De ce a păstrat Deea Maxer numele fostului soț după divorț: "L-am promovat de la 16 ani, așa că a trebuit să îl iau". Ce nume va purta Magdalena Chihaia după căsătoria cu Dinu Maxer

 Oana Pantazi
.

De ce a păstrat Deea Maxer numele fostului soț după divorț. Artista și soțul ei sunt divorțați de anul trecut, însă în buletinul ei nu a apărut nicio schimbare, semn că Deea a ales să poarte în continuare numele de Maxer. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Deea și Dinu Maxer nu mai formează un cuplu de ceva vreme, iar de anul trecut sunt divorțați și în acte și și-au refăcut viețile amândoi. Cu toate că ar fi putut să renunțe la numele fostului soț, Deea a ales să se numească în continuare Maxer și are și o motivație perfect justificată pentru asta.

deea-si-dinu-maxer-4-1-e1663135988278-1deea-si-dinu-maxer-4-1-e1663135988278-1

De ce a păstrat Deea Maxer numele fostului soț după divorț

După 18 ani de iubire, dintre care 14 de căsnicie, în care au venit pe lume și doi copii adorabili, Andreas (13 ani) și Maysa (4 ani), Deea și Dinu Maxer au decis că drumurile lor nu mai coincid și s-au despărțit. Fosta soție a artistului nu numai că a ales să poarte în continuare numele lui Dinu Maxer, dar a făcut și anumite schimbări în certificatul de naștere. Ce-i drept, Deea avea doar 16 ani atunci când ea și Dinu s-au îndrăgostit, iar apoi, în toată cariera, a purtat numele de Maxer, așadar s-a considerat îndreptățită să-l poarte în continuare.

Citește și: Dorian Popa, actor principal în comedia Mentorii, în care joacă și Cătălin Bordea: „M-a convins scenariul. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este…

Citește și: Delia Budeanu a lansat cartea „Jurnal. Rațiune și sensibilitate, în care povestește multe dintre memoriile sale: „Mirosul busuiocului și al mentei, exalat la orice mișcare a bunicii, mă îmbia și mă reconforta

Citește și: Bursucu a dezvăluit cum l-a convins Adrian Minune să prezinte nunta fiicei lui, Adriana: „Prima mea întrebare a fost dacă noi mai plecăm acasă

„În momentul de față, port numele Deea Maxer, în certificatul de naștere sunt trecută cu Deea, nu mai sunt Andreea. În buletin port numele de Deea Maxer, nume care mi s-a aprobat prin lege, printr-un dosar făcut. Am schimbat și în certificatul de naștere, pentru că trei sferturi de viață am fost numită Deea Maxer, nu Andreea Burtan, numele meu de fată.

Am vrut să revin la numele de fată, dar avocata mi-a spus: „Măi, dar tu ai dreptul prin lege, datorită faptului că ești mamă a doi copii și cu acest nume și este numele tău public de scenă, iar activitățile artistice tot cu aceste nume le ai. L-am promovat de la 16 ani, așa că a trebuit să îl iau', a dezvăluit Deea Maxer, în podcastul lui Jorge.

Ce nume va purta Magdalena Chihaia după căsătoria cu Dinu Maxer

Dinu Maxer și logodnica lui, actrița Magdalena Chihaia, se pregătesc să își oficializeze povestea de dragoste, după o cerere romantică în căsătorie în Veneția, într-o gondolă. Dinu a plănuit din timp surpriza pentru Magdalena, femeia care i-a pansat rănile după divorțul de Deea Maxer. Dinu și Magdalena au o relație de un an de zile, iar în acest timp solistul de la AXXA s-a convins că artista este jumătatea lui adevărată.

Dacă Deea a ales să păstreze numele de Maxer ca nume de scenă, în schimb Magdalena Chihaia, viitoarea soție a artistului, și-l va păstra pe al ei.

„Cert este că numele Magdalena Chihaia va fi în continuare pe afișe și peste tot, pentru că este numele meu de actriță, iar artistele nu își schimbă numele la căsătorie, mai ales dacă și-au clădit singure cariera și reputația lor în showbiz.

Numele de Magdalena Chihaia m-a consacrat mai ales de când am fost dublă finalistă la emisiunea „iUmor', cu personajul „Sora Magdalena', fiind și cel mai comentat și unul dintre cele mai vizualizate momente de la Antena 1', a spus ea pentru Click!

Totuși, după căsătorie, în buletin Magdalena va purta și numele de Maxer alături de al ei.

„Din dragoste și din respect, față de viitorul meu soț, în acte mă va chema și Maxer. Nu ai cum să nu iei numele soțului din moment ce este jumătatea ta perfectă pe viață!', a mai spus ea pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton