De ce a renunțat Elena Gheorghe la dieta vegetariană: „Am avut niște probleme de sănătate și stilul de viață, mai ales cel alimentar, contează. Nu țin cont de părerile oamenilor, ci de corpul meu” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De ce a renunțat Elena Gheorghe la dieta vegetariană. Artista este într-o formă de invidiat și, la 39 de ani, arată mai bine ca niciodată. Chiar dacă are un program super încărcat, Elena Gheorghe e plină de energie, iar asta și datorită faptului că are un regim de viață echilibrat. Despre asta, dar și despre proiectele personale actuale, artrista a vorbit pe larg, într-un interviu marca viva.ro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Vedeta are o familie frumoasă și o carieră pe măsură, dar nu poți să nu te întrebi de unde are energia necesară pentru a le face pe toate perfect. Elena Gheorghe a împlinit anul acesta 20 de ani de activitate și va merge într-un turneu în nu mai puțin de 12 orașe. Ne-am văzut cu ea la VIVA! Influencers Party, unde a creat o atmosferă explozivă, așa că am profitat de întâlnirea cu ea pentru a afla mai multe despre viața ei recentă… Dar și despre silueta ei fabuloasă și am fost uimiți să aflăm că Elena Gheorghe a renunțat la dieta vegetariană.

altcumva-1000altcumva-1000

Citește și: Elena Gheorghe, show incendiar la VIVA! Influencers Party 2024! Artista a făcut furori pe scenă și a cântat în italiană, iar publicul a dansat și a aplaudat-o minute în șir

Citește și: Elena Gheorghe le permite copiilor să folosească telefonul o oră pe zi, doar în vacanțe: „Trebuie să le ofer și acest privilegiu. Începe imediat școala și n-o să mai aibă…'. Ce activități face împreună cu Nicholas și Amelie / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Esca susține că profesia a ajutat-o mult să treacă peste momentele personale dificile: „Aveam mereu în minte că orice s-ar întâmpla, nu e treaba telespectatorilor…”. Ce spune despre rolul lui Adrian Sârbu în cariera sa / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Petre Roman. Cum se înțeleg acum și cât de des se întâlnesc: „Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este spectaculos tata” / EXCLUSIV

Elena Gheorghe, recital de zile mari la VIVA! Influencers Party

Elena Gheorghe a făcut super atmosferă la petrecerea VIVA de la ParkLake, unde a și susținut un recital de zile mari. Anul acesta, artista a avut nenumărate concerte, iar luna aceasta urmează turneul aniversar, așa că am vrut să aflăm mai multe amănunte.

Felicitări pentru recital! Ce faci?

Elena: Bine. Chiar mă gândeam că a fost o petrecere foarte reușită. Lumea s-a simțit bine. Au cântat, au dansat. Eu zic că se pleacă liniștit acasă. O să se doarmă bine în seara asta și, având în vedere că este 10 seara, mă gândesc că și copiii mei s-au culcat. Pentru că suntem în cursul săptămânii.

Cine te ajută cu ei când tu mergi la evenimente?

Elena: Noi avem o bonă internă și mă mai ajută soacra, mama, depinde cine este disponibil atunci. BIneînțeles că, având și ele treabă în cursul săptămânii, ne bazăm mai mult pe bonă.

'A fost un an plin'

Cum a fost vara asta pentru tine?

Elena: A fost o vară super plină. De fapt, a fost un an plin. Dacă stau să mă gândesc, încă de la începutul anului am intrat în pâine și am muncit și nu m-am oprit nicio secundă, decât o săptămână în august. Și în rest, am muncit ca furnicuțele – și eu, și soțul meu. Am avut și Sala Palatului, am avut și Sala Radio, am avut concert și la Festivalul de la Mamaia.

Am cântat și cu 10 voci importante din folclorul românesc, muzică populară și a trebuit să repet și să mă pregătesc ca atare. În octombrie, urmează turneul național aniversar Elena Gheorghe 20. Îl ducem în 12 orașe. Așa că muncim, nu ne oprim. Ideea este că suntem norocoși că facem ceea ce ne place și aducem partea frumoasă a vieții. Că avem o meserie care cu asta se ocupă. Și atunci, este minunat.

'Am avut onoarea să cânt cu marile voci ale muzicii populare'

Să știi că la Mamaia am fost în sală. Am cântat și eu cu tine. Și voiam să te întreb cum a fost să cânți, practic, cu artiștii cu care ai crescut? Ai avut emoții?

Am avut onoarea să cânt cu marile voci ale muzicii populare, cu care a crescut. Pentru că mama mea m-a luat cu ea încă de mică la evenimente. A fost o mare onoare. E un lucru pe care îl întâlnești o dată în viață, să cânți cu 10 dintre cele mai bune voci ale muzicii populare. Mi-a făcut plăcere. Am avut multe emoții, au fos constructive.

Fiecare dintre ei mi-a oferit așa, dacă vrei, liniștea aceea și dragostea față de muzică. Știi când cânți cu cineva efectiv de plăcere și din plăcere. Exact asta am simțit! Și a fost o experiență de neuitat. Cu siguranță voi păstra amintirile acestea pentru totdeauna…

'Ăsta e cel mai frumos sentiment, când împarți și când lumea îți dă înapoi!'

Așa este. Astăzi, ai fost o siciliancă adevărată, nu glumă.

Elena: Mi-am pus toată Sicilia pe mine, ca să zic așa. Da, am ținut cont de dress code, pentru că mie îmi place foate mult tot ceea ce îseamnă Italia. Și, am pregătit și câteva piese din repertoriul italienesc, tocmai pentru a fi în concordanță cu cea ce se întâmplă. Lumea s-a simțit bine. Noi ne-am bucurat și plecăm acasă cu sufletul împăcat că am făcut ce știm noi mai bine. Iar oamenii au simțit ceea ce am vrut noi să transmitem.

Am încercat și eu să ajung în față, la scenă. Foarte greu…

S-au simțit liberi, au venit către noi și nouă ne place la înghesuială, pentru că ăsta e cel mai frumos sentiment, când împarți și când lumea îți dă înapoi! Trimiți ceva și ți se întoarce acel ceva! E cel mai frumos așa, acel schimb de energie.

De ce a renunțat Elena Gheorghe la dieta vegetariană

Ești neschimbată și știi că mereu te întreb… Ce faci de arăți atât de bine? Țin minte că acum vreun an mi-ai spus că, ai renunțat la carne.

Nu. Asta se întâmpla acum vreo doi ani deja. Acum am reintrodus proteina animală în dieta mea, ca să zic așa. Pentru că am simțit nevoia. Și am zis că eu nu țin cont de părerile oamenilor, ci de corpul meu. Dacă corpul meu are nevoie de carne, îi dau carne, dacă, la un moment dat, o să simt nevoia să renunț din nou, o voi face. Îmi ascult corpul. Bineînțeles că ascult și sfaturile nutriționistului, pentru că, în urma analizelor, există carențe, atunci trebuie să facem ceva. Dar mă simt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Suntem bine, sănătoși, și facem mult sport. Cred că ăsta e medicamentul nr. 1, să faci spot. Cred eu!

Am avut niște probleme de sănătate și stilul de viață, mai ales cel alimentar contează, dar, combinat cu sportul, nu există să nu se rezolve. Dacă nu se rezolvă de tot, măcar jumătate, cu siguranță se rezolvă din problema sănătății.

'Fiecare lucru bun din viața noastră nu ni se cuvine efectiv, trebuie să fii recunoscător pentru fiecare lucru'

Având în vedere că tatăl tău este preot, tu ești o persoană religioasă?

Sunt o persoană religioasă la modul că merg când simt eu la biserică. Mergând prin țară și având ocazia să străbatem și cele mai frumoase părți, ajungem și la mănăstiri, și colegii mei vin și ei. Mergem acolo să ne încărcăm cu energie, pentru că darul acesta pe care noi îl avem nu este de oriunde. Este tot de acolo de sus. Și mergem să mulțumim, pentru că, dacă reușim încă să facem lucrul acesta, tot Lui i se datorează. Acolo mă încarc, e oaza mea de liniște.

Dar, desigur, nu doar în biserică și mănăstire mă încarc pozitiv, ci și acasă, când efectiv am parte de liniște. După ce au adormit copiii stau și mă gândesc, și mă rog, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Pentru că fiecare lucru bun din viața noastră nu ni se cuvine efectiv, trebuie să fii recunoscător pentru fiecare lucru. Atât timp cât ești recunoscător și bucuros că ai primit aceste lucruri, cu siguranță acea energie se înmulțește când spui: 'Mulțumesc!'. Și mai multe lucruri vor veni înapoi.

'Să fiți fericiți cu viața pe care o aveți, pentru că fericirea este o alegere'

Vreau să te mai rog să îmi spui un mesaj pentru cititori!

Un mesaj pentru cititori… Vreau doar să vă spun să fiți fericiți cu viața pe care o aveți, pentru că fericirea este o alegere și pentru că, în mod sigur, fiecare dintre noi are măcar un singur motiv de fericire. Poate unul singur, dar există acel motiv de fericire și, în momentul în care ești recunoscător, se vor ivi și alte oportunități în viață. Și vor apărea și mai multe motive pentru care să fii fericit.

Foto: Facebook, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton