De ce a lipsit Romică Țociu de la ziua nepoatei sale: ”Trebuia să le dai să mănânce, să-i îmbraci...” Ce spune despre emisiunea Te cunosc de undeva / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Romică Țociu ne-a vorbit despre participarea la emisiunea Te cunosc de undeva, dar și despre nepoțica lui. Comediantul are o nepoțică de trei ani, de toată frumusețea, din partea fiului său, Cătălin. Artistul este pur și simplu topit după micuță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Romică Țociu ne-a vorbit despre participarea la emisiunea Te cunosc de undeva și despre nepoțica lui. Artistul face o echipă bună cu Paula Chirilă, colega lui la celebrul show de transformări de la Antena 1, unde la prima ediție a interpretat-o pe Maria Tănase.

actor-romica-tociuactor-romica-tociu

Citește și: Anamaria Prodan, terifiată de cazarea de la America Express: „N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva'. Ce a dezvăluit Romică Țociu despre copilăria impresarei

Citește și: Cine este Romică Țociu de la America Express 2023. Drama prin care a trecut alături de soția sa

Citește și: Ce spune Pepe despre diferența de vârstă de 15 ani dintre el și soția lui: „Cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă ne întâlneam la 25 de ani…” Cum i-a atras atenția Yasmine înainte să înceapă relația /EXCLUSIV

Citește și: Pentru ce îi e Fuego recunoscător Irinei Loghin: „Am reușit să fim mai mult decât colegi, povățuindu-mă mereu cu sfaturile sale despre cum să faci această profesie dură'. Artista a împlinit 85 de ani

Ce spune Romică Țociu despre participarea la emisiunea Te cunosc de undeva

Artistul are doi copii, pe Cătălin și pe Daria. Primul l-a făcut bunic în urmă cu trei ani. Daria are 19 ani și este la facultatea de teatru.

Felicitări. Foarte frumos. A fost greu de interpretat Maria Tănase?

Mulțumesc. Maria Tănase… Oricui ar fi interpretat rolul acesta i-ar fi fost foarte greu. A fost o chestie în care m-am implicat nu numai actoricește, dar și sufletește. Acum, nu știu cât de bun am fost. Nu știu. Dar am încercat să ajung cât am putut eu acolo unde cred că niciun mare cântăreț din România nu poate să ajungă: la vocea inegalabilă a Mariei Tănase.

Și Paula Chirilă mi s-a părut că s-a descurcat foarte bine.

Da. Și Paula… Ea este extraordinară. Paula este o actriță care cântă și dansează și, în primul rând, noi doi ne simțim foarte bine. Facem o echipă bună.

Romică Țociu: 'Indiferent că am o vârstă, am sufletul la fel de tânăr ca și ei'

Ce surprize mai urmează?

Urmează foarte multe surprize. E o gală extraordinară, pentru că toți copiii cu care sunt eu aici sunt fenomenali. Sunt foarte talentați. Cântă bine, dansează… Avem o'garnitură' de cântăreți care vin din urmă. Nu vorbesc că eu sunt actor de comedie care vin din urmă pe muzică extraordinar de bine. Vorbesc de cei tineri, care sunt foarte talentați, iar Antena 1 trebuie să îi folosească, să îi promoveze, pentru că merită acest lucru.

Cum e să fii cel mai în vârstă concurent printre atâția copii?

Cel mai în vârstă concurent? Este cel mai minunat lucru, pentru că încerc să fiu… Eu mă iubesc pe mine foarte mult, pentru că, indiferent că am o vârstă, am sufletul la fel de tânăr ca și ei.

Romică Țociu: 'E frumos să fii tată de copii. Și… bunic de nepoți e o altă meserie asta. Să fii bunic e altceva'

Și apropo, felicitări, că a fost ziua nepoatei…

A împlinit trei ani. Sofia, draga de ea, iubita mea. Nu am putut să fiu la petrecerea ei, că am filmat la 'Te cunosc de undeva', dar am fost cu ei de câte ori am putut live și m-am bucurat. Pentru că e o minune de fată. Am o nepoată minunată.

Cum e mai frumos? Să fii tată de băiat sau tată de fată? Și cum este să fii bunic?

E frumos să fii tată de copii. Și… bunic de nepoți e o altă meserie asta. Să fii bunic e altceva. E mult mai simplu decât când ai avea copii, pentru că ei vin deja pregătiți, vin bine, aranjați. Înainte, la copii trebuia să le dai să mănânce, să îi îmbraci… așa că ei vin gata doar de muncă, de iubit și de jucat.

Deci e mai ușor să fii bunic…

E mult mai ușor.

Romică Țociu: 'Nu mai vreau nimic decât să fiu eu sănătos și familia mea, și oamenii de lângă mine'

Cătălin cum este?

Este foarte bine fiul meu. Traversează o perioadă extraordinară. La momentul acesta el este la Campionatul Mondial de Pizza de la Rimini.

Și fata?

Daria este anul lll la facultate, la teatru.

Deci, cineva tot duce mai departe tradiția de artist?!

Da. Cineva duce mai departe. Dar nu va merge pe drumul meu, va merge pe drumul ei.

Două dorințe pentru anul 2024?

Să fiu sănătos. Și familia mea să fie sănătoasă. Cornel să fie sănătos… Îi mulțumesc pentru cariera aceasta pe care o avem împreună de 35 de ani și ce mai vreau? Nu mai vreau nimic decât să fiu eu sănătos și familia mea, și oamenii de lângă mine.

foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton