De ce a refuzat Corina Chiriac să se mai căsătorească după divorț. Cine a fost, de fapt, marea ei iubire

 Oana Pantazi
.

Corina Chiriac a mărturisit recent de ce nu s-a recăsătorit, după unicul mariaj, care a durat doar patru ani. Marea artistă a fost căsătorită cu Virgil Atanasiu, însă ulterior nu a mai ajuns niciodată în fața ofițerului Stării Civile. Iată care este motivul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Corina Chiriac este vedetă de dinainte ca termenul acesta să fi fost folosit… Marea doamnă a muzicii ușoare românești este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și continuă să fie, și la 71 de ani, la fel de plină de vervă ca în tinerețe și gata să urce pe scenă.

Deși a avut o mulțime de admiratori de-a lungul vieții, Corina Chiriac nu a fost căsătorită decât o singură dată. Mariajul ei cu omul de afaceri Virgil Atanasiu, de care a divorțat în anul 2007, a durat doar patru ani.

Corina-Chiriac-in-tinereteCorina-Chiriac-in-tinerete

De ce nu s-a recăsătorit Corina Chiriac după divorț

Corina Chiriac a fost una dintre cele mai frumoase și elegante artiste din showbizul autohton, iar în tinerețe artista a frânt, cu siguranță, multe inimi. Chiar dacă, spune ea, a fost îndrăgostită de mai multe ori, de căsătorit nu s-a căsătorit decât o dată, dar din păcate mariajul ei n-a durat.

Într-un interviu recent pentru Antena Stars, marea artistă a povestit de ce nu și-a dorit să se mai căsătorească după divorțul de Virgil Atanasiu, care, din păcate, a încetat din viață în 2019.

„Eu am vrut să fiu o femeie independentă cu propria carieră. Tata m-a încurajat să am propria mea independență financiară și mereu îmi spunea că niciodată nu se știe în viața asta. Și bine a zis. Poți să ai o familie, dar nu poți ști ce se întâmplă. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă partenerul te sprijină”, a spus Corina Chiriac pentru sursa citată.

„Eu am vrut să fiu o femeie independentă”

După divorțul de Virgil Atanasiu însă, Corina Chiriac a descoperit că independența proaspăt câștigată avea să-i folosească în carieră. Viața de familie, pe de altă parte, implică niște responsabilități de care nu te poți detașa.

„Am avut întotdeauna ideea că s-ar putea să îmi schimb existența. E o idee bună pentru că nu știi cum te aruncă viața. (…) Posibilitatea de a fi un om independent e cel mai important lucru.

Dacă ai o familie, nu îți propui să pleci peste hotare, decât dacă pleci cu ei. O familie ar trebui să se încurajeze, iar în caz de nevoie să fie acolo. Eu am vrut să fiu o femeie independentă cu propria carieră. Cred că este mai ușor de suportat viața în doi, dacă doar partenerul te sprijină', a mai spus artista la Antena Stars.

Și-a dorit totuși o familie și copii

Deși a avut o carieră fabuloasă și este și acum pe scenă, artista a mărturisit însă că au fost momente în care a regretat lipsa unei familii.

Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. (…) Nu am părinți, nu mai am soț, nu am copii, nu am nepoți, nu am câine. Am numai meseria mea. Să nu uitam acest detaliu. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri și astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii. Amintiți-vă, am locuit pe trei continente! Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost și rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată', spunea Corina Chiriac cu ceva vreme în urmă.

Citește și: Corina Chiriac povestește toate amintirile de pe vremea lui Ceaușescu într-o carte autobiografică: „Nu puteai să spui orice, oricând”

Citește și: Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu. Mărturia Biancăi Drăgușanu ar sta la baza deciziei magistraților!

Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul: „Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian:„Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului / EXCLUSIV

Cine a fost marea iubire a Corinei Chiriac

Deși Corina Chiriac a fost căsătorită doar o dată și se presupune că soțul ei a fost și marea sa iubire, lucrurile nu stau chiar așa…

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat' – a mărturisit Corina Chiriac la B1Tv, cu ceva timp în urmă.

Puțini sunt cei care își amintesc despre povestea de dragoste dintre Corina Chiriac și faimosul cântăreț Karel Gott, care, din păcate, a încetat din viață pe 1 octombrie 2019. Artista a recunoscut, de altfel, cu trei ani în urmă, în emisiunea radiofonică prezentată de Andreea Esca la Europa FM, că marea sa iubire a fost un artist străin, însă nu i-a menționat numele.

Corina Chiriac și Karel Gott s-au cunoscut în timpul unui festival de muzică din Cehoslovacia, unde ea ne reprezenta ţara. Artistul, care pe vremea aceea era idolul femeilor, s-a îndrăgostit nebunește de cântăreață și cei doi au fost chiar la un pas de căsătorie, se spune. Au continuat să se întâlnească de fiecare dată când Corina Chiriac ieșea din țară pentru concerte, dar totul s-a încheiat în 1983, când artistei i-a fost luat paşaportul.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton