De ce a părăsit Vero Căliman Gașca Zurli: "Cum e un cal cu ochelari, fix așa am fost". În ce relație e acum cu foștii colegi

 Oana Pantazi
.

De ce a părăsit Vero Căliman Gașca Zurli. Plecarea ei i-a întristat pe fanii Zurli, însă Vero Căliman a luat decizia de a merge mai departe, chiar dacă, mărturisește ea, a crezut și crede în continuare în acest proiect care i-a schimbat viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ani de zile, Vero Căliman a fost una dintre cel emai cunoscute și mai iubite fetițe din românia, după ce fenomenul Zurli a luat amploare. Din nefericire, după ani buni în care a jucat acest rol, Vero a luat decizia de a părăsi proiectul care i-a adus o celebritate incredibilă. Iată ce spune despre acest lucru, dar și despre relația în care a rămas cu foștii ei colegi din Gașca Zurli.

fetita-zurli-introfetita-zurli-intro

De ce a părăsit Vero Căliman Gașca Zurli

Recent, Gașca Zurli, care e un proiect ce se bucură de un succes fabulos, a trecut prin clipe dificile, după ce trei membri și-au anunțat demisia. Este vorba despre Ionuț Varodi, care îl interpreta pe „bucătărașul Lulu', Răzvan Marina, care era „Truli', dar și Vero Căliman care dădea viață personajului „Fetița Zurli'. Era încă adolescentă în momentul în care a intrat în Gașca Zurli și, cu siguanță, atunci nici nu a realizat pe deplin capitalul imens de popularitate de care se bucura. Odată cu vârsta însă, au venit și întrebările și și-a dat seama că a venit timpul să o pornească pe un alt drum.

Citește și: În ce relații a rămas, de fapt, Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit Gașca Zurli: „Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea. După această decizie…'

Citește și: Vero Căliman, alias Fetița Zurli, a ajuns director de teatru pentru copii după demisia din Gașca Mirelei Retegan: „Nu voi pierde niciodată conexiunea cu copiii'

Citește și: Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, secretul unei relații fericite de 24 de ani: „Dacă ești conștient de câți ani au trecut, ceva nu funcționează bine'

„Momentele în care mi-am pus întrebări au venit foarte târziu, probabil odată cu maturizarea. Eram un copil și după trei ani de când am început să fac asta. Aveam 23-24 de ani. Nu aveam capacitatea și nici nu am avut pe nimeni să mă învețe, strategic. Sau cum să analizez, cum să gestionez sau cum să simt.

Nu, eram acolo și tot ce-mi doream era să fiu acolo și să fac tot ce pot, să scot din mine ce era mai bun și mai frumos pentru acel context și acea conjunctură. Am avut așa, cum e un cal cu ochelari, fix așa am fost, ani de zile. Mult mai târziu am început să am acest gen de întrebări… Eram prea zurli', a mărturisit Vero Căliman în podcastul Altceva al lui Adrian Artene.

În ce relație a rămas Vero Căliman cu colegii ei din Gașca Zurli

Plecarea celor trei personaje-cheie a creat un adevărat cutremur în Gașca Zurli, Ionușț Varodi, Răzvan Marina și Vero Căliman fiind extrem de iubiți de copii. Trupa s-a repliat însă și a mers înainte, chiar dacă pierderea a fost una importantă. chiar dacă a plecat, Vero nu a tăiat toate punțile, ba dimpotrivă, a rămas în relații bune cu colegii ei din Gașca Zurli.

„Sigur că țin legătura, cu Lulu, cu Andreea, cu Răzvan. Suntem prieteni și încercăm să ne susținem unii pe alții. Pentru că trecem printr-un proces cât de cât similar. Pentru toți au fost foarte mulți ani în care am făcut aceleiași lucruri. Nu poate nimeni să înțeleagă mai bine decât ei ceea ce ni se întâmplă, ceea ce e de bine. Nu vreau să mă poziționez în rolul de victimă. Este doar o perioadă de tranzicție care vine la pachet cu tot felul de situații', a mai spus fosta Fetiță Zurli în podcast.

Ce face Vero Căliman după plecarea din Gașca Zurli

Vero Căliman a povestit despre proiectele în care e implicată în prezent, după ce a părăsit proiectul Mirelei Retegan și ce planuri și-a făcut.

„Fac cursuri de teatru cu copiii de două ori pe săptămână și pregătim un spectacol, Peter Pan, am ales această piesă pentru că sunt foarte mulți copii și am vrut ca fiecare să aibă șansa să aibă măcar o mișcare pe scenă ca să zic așa. Avem emoții, pentru că pe 1 iunie va avea premiera în fața familiei acolo în sat, iar pe 2 iunie voi merge cu ei la Târgoviște, acolo unde eu voi prezenta un festival de animație pentru copii, iar ei au fost invitați să joace'a mai povestit ea la Xtra Night Show.

Vero Căliman nu exclude o posibilă întoarcere în Gașca Zurli

Întrebată despre o posibilă întoarcere în Gașca Zurli, Vero Căliman nu spus „nu' cu vehemență. Dimpotrivă, nu a exclus total această posibilitate, dat fiind că în trecut i s-a mai întâmplat să se răzgândească. În plus, a învățat că, în viață, niciodată nu trebuie să spui niciodată.

„Am învățat între timp să nu spun niciodată niciodată. Mi s-a mai întâmplat să mă răzgândesc, (…) Din alt punct de vedere, așa, dacă mă uit la felul în care funcționez eu și încerc să-mi descopăr tiparul, observ că în majoritatea situațiilor din viața mea am stat, am stat, dar în momentul în care am spus punct a fost punct. Vom vedea', a conchis Vero.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton