De ce a renunțat Andreea Marin la dietă, după ce a slăbit 20 de kilograme: „Am intrat într-un ritm normal de viață. Trăiesc moderat și...” / Care au fost cele mai grele momente din acestă transformare

 Calin Maria Bianca
.

De ce a renunțat Andreea Marin la dietă, după ce a slăbit 20 de kilograme. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în momentul de față, Andreea Marin se bucură de o siluetă demnă de invidiat. Nu, nu doar că a slăbit 20 de kilograme, ci se menține în formă atât de bine, încât a ajuns la silueta din liceu și se poate îmbrăca cu hainele fiicei sale. Totuși, de ce nu mai ține dietă și acum! A făcut o serie de declarații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin atrage toate privirile după ce a slăbit atât de mult și nu poate trece neobservată. Ei bine, după ce a primit numeroase complimente, fanii s-au întrebat cum reușește să se mențină acum, dar și dacă ține în continuare vreo dietă, poate una mai puțin drastică. Ei bine, nu! Vedeta a precizat clar că nu ține o dietă în prezent, asta deoarece nu vrea să trăiască toată viața doar din diete.

marin-9marin-9

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin, de fapt, 20 de kilograme: 'Am ținut un jurnal timp de un an. E complicat. Am greutatea din liceu acum…' / Problemele de sănătate au împins-o către această schimbare

Citește și: Andreea Marin a vrut să se sinucidă când suferea de depresie: „Aveam gândul că celor dragi, pe care eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine. E un mare pericol să îmbrățișezi o fugă din viață'

Citește și: Când s-a despărțit, de fapt, Ioana Ginghină de primul soț și când a intrat Alexandru Papadopol în viața ei: „Am divorțat, dar nu am avut curaj să ne și separăm, ne tot împăcam”

Citește și: Tatăl lui Sebi, cu lacrimi în ochi la ultimul termen al procesului lui Vlad Pascu: „Totul a fost o bătaie de joc împotriva familiei. I-am promis lui Sebi că o să duc totul până la capăt”. Ce se întâmplă dacă judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu va fi suspendată

De ce a renunțat Andreea Marin la dietă, după ce a slăbit 20 de kilograme

Andreea Marin a mărturisit că a învățat foarte multe lucruri despre ce înseamnă un program alimentar corect și un stil de viață sănătos, care te poate ajuta să te menții mereu în formă, astfel că acum nu mai urmează o dietă, dar are grijă la mesele pe care le are. Știe regulile esențiale și nu face excese, iar totodată sportul face acum parte din stilul ei de viață.

„Am crezut că să fie foarte greu să pierd 20 de kilograme, îmi pusesem în minte să ajung ca în liceu. Într-un an, pas cu pas, slăbind 1 kilogram, 2 maxim. Eu nu am făcut excese, am ascultat de nutriționist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel încât să-mi învăț corpul cu o nouă viață.

Nu mai țin nicio dietă, acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete tată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masa, nu amestec de fapt și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere. Deci, se poate.„, a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro

Care a fost cea mai grea perioadă în procesul de slăbit

Într-adevăr, acum se bucură de reușite și de o siluetă demnă de invidiat, însă Andreea Marin a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să se țină de acest program. A făcut multe sacrificii, ba chiar a spus că la un moment dat credea că nu o să reușească, însă și-a demonstrat singură că este capabilă de orice, chiar dacă acest lucru a scos-o de multe ori din zona de confort.

Efortul a fost să ascult ce mi se spune să fac, de fapt asta nu facem noi, le știm pe toate, dar le facem!? După aceea lucrurile s-au așezat, după aceea am scăpat de acea senzație de foame, de poftă și așa mai departe. Îți reeduci corpul, să spun așa. O lună, două a fost mai dificil, după aceea am intrat într-o normalitate și mi-am și spus în gândul meu: De ce nu o fi făcut eu asta și înainte.„, a continuat Andreea Marin.

Andreea Marin, după ce a slăbit 20 de kilograme și poartă trei măsuri mai mici

Andreea Marin a reușit să ajungă la silueta pe care și-o dorea, chiar dacă schimbare a plecat de pe urma unor probleme de sănătate, acum se bucură de toate rezultatele bune pe care le-a făcut prin această transformare. Poartă cu trei mărimi mai mici acum și nu ezită să împrumute haine și din garderoba fiicei sale, Violeta.

Andreea Marin, după ce a slăbit 20 de kilograme și poartă cu trei măsuri mai puțin. Vedeta a ajuns la silueta din liceu și îi împrumută haine fiicei sale, Violeta, cu care are o relație caldă și apropiată. Vedeta a slăbit trei măsuri, mai exact de la 44-46 la mărimea 38-40.

‘Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Și nici măcar nu este greu de respectat. Am slăbit pe parcursul unui an și jumătate. Sigur că pe parcursul acestei perioade au existat restricții, dar acum nu mai am nicio restricție. Înainte purtam la haine mărimea 44-46, iar acum am ajuns la măsurile 38-40, în funcție de croiala vestimentațiilor. Am slăbit trei numere., a declarat Andreea Marin, pentru viva.ro!

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton