De ce a plecat Culiță Sterp de la Survivor și cum a ajuns să se rătăcească 10 ore: "Am plâns ca un copil"

 Cica Cristina
.

Culiță Sterp a trecut săptămâna trecută prin clipe de coșmar. De la o simplă nevoie de a se reculege, a ajuns să se piardă timp de zece ore în jungla din Republica Dominicană. În cele din urmă, după ample căutări, a fots găsit de echipa de producție și Garda de Coastă din Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Momente tensionate pentru Culiță Sterp la Survivor. Astăzi se întrunește Consiliul de Urgență, în care artistul și Sebastian Chitoșcă sunt vizați, după ce au încălcat regulamentul. Până acum, nu s-a anunțat motivul pentru care sunt în pericol de eliminare.

Culita-Sterp-1-2Culita-Sterp-1-2

Culiță Sterp, pierdut timp de zece ore în junglă

Totul ar putea avea legătură cu episodul în care Culiță Sterp s-a pierdut în junglă timp de zece ore. S-a organizat o amplă operațiune de căutare, de la echipa de producție, până la autorități. Faimosul a plecat pentru o perioadă singur, pentru a-și acorda un timp de gândire cu privire la situația din echipa Faimoșilor, însă s-a rătăcit. El nu a mai găsit drumul către colegii, punând întreaga echipă de producție și Garda de Coastă din Dominicană pe jar.

Ne temeam de animale, de anumite probleme, că nu o să-ți găsim urmele pașilor tăi în nisip și am verificat peste tot în pădure, în natură, știi? Garda de coastă te-a căutat de asemenea și după toate astea îi  mulțumim lui Dumnezeu că ești cu noi și că ești în regulă.  Îi mulțumim lui Dumnezeu că te-am găsit. Se puteau întâmpla lucruri mai grave și mai periculoase, dar să-i mulțumim lui Dumnezeu că ești aici', i s-a spus când a fost găsit.

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, atac dur la adresa Simonei Hapciuc:„A zis că e avar și că nu se gândește la copil'

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Zanni la Survivor:„M-am certat cu Jador din cauza lui…'

Citește și: Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, în pericol de eliminare de la Survivor:”Încălcările de regulament au consecințe”

Citește și: Tavi Clonda va juca într-un serial:„Am terminat scena de filmat'

Motivul pentru care a plecat Culiță Sterp în junglă

Culiță Sterp a povestit de ce a plecat și cum a ajuns să se rătăcească în pădure.

„Am mers foarte, foarte mult. M-am rătăcit în pădure în timpul ăsta și am stat vreo zece ore. Aseară stăteam la foc și am început să plâng deodată, plângeam ca un copil. Câteodată explodez pentru că se adună lucruri. Tocmai că am pățit să spun un lucru unui om pe care îl consideram prieten și nu era așa, așa că mi-e greu să împărtășesc. Am pățit, cuiva pe care îl consideram prieten și după aia tot eu eram trădător.

Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii aliniați nu mi-a venit să cred. Eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă. M-au speriat când i-am văzut. Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume. E un lucru bun că înseamnă că le pasă imediat. Acum îmi dau seama că e chiar periculos să te rătăcești, să rămâi singur prin pădure, ei se pot gândi la orice. Poți să cazi pe undeva, poate să te muște ceva', a relatat Culiță Sterp la Kanal D.

Culiță Sterp: „Zici că eram infractor, unul era cu pușca, unul era cu pistolul'

Faimosul a fost găsit după aproximativ zece ore de căutări și i-a povestit colegului său Zanni prin ce emoții a trecut.

'Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era…

Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf.  M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, i-a spus Culiță Sterp lui Zanni.

„Aici nici nu știi cui să-i spui ce ai pe suflet. Nu suntem prieteni aici, prietenia e în altă parte', a fost concluzia lui Zanni după ce a aflat despre starea de spirit a colegului său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton