat religios în cursul zilei de duminică, 14 iulie, dar de la nunta „decarului' echipei naționale a lipsit Radu Drăgușin dar și alți fotbaliști din selecționata lui Edi Iordănescu.

Fiul lui Gică Hagi a vorbit despre faptul că mai mulți colegi colegi de-ai lui au lipsit de la importantul eveniment care a avut loc chiar în seara în care s-a disputat finala EURO 2024. Imediat după finalizarea cununiei religioase, toată lumea a plecat spre Palatul Știrbey, unde a avut loc petrecerea care a marcat cel mai important moment din viața tânărului cuplu.

De la acest eveniment au lipsit o parte dintre colegii lui Ianis Hagi de la echipa națională a României, alături de care a făcut furori la turneul final din Germania, printre ei numărându-se și Radu Drăgușin. Ianis Hagi a vorbit despre acest subiect și a declarat că îi înțelege pe cei care au absentat, fiind convins că au motive întemeiate și că este sigur că toți colegii lui stau cu gândul la el și la soția lui.

„Am avut o echipă în spatele nostru care a muncit mult şi a avut grijă de noi, să iasă cum ne-am dorit. Le mulţumim celor de la Palatul Ştirbey. O echipă întreagă, toţi au fost implicaţi şi totul a decurs foarte bine. Cei care nu au putut veni au probabil motive, dar ştim că sunt alături de noi. Colegii mei…vacanţa lor e foarte scurtă, cu siguranţă s-au gândit şi la ei, dar ştim că sunt cu gândul la noi, contează şi familia', a declarat Ianis Hagi, conform as.ro.

Radu Drăgușin a plecat într-o vacanță exotică, în Bali, împreună cu iubita lui, chiar după nunta lui Denis Drăguș, care a avut loc cu o săptămână înainte de nunta lui Ianis Hagi.

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…'. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase, primul interviu după nuntă: „Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, susținerea oamenilor e un lucru extraordinar’

Rică Răducanu nu a fost invitat la nunta lui Ianis Hagi

Ianis și Elena Hagi s-au cununat religios duminică, iar momentul a fost marcat cu o petrecere grandioasă, organizată la Palatul Știrbey. Aici au fost prezenți invitați unul și unul, nume importante din lumea fotbalului dar și din alte domenii.

Printre cei care au luat parte la bucuria familiei Hagi s-au numărat Gigi Becali, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Teia Sponte, Gică Popescu, Simona Halep, Ciprian Tătărușanu dar și o parte din componenții echipei naționale a României.

Rică Răducanu, fostul mare portar al echipei Rapid, a urmărit cu emoție nunta fiului lui Gică Hagi, Ianis Hagi, cu Elena Tănase, dar a mărturisit că este trist că nu a fost invitat să participe la eveniment. Deși a urmărit ceremonia de la televizor, Rică Răducanu și-a exprimat regretul că nu a putut fi prezent pentru a se bucura alături de fotbaliștii din toate generațiile.

„N-am fost la nuntă, ce treabă am eu cu ei? De ce să mă invite? Machedon nu sunt, bani de dar n-am și nici costum de șmecher, pentru un astfel de eveniment mare. M-am uitat însă la televizor, era care mai de care mai al dracului pe acolo, mai bogat. Dacă n-ai material, adică bani în buzunar, ieși pe ușa din spate, la așa nunți.

Am văzut, au fost mulți fotbaliști, din toate generațiile. Pe noi, ăștia, mai vechi, nu ne mai bagă nimeni în seamă. De ce să ne cheme la petreceri? S-or fi gândit că trebuie să ne dea băutură și mâncare gratis, că suntem cu pensii mici. 

Nu avem bani pentru nunți, de unde? Dar cred că nu s-a gândit Gică Hagi la mine. La urma-urmei, nu se mai gândesc la mine nici cei de la Rapid, unde am făcut istorie, ca portar!', spune Rică Răducanu, cu tristețe pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton