De ce a plecat Cove, pe neașteptate, de la Vorbește Lumea, și ce relație a fost, de fapt, între el și Adela Popescu: "Ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii și lumea n-a înțeles"

 Oana Pantazi
.

Cu doi ani în urmă, Cove, pe numele din buletin Gabriel Coveșanu, lua prin surprindere pe toată lumea cu plecarea sa de la Vorbește Lumea, unde prezenta alături de Adela Popescu. La vremea respectivă s-a speculat că actorul ar fi plecat din cauza divergențelor pe care le avea cu colega lui de platou, dar iată care este, de fapt, adevărul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu aproape doi ani Cove a luat decizia de a pleca de la PRO TV, unde prezenta alături de Adela Popescu emisiunea Vorbește Lumea, iar atunci s-a speculat mult pe această temă, mulți fiind convinși că plecarea actorului a survenit din cauza relației proaste pe care ar fi avut-o cu colega lui de platou. Iată care este, de fapt adevărul, și în ce relații au rămas Cove și Adela.

adela_popescu_06873100-1adela_popescu_06873100-1

De ce a plecat Cove, pe neașteptate, de la Vorbește Lumea

Spre surprinderea fanilor emisiunii, Cove și Adela Popescu s-au despărțit profesional, în vara anului 2021, atunci când coprezentatorul emisiunii Vorbește lumea a luat decizia de a părăsi show-ul. Din păcate, actorul s-a alăturat altor vedete cu vechime de la PRO TV – cum ar fi Oana Cuzino și Florin Călinescu – ce au decis să părăsească postul din Pache Protopopescu, după ani lungi de colaborare. Cove a plecat la Prima TV, unde urma să prezinte, alături de Diana Bart, emisiunea Flash Monden.

Citește și: Adela Popescu, prima declarație despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea:'Știu că vă surprinde…'

Citește și: „Am acceptat această mizerie din partea lui'. Oana Zăvoranu, după ce Alex Ashraf s-a mutat la amantă și a lăsat-o să-i conducă mașina actriței / Vedeta i-a blocat conturile bancare fostului partener

Citește și: DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost înmormântată în Turda. Sora ei geamănă a venit la funeralii din Anglia

Nu puțini au fost cei care au speculat atunci pe seama relației dintre Cove și Adela. Iată însă ce explicații a dat actorul la mai bine de doi ani de la despărțirea lor!

'Improvizam amândoi foarte mult, creaserăm un fel de personaje. Ea – tânăra exuberantă și plină de viață, iar eu – bătrânul care era fixist. Toate înțepăturile noastre porneau de la aceste personaje.

Speculațiile au apărut, probabil, din cauza faptului că lumea n-a înțeles asta. Ne aruncam tot felul de replici în timpul emisiunii și lumea n-a înțeles că jucam doar niște roluri', a dezvăluit Cove pentru Playtech.ro.

Ce spune Cove despre revenirea la PRO TV

De doi ani, Cove lucrează la Prima TV, unde acum prezintă reality-show-ul Cursa iubirii. Actorul însă nu exclude revenirea la PRO TV sau la oricare alt post, dacă ar primi o ofertă care să-l încânte. De fapt, Cove a cunoscut celebritatea la TVR, alături de Andreea Marin, în cadrul emisiunii Surprize Surprize.

'Eu aș reveni oriunde sau m-aș duce oriunde mi se propune un proiect în care cred, care îmi place. Pentru mine are mai puțină importanță sigla. Eu nu mai am nimic de demonstrat.

Eu sunt eu. Știu despre mine un singur lucru, și anume, că pot să fie mulți mult mai buni decât mine, știu că sunt mulți mult mai slabi decât mine, dar ca mine, cum fac eu, nu mai face nimeni', a mai spus Cove, conform sursei citate.

Cât despre relația cu Adela, carismaticul actor a dezvăluit la scurt timp după plecarea din PRO TV în ce relații a rămas cu colega lui de platou.

„Am fost, suntem şi rămânem prieteni. Adela este o parteneră excelentă de prezentare. Am rămas în relaţii foarte bune cu toate fostele mele colege şi, în măsura în care timpul ne permite, îmi va face o plăcere imensă să ne revedem la o cafea şi un pahar de…vorbă’, a mărturisit atunci Cove pentru OK! Magazine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton