De ce a murit Emil Gabor, tatăl Ramonei și al Monicăi ex Columbeanu. Bărbatul s-a stins în sărăcie, iar acum câteva luni făcea declarații sfâșietoare: "Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice..."

 Dumba Gabriela
.

Emil Gabor a fost înmormântat astăzi, în discreție totală, doar în prezența surorii sale și a fiicei de la Bacău. Bărbatul s-a stins în sărăcie lucie, măcinat de boli, departe de fetele lui Ramona și Monica, plecate în lume, în căutarea unui trai luxos. În ianuarie acest an, fostul socru al lui Columbeanu făcea mărturisiri sfâșietoare legate de starea sa de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

„Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice!”, spunea Emil Gabor la începutul lui ianuarie, imediat după Sărbătorile de iarnă pe care le-a petrecut în spital.

„Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit', a declarat atunci Emil Gabor pentru ciao.ro.

Bătrânul regreta la vremea aceea că nu a putut să ia legătura cu Ramona, care „umblă mult, prin toată lumea'.

„Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00', Cât despre Ramona, bărbatul spune cu părere de rău: „Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta', spunea Emil Gabor.

Emil Gabor nu doar că a fost uitat de lume, într-un apartament modest din Bacău, dar a fost și executat silit și s-a lăsat măcinat de boală și dorul de fiicele lui. Monica și Ramona își duc traiul departe de țară. Monica Gabor locuiește de ani buni de zile în SUA, acolo unde s-a și căsătorit cu Mr. Pink, cel alături de care crește doi copii: unul al ei (Irina), unul al lui.

Ramona își petrece și ea timpul mai mult în străinătate, în special în Dubai. Singura fiică rămasă în țară este Alina, care locuiește la Bacău și care are grijă de creșterea celor doi copii ai ei, potrivit Spynews.ro.

inmormantare-mama-monica-gabor2inmormantare-mama-monica-gabor2

Cele două surori și-au pierdut mama, în urmă cu 7 ani 

În 2013, Veronica Bulai, mama Monicai Gabor, se afla in pelerinaj la manastirile din Gorj. Dupa ce au vizitat lacasul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane insotit de un ghid au facut popas la pestera cu acelasi nume, aflata la un kilometru distanta.

De aici, s-au oprit sa faca poze cu stancile din afara pesterii. La un moment, o bucata de piatra grea de sapte kilograme s-a prabusit peste femeia in varsta de 54 de ani.

Imediat au venit ajutoare insa din pacate medicii nu au mai putut face nimic. Pestera este celebra mai ales pentru ca drumul trece direct pe sub stanci. In acelasi timp nu este un loc amenajat in care turistii sa fie feriti de caderile de pietre si nici plase de siguranta.

Femeia era cu un grup de turisti si tocmai vizitasera Pestera Polovragi. S-au dus apoi sa vada Cheile Oltetului. Grupul s-a oprit sa faca fotografii si, la un moment dat, potrivit politistilor, bolovanul de aproximativ sapte kilograme s-a desprins de pe munte si a lovit-o pe biata femeie in cap.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton