Adela Popescu dezvăluie motivul pentru care a plecat din televiziune, după 20 de ani de carieră: "Ăla a fost momentul în care am zis că e suficient. Tare bine mi-e acum"

 Dumba Gabriela
.

Adela Popescu a renunțat anul trecut la televiziune, după 20 de ani de carieră și a explicat care au fost adevăratele motive pentru care a decis să spună „Stop!'. S-au vehiculat motive legate de bani, în spațiul public, însă Adela Popescu dezvăluie că nu a fost vorba despre nimic altcecva decât nevoia de a petrece timp alături de copiii ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu surprindea pe toată lumea, în 2023, când anunța că se retrage din emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV, deși se bucura de mare simpatie pe micul ecran. Multă lume nu a înțeles, la vremea aceea, de ce dă cu piciorul unei cariere de succes în televiziune și se credea că a demisionat în favoarea unui alt post TV, dar motivele au fost altele.

4502345023

De ce a plecat Adela Popescu din televiziune, demisionând de la Vorbește Lumea

Adela Popescu s-a întors la „Vorbește Lumea' la două luni după ce l-a născut pe Alexandru, la șapte după ce l-a născut pe Andrei și la doar una după ce l-a născut pe Adrian.

„După ce am născut al treilea copil, veneam de la muncă, mă așezam lângă ei să mă joc și tot ce-mi doream era să mă întind și să mă culc. Nu e glumă. Eram într-o stare de oboseală absolut îngrozitoare. Cu fiecare zi în care munceam, nu mă odihneam suficient și eram în lăuzie, turnam o picătură de cerneală într-un pahar de apă până a devenit tot cerneală. Simțeam că nu mai e nimic luminos acolo. Ăla a fost momentul în care am zis că e suficient. Tare bine mi-e acum', a povestit Adela Popescu.

În cadrul conferinței Fain & Simplu de la Oradea, Adela a spus care a fost motivul plecării ei din televiziune.

„Am înțeles câtă nevoie aveam să petrec timp cu copiii mei în această etapă a lor', mai spus Adela Popescu.

În 2023, Adela Popescu s-a retras de la „Vorbește Lumea'. În prezent, emisiunea este găzduită de Lili Sandu, Bogdan Ciudoiu și Shurubel (Andrei Lăcătuș).

Citește și: Jorge, afirmații neașteptate despre concurenții Survivor All Stars: „Există oameni manipulatori în competiție și foarte strategi, dar și mulți care, fără să își dea seama, sunt manipulați’. Cât s-a îngrășat după ce s-a întors acasă / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată casa de la țară a lui Oreste: „Am construit-o, cu cârca, împreună cu socrul meu și ginerele meu'

Adela Popescu a luptat cu depresia, însă Radu Vâlcan a salvat-o

Adela Popescu a debutat în televiziune la doar 16 ani, în serialul „În Familiei'. Doi ani mai târziu obținea un rol principal în prima telenovelă românească, „Numai Iubirea'. La acea vreme, Adela a mers la casting pentru rolul jucat de Oana Zăvoranu, Andreea Damaschin, antagonista. Așa a apărut un nou personaj, sora Andreei, Alina, rol creat special pentru Adela.

A urmat un șir lung de proiecte noi în care Adela era distribuită în rol principal. În acea perioadă, din cauza epuizării, Adela s-a confruntat cu depresia.

„Nu mai știam cine sunt eu, cine era personajul. Am plâns foarte mult, a trebuit să-i spun minții mele că trece prin niște tragedii ca să ajungă la o anumită stare. Am ajuns la niște depresii puternice. Am trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Am mers de două ori la terapie și am renunțat. M-am vindecat doar pentru că viața, pur și simplu, m-a ajutat, prin tot ce mi-a oferit!', a spus Adela Popescu, la conferința Fain & Simplu din Oradea.

În perioada care a urmat, Adela l-a cunoscut pe Radu Vâlcan, care i-a devenit iubit în 2010 și soț în 2015. Actorii din „Retreat Vama Veche' au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

„Un om calm și atât de bun cu mine. Prezența lui m-a mângâiat mai mult (decât terapia – n.red.), așa am simțit atunci, nu spun că a fost corect sau nu. Nu mă dau exemplu, pentru că nu am trecut prin niște evenimente traumatice care să mă depășească. E nedrept să spun că am reușit singură', a explicat Adela Popescu, citată de unica.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton