De ce a renunțat Camelia Șucu la cariera de medic, după trei ani: "A fost cea mai bună decizie! Mama e singura care mai are regrete"

 Dumba Gabriela
.

Afacerile cu mobilă i-au adus milioane Cameliei Șucu în aproape 30 de ani de carieră, însă puțină lume știe că ea a terminat Medicina și timp de trei ani a fost medic. Camelia Șucu nu regretă decizia de a renunța la cariera de medic, ba chiar spune că este una dintre cele mai bune luate în viața ei. În prezent, averea Cameliei Șucu s-ar ridica la aproximativ 50 de milioane de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Camelia Șucu se numără printre cele mai bogate femeie din România, dovadă că decizia pe care a luat-o în urmă cu mai bine de 30 de ani a fost una de bun augur. După trei ani în care a profesat ca medic, Camelia Șucu a decis să se retragă din această zonă în favoarea afacerilor cu mobilă.

34323432

Camelia Șucu a renunțat la cariera de medic și a ajuns milionară în afaceri cu mobilă

Camelia Șucu este împăcată cu decizia ei de a renunța la cariera de medic, deși, până la un punct, a fost exact ceea ce și-a dorit să facă în viață. Chiar dacă a luat această decizie singură, ținând cont că avea propria familie deja pe atunci, ea ne-a recunoscut că momentul a fost unul dificil pentru mama sa să accepte un astfel de pas.

Recunosc că nu am întrebat pe nimeni! Totuși, era decizia mea! Aveam destul de mulți ani, eram căsătorită, aveam copil! Dacă luasem deja decizia de a avea familie, cred că a lua decizia de a merge pe drumul meu ținea doar de mine! Mama a fost, într-adevăr, cea mai supărată! Ea e singura care mai are regrete că nici eu, nici sora mea nu am urmat căile Medicinei!

Deși ne-a înțeles, a fost  un moment greu pentru mama și pentru relația mea cu ea! Dar, în rest, totul a venit de la sine!', a declarat Camelia Șucu pentru ego.ro.

După Revoluția din 1989, traseul ei profesional a luat o cu totul altă întorsătură. Una favorabilă din punct de vedere financiar.

„Indiferent că nu am profesat decât trei ani Medicină, nu o să uit niciodată anii petrecuți în facultate, care pentru mine au fost cei mai frumoși ani, anii în care am învățat foarte multe lucruri interesante, corpul uman este minunat. Am terminat Medicină Generală și specializarea ți-o luai după ce făceai anii de stagiatură, perioadă pe care nu am mai apucat să o termin.

Am intrat din perioada de stagiatură în Medicină într-o perioadă de stagiatură în ale businessului, pe care am continuat-o din 93 și nu am regrete. Am lucrat în spitale, noi oricum toată facultatea am petrecut-o mult în spitale, pentru că făceam stagiile acolo. Am terminat facultatea în 1990', spunea Camelia Șucu pentru Libertatea, acum câțiva ani.

Citește și: Cum se împarte Cosmin Seleși între televiziune și teatru: „Nu aș vrea să văd cum este viața fără una dintre cele două activități. Sunt diferite, dar se potrivesc perfect pentru mine'. Detalii din culisele emisiunii „Batem palma?'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Irina Nicolae și soțul ei, Marius Vizer: „Nu am știut cine era expeditorul buchetelor de flori pe care le primeam. Eu nu mai eram în relația cu Florin, iar el…’. De ce au avut două cununii religioase / EXCLUSIV

Deși era medic, Camelia Șucu iubea să meargă la târgurile de mobilă și a știut că asta vrea să facă în viață

Cât despre momentele dificile, Camelia Șucu a punctat că niciodată nu a renunțat la vreo idee pe care a avut-o, deși au existat business-uri care nu au funcționat.

Alegerea cea mai bună a venit atunci când am renunțat la cariera de medic pentru că voiam să dau viață casei unui om! Viață nu înseamnă numai a pune două scaune și o masă. Înseamnă armonie!

Chiar dacă în 1993 lucrurile acestea nu se înțelegeau, când mergeam la târgurile de mobilă mă inspirau ambientele văzute acolo și le aduceam acasă! Le adaptam cu ceea ce aveam în România.

Cred că m-a împlinit această alegere de a merge pe partea de mobilă, accesorii, interioare. Ce nu aș mai face? Ceea ce te doboară, te întărește! Orice om din business și antreprenoriat trece prin momente foarte dificile!

Am avut și alte afaceri pe care le-am început, unele au mers, altele nu! Nu am renunțat niciodată la vreo idee, pur și simplu mi-am spus că nu a fost momentul, dar o să vină! Am 2 fete, 3 nepoți, are cine să le ducă mai departe! Nu vor pieri!', a mai spus Camelia Șucu.

Chiar dacă a schimbat radical domeniul de activitate, femeia de afaceri știe cât de solicitantă este meseria de doctor. „Perioadele de cameră de gardă sunt extrem de extenuante. Pentru mine, toți medicii sunt niște îngeri', spunea femeia de afaceri acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton