De ce a refuzat Loredana să mai facă parte din juriul X Factor și cine o înlocuiește în sezonul 11: „Ultimul sezon l-am câștigat dar, cu părere de rău...”

.

Începe sezonul 11 XFactor, după o pauză de aproape 3 ani. Este vestea momentului pentru telespectatorii din România! Îndrăgita emisiune revine pe micile ecrane, cu un nou sezon, însă cu schimbări când vine vorba despre jurați. Loredana Groza a anunțat începerea emisiunii, dar și faptul că ea a refuzat propunerea de a face parte din nou din juriu, deși sezonul trecut s-a încheiat cu victoria echipei sale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mai concret, vă reamintim că în 2021, cel de-al zecelea sezon „X Factor' i-a avut ca jurați pe Loredana Groza, Ștefan Bănică jr, Florin Ristei și Delia. Câștigătorul show-ului a făcut parte chiar din echipa Loredanei, fiind vorba despre Nick Casciaro, cel care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

juriul-x-factor_-scaled-1juriul-x-factor_-scaled-1

Citește și: Florin Răduţă, câștigătorul X Factor 2015, diagnosticat cu cancer a treia oară: „Din nou, Dumnezeu mi-a dat o șansă. Sufletul meu era deja bolnav și era trist'

Citește și: Dan Negru, despre rivalitatea dintre emisiunile X Factor și Vocea României: „Oamenii pe care-i cumperi scump te vor vinde ieftin” / Ce a spus despre Alexandra Căpitănescu, ultima câștigătoare Vocea României

Citește și: Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață. Palidă și slăbită, actrița a fost fotografiată în timpul unei ieșiri la restaurant, cu o lună înainte să fie răpusă de cancer

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău și câte kilograme are la o săptămână după ce a născut. Artista are o siluetă demnă de invidiat, după două sarcini

De ce a refuzat Loredana să mai facă parte din juriul X Factor și cine o înlocuiește în sezonul 11

Într-adevăr, vestea că XFactor revine pe micile ecrane după ce a dispărut din grila de programe pentru trei ani a bucurat mulți fani, mai ales că anunțul a fost făcut de nimeni alta decât Loredana Groza. Artista a anunțat totul pe rețelele de socializare, însă pe lângă bucuria fanilor că reîncepe emisiunea, lipsa ei din juriu a creat un val de reacții.

Ma bucur ca reincepe Xfactor-ul dupa o pauza de mai bine de 2 ani!', a scris Loredana Groza pe pagina ei de Facebook.

De ce a refuzat Loredana Groza să mai facă parte din juriu în noul sezon

Loredana Groza nu a vrut să lase loc de interpretări, astfel că artista a dezvăluit de ce a refuzat propunerea ei de a mai face parte din juriul XFactor. Fără a ezita, a dezvăluit că are numeroase angajamente momentan, iar timpul îi este limitat, astfel că s-a văzut nevoită să refuze proiectul spre surprinderea tuturor.

„Chiar daca ultimul sezon XFactor l-am castigat cu echipa mea, cu parere de rau va anunt ca a trebuit sa declin invitatia @antena1_oficial de a fi jurat in noul sezon din motive obiective, avand deja alte angajamente simultan cu filmarile show-ului :un film de lung metraj un nou album si nu in ultimul rand concertul meu aniversar Loredana Forever' de la Sala Palatului!', a continuat Loredana Groza.

Cine o înlocuiește pe Loredana Groza la XFactor sezonul 11

Ei bine, dacă Loredana Groza și-a anunțat deja retragerea, fanii au fost surprinși să vadă că nu doar ea este înlocuită, ci și Florin Ristei. Prin urmare, nouă formulă de juriu este următoarea: Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică, care vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.  

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că un nou X Factor stă să înceapă. Abia aştept să pornim în căutarea concurenţilor, să le ascultăm poveştile şi să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul, muzica e pasiune, dragoste şi inspiraţie pentru ceilalţi! Şi da, X Factor îţi poate schimba viaţa!', a spus Delia.

Puya completează: „Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton