De ce a renunțat Cristina Ich la Facultatea de Medicină: "A fi medic implică disponibilitate continuă și o dăruire fără rezerve"

 Dumitrache Laura
.

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi din țară. În vârstă de 36 de ani, Cristina Ich a fost studentă la Facultatea de Medicină, dar a renunțat la această carieră. Vedeta a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul pentru care a renunțat la medicină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Ich e influencer de succes și are peste 800.000 de urmăritori pe Instagram. Este iubita lui Victor Pițurcă și au împreună un băiat minunat, pe nume Noah. Recent, vedeta a vorbit despre viața profesională și a dezvăluit de ce a renunțat la Facultatea de Medicină.

CRISTINA ICH DRAMACRISTINA ICH DRAMA

Vedeta și-a dorit să devină medic, dar ulterior s-a răzgândit și a renunțat la această carieră. Cristina Ich a reușit să devină influencer de succes și este îndrăgită de mii de oameni. Influencerița și-a dorit să urmeze alte pasiuni.

Citește și:Cristina Ich s-a afișat goală, în jacuzzi. Reacția vedetei, după ce fanii au întrebat-o cine a filmat-o în aceste ipostaze: „Un bărbat bogat și…'

Citește și:Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni'. Au fost surprinși în ipostaze tandre, în club

Citește și:Adriana Bahmuțeanu l-a dat în judecată pe Silviu Prigoană, după ce fiul lor cel mic ar fi fugit la ea: 'Mi-a spus că este nervos și violent. Este expus agresiunilor…'

Citește și:Claudiu Bleonț și-a petrecut vacanța cu fiica lui, Eva, în vârstă de 10 ani, iar acum revine pe sticlă. În ce serial joacă și cine sunt colegele lui de platou: 'Sunt ani de zile în care…'/EXCLUSIV

De ce a renunțat Cristina Ich la Facultatea de Medicină

Cristina Ich are o carieră de succes în mediul online și are peste 800.000 de urmăritori pe Instagram. Se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Cristina Ich este iubita lui Alex Pițurcă și au împreună un băiat. Recent, vedeta a dezvăluit într-un interviu motivul pentru care a renunțat la Facultatea de Medicină.

Da, am avut o perioadă în care am explorat medicina ca posibilă direcție pentru viitorul meu. Am fost și rămân atrasă de fascinația medicinii, de procesul de descoperire a misterelor corpului uman. De înțelegerea complexității modului în care funcționează acesta. Pe măsură ce am avansat în studii, am devenit conștientă de nivelul extrem de ridicat de rigurozitate pe care medicina îl impune. A fi medic nu presupune doar a lucra într-un program fix, ci implică disponibilitate continuă și o dăruire fără rezerve. Această conștientizare m-a condus către o introspecție profundă. În cele din urmă am ajuns la concluzia că nu aș fi putut fi medicul pe care îl auzi pe holurile unui spital.„, a spus Cristina Ich pentru unica. ro.


Cristina Ich: „Emoțiile și empatia pe care le simt sunt aspecte mă recomandă mai mult către a-i susține pe ceilalți

Cristina Ich susține că este o persoană empatică și nu ar fi putut să fie obiectivă în relațiile cu pacienții. De asemenea, vedeta a dezvăluit că medicina va rămâne o pasiune pentru ea.

Am descoperit că abordarea medicală pură, concentrată pe soluții în cadrul unui cabinet sau spital, nu se potriveau cu felul meu de a fi. Emoțiile și empatia pe care le simt sunt aspecte mă recomandă mai mult către a-i susține pe ceilalți nu doar în interiorul unui cabinet medical, ci în afara lui. Din acest motiv, am decis să mă îndrept către alte pasiuni care îmi pot permite să-mi folosesc calitățile într-un mod mai complex și personal. Medicina va rămâne întotdeauna un punct sensibil în inima mea. Ceea ce am învățat în acea perioadă mi-a oferit o perspectivă valoroasă asupra vieții și a propriei mele direcții.”, a mai spus vedeta.

Întrebată dacă e multumită cu succesul pe care îl are ca influencer, Cristina Ich a spus : „Legat de termenul „influencer'… parcă în zilele noastre e aruncat peste tot, ca sarea pe popcorn. Cine nu are, își pune singur. Nu mă ascund în spatele așa-numitului influențator, dar nici nu mă las prinsă în capcana lui.Sinceritatea a fost întotdeauna politica mea principală. Încă lucrez la faptul că impulsivitatea nu e întotdeauna un avantaj. Să recunoaștem, câteodată sărim înainte să ne gândim, dar învăț din experiență.”, a mai spus Ich.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton