De ce a plecat Mike fără Iulia Albu în vacanță, în Turcia: „Sunt singură. Eu am rămas cu fata, el...”. Ce decizie au luat după scandalurile de la America Express

 Radulescu Ruxandra
.

Motivul pentru care Mike a plecat fără Iulia Albu în vacanță, în Turcia. Iulia Albu și Mike au o relație tensionată de când au revenit de la America Express, experiență ce a scos la iveală neînțelegerile dintre ei. Criticul de modă și iubitul ei au stat o perioadă despărțiți, apoi s-au împăcat. Recent, Mike a plecat singur în vacanță. Iată motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După șapte ani de relație, iubirea dintre Iulia Albu și Mike a fost greu încercată în timpul participării la competiția America Express 2023. Experiența a scos la iveală nepotrivirile dintre cei doi, ceea ce i-a determinat pe amândoi să-și reevalueze legătura și sentimentele. Iulia Albu s-a despărțit de Mike o perioadă, apoi s-au împăcat, convenind să facă terapie de cuplu împreună. La momentul actual, Iulia Albu este singură acasă cu fiica ei, deoarece Mike a plecat singur într-o vacanță în Turcia. Criticul de modă a explicat cum au ajuns la concluzia că este mai bine să călătorească separat.

iuliaalbu21684325427iuliaalbu21684325427

De ce a plecat Mike fără Iulia Albu în vacanță, în Turcia

Iulia Albu a petrecut doar cu fiica ei sărbătoarea de Moș Nicolae, căci Mike a plecat fără partenera de viață în Turcia. Iulia a fost extrem de răcită, ceea ce a împiedicat-o să-l urmeze pe iubitul ei peste hotare. Mai există totuși un motiv pentru care cei doi au decis să ia o pauză de la vacanțele petrecute împreună. Se pare că au decis că este mai bine pentru relația lor ca, cel puțin o vreme, să nu mai călătorească împreună.

Citește și: Ce afacere au Victor Slav și iubita lui, Selina: „Este și un business de familie’. Fac bani frumoși în perioada sărbătorilor

Citește și: Stela Enache și-a pregătit mormântul, la 73 de ani: „Nu mai poate să încapă nimeni în viața mea'. Lângă cine vrea să fie înmormântată

Citește și: Lolrelai și Ionuț Popa de la Survivor s-au despărțit după doar câteva săptămâni de relație: „Ne dorim lucruri diferite de la viață și trăim în lumi diferite'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Oana Zăvoranu l-a iertat pe Alex Ashraf: „Este iubirea vieții mele, am simțit că…'

„Sunt singură. Și răcită cobză. Am dormit cam toată ziua. El a plecat în Turcia. Eu am rămas cu fata. Oricum, după America Express am decis să nu mai plecăm în doi peste hotare, să reducem călătoriile. Și așa am fost prea mulți plecați', a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cu cine a rămas fiica Iuliei Albu, cât timp a fost plecată la America Express

Altfel, în ceea ce o privește pe fiica sa și a lui Mihai Albu, de care a divorțat în urmă cu mai mulți ani, Iulia nu ne-a ascuns faptul că pe perioada show-ului „America Express', copila care în prezent este clasa a opta și se pregătește pentru admiterea la liceu, a rămas în grija mamei lui Mike, iubitul său, sau a sorei ei. Cu toate acestea, Iulia spune că fiica sa are o relație apropiată de tatăl ei.

Mike a rămas la mama lui Mike sau cu sora mea. Cu taică-su are o relație apropiată. Se vede destul de des cu el. De sărbători va merge și la el', a completat vedeta.

Ce i-a sfătuit psihologul pe Iulia Albu și pe Mike

Iulia Albu și iubitul său, Mike, care formează un cuplu de mai bine de șapte ani, au fost la un pas să pună capăt relației lor, după participarea la America Express. Pentru a reuși să-și rezolve problemele survenite au apelat la un psiholog. Cei doi fac și acum terapie în cuplu. În urma vizitelor la psiholog, la sfatul acestuia, cei doi au decis să nu se mai adreseze niciodată unul altuia cu apelativul „iubire', termen pe care l-au folosit de-a lungul show-ului.

FOTO: FAcebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton