De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: "Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune". Cu ce se ocupă în prezent

.

Oana Roman declara, la un moment dat, că își dorește să revină în televiziune, dar între timp s-a răzgândit și susține că a fost în postura de a refuza diferite proiecte TV, printre care și Asia Express. În unele dintre situații a fost descurajată de probele fizice, în altele era plătită prea puțin, așa că a decis să-și câștige altfel banii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Oana Roman recunoaște că televiziunea nu mai prezintă interes pentru ea și a refuzat numeroase invitații, chiar dacă unele proiecte i-ar fi adus bani frumoși. Chiar și Asia Express a fost invitată, în postura de concurent, evident, însă Oana a refuzat categoric.

bjkbjk

De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express

Oana Roman a dezvăluit că, deși a fost contactată pentru a face parte din celebrul show, a refuzat din cauza unei probleme de sănătate. În urmă cu câțiva ani, vedeta a suferit o intervenție chirurgicală care o împiedică să participe la astfel de competiții solicitante din punct de vedere fizic.

„M-au sunat din primul sezon, le-am spus foarte clar că sub nicio formă nu se pune problema să mă duc, pentru că eu sunt operată. Am trecut prin operația prin care am trecut și eu nu pot să-mi pun viața în pericol. Eu nu am voie să fac efort absolut deloc, exclus. Și oricum nu e genul meu, dar am primit oferte să fiu invitat permanent, să fiu coprezentator, în mai multe locuri, dar nu, nu mai vreau să fac televiziune', a declarat vedeta pentru CIAO.RO.

Oana Roman a explicat că, deși își dorea să revină pe micile ecrane, nu este încă pregătită din cauza condiției sale medicale. În plus, nici banii plătiți de televiziuni nu o tentează.

„Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Bine și în televiziune aș fi putut să fac înregistrat, de exemplu, nu era o problemă asta, dar nu mă mai atrage deloc', a adăugat Oana Roman. 

Citește și: Cristina Șișcanu, reacție dură la adresa persoanelor care au acuzat-o că s-a căsătorit cu Mădălin Ionescu din interes: „O femeie este fericită dacă este iubită. El nu avea nici măcar mașină, casă nici atât. Avea doi copii!’

Citește și: Cum arată Anca Dinicu însărcinată în șapte luni. Actrița a purtat o salopetă mulată la ziua lui Codin Maticiuc și a dansat toată noaptea

Citește și: Ce i-a urat Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău de ziua lui: „Nu aștept să mi se răspundă. Cel mai important…’ / El a sărbătorit alături de Bianca Drăgușanu

Cu ce se ocupă Oana Roman în prezent

Oana Roman a dezvăluit că magazinul online de haine a rămas în grija lui Marius Elisei după despărțire, iar ea nu s-a mai implicat în afacere.

„A fost un business și acum a rămas la el (n.r. – Marius Elisei) și aia e. Nu mai am eu nicio treabă. Nu mai mă interesează. Ideea este că o să-mi fac niște chestii noi, dar încă nu spun. Urmează', a declarat Oana Roman.

Vorbind despre ocupația sa actuală, aceea de influencer, Oana Roman a mai spus că va avea proiecte ce țin de zona de antreprenoriat și îi este foarte bine să muncească singură, fără angajați.

Sunt antreprenor, că practic ce fac eu tot ca un antreprenorat e. Sunt influencer, e tot o muncă ca și de antreprenor, doar că n-am angajați. În rest e cam același lucru. Înainte am avut și site-ul care a însemnat tot antreprenoriat și o să fac mai multe proiecte care o să țină și de zona de antreprenorat. Dar să fac eu o firmă mare în care să am angajați, nu-mi doresc. Tot timpul am muncit singura„, a mai spus Oana Roman.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton