De ce a rupt Gabriela Cristea relația cu tatăl ei: "E greu să vezi cum te vinde pentru câțiva lei. Nu știu dacă merg la înmormântarea lui". Cei doi nu-și mai vorbesc de peste 30 de ani

 Oana Pantazi
.

Gabriela Cristea a rupt relația cu tatăl ei de ani buni, despărțirea de familie având loc pe vremea când vedeta, pe atunci în vârstă de doar 18 ani, a plecat de acasă. Atunci s-a rupt totul între ei, Gabriela încetând relațiile nu doar cu tatăl ei, ci și cu mama și cu fratele ei. Iată care a fost motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Despre Gabriela Cristea și relația pe care vedeta a avut-o cu tatăl ei, dar și cu răposata ei mamă s-a scris îndelung în presă, mai ales după ce ea nu a participat la înmormântarea celei care i-a dat viață. ruptura s-a produs acum 31 de ani, când Gabriela, devenită majoră, a plecat de acasă. Recent, vedeta a povestit totul în podcastul „Acasă la Măruță'.

gabriela-cristea-parinti-1gabriela-cristea-parinti-1

Gabriela Cristea: „Relația cu ai mei nu a fost niciodată una bună”

Se pare că relația dintre Gabriela Cristea și părinții ei s-a degradat în momentul în care le-a spus acestora că dorește să facă televiziune. Azi mama ei nu mai este în viață, însă relația cu tatăl ei a rămas la fel – inexistentă – după atâția ani.

Citește și: Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani. Ce surpriză i-a făcut Tavi Clonda, la miezul nopții: „O s-o duc undeva, iar ea nu știe unde’

Citește și:Tavi Clonda a dezvăluit ce defecte are Gabriela Cristea și ce îi reproșează cel mai des: „Încăpățânată, rece, impulsivă. Eu am nevoie de multă căldură'

Citește și:Iulia Albu, mesaj de încurajare pentru Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Rămas fără permis, se conformează, umil…'

Citește și:Matthew Perry a avut o relație Julia Roberts: „Eram sigur că ea avea să se despartă de mine'. Iubitele celebre ale regretatului actor din Friends

„Relația cu ai mei nu a fost niciodată una bună. Ei și-au dorit ceva, eu altceva, și, la un moment dat, conflictul a fost așa de mare că a luat-o fiecare pe drumul lui. Relația cu ei s-a rupt, de la 18 ani, atunci când am decis să-mi iau viața în mâini', a povestit Gabriela Cristea în podcastul „Acasă la Măruță'.

Cu tata nu vorbesc deloc. Mama nu mai este. Nu sunt împăcată cu gândurile mele, dar nici nu pot să spun că aș fi putut să fac altceva. Ei erau foarte stricți, nu voiau să fac televiziune. Eu am mers încântată acasă să le spun că o să prezint Eurovisionul și mi s-a spus: nu! Atunci am sărit pe geam și m-am dus să-l prezint', i-a mai spus Gabriela Cristea lui Cătălin Măruță.

Puțini sunt cei care știu că Gabriela Cristea are și un frate, cu care, din nefericire, de asemenea, nu are relații.

„Mai am un frate, nici cu el nu vorbesc, pentru că și el este de acord cu ei. Am fost o oaie neagră a familiei, doar pentru faptul că m-am născut fată, și nu băiat', a mai povestit ea.

De ce a rupt Gabriela Cristea relația cu tatăl ei

Gabriela Cristea a mărturisit, cu tristețe, că s-a descoperit în povestea de viață a lui Meghan Markle, al cărei tată a primit bani de la tabloide pentru a face dezvăluiri despre fiica lui. Vedeta își acuză tatăl că a încercat să o denigreze, iar asta este greu de iertat.

„Nu știu dacă o să merg la înmormântarea lui. Dacă lucrurile s-ar fi oprit acolo, la 18 ani, poate că aș fi trecut peste, dar gesturile pe care el le-a facut ulterior mă opresc să fac, la rândul meu, niște gesturi. Eu una nu am să-mi denigrez niciodată copiii indiferent de ce vor face. Eu m-am descoperit în povestea de viață a lui Meghan Markle. E greu să vezi cum cineva, care trebuia să-ți fie aproape, te vinde pentru câțiva lei. Televiziunile plăteau atunci câțiva lei și-ți mai puneau și vorbe în gură', a mai spus Gabriela.

„Te uiți la niște lucruri neadevărate și-ți spui: băi, e de noaptea minții! Dacă l-aș vedea acum pe stradă nu știu dacă aș vorbi cu el', a conchis ea.

De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Faptul că Gabriela Cristea nu a fost la înmormântarea Didinei, mama sa, a șocat opinia publică la vremea respectivă și mulți s-au grăbit să o judece fără să știe și varianta ei de adevăr. Acum însă, vedeta a explicat și motivul pentru care a făcut această alegere.

„Nu am fost la înmormântarea mamei pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și, sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură că aici s-ar fi ajuns. Hai să nu intrăm în amănunte de la cine…Am întâlnirile mele cu ea și vorbesc foarte des cu ea', a spus ea.

După câte povestește, Gabriela Cristea a fost oaia neagră a familiei, cea care a încercat să-și depășească condiția și să-și câștige independența.

„Provin dintr-o familie în care femeile nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mama avea un soi de independență financiară, care i-ar fi permis să stea de la egal la egal cu tatăl meu. Ea provenea, însă, dintr-o familie care nu-i permitea asta, iar eu am propus revoluția în familie', a povestit Gabriela Cristea.

Deși spune că a judecat-o pentru că nu a ieșit din relația toxică pe care o avea cu tatăl ei, un bărbat agresiv, Gabriela Cristea mărturisește că și acum, după 12 ani, îi simte lipsa mamei sale.

„În adâncul sufletului meu am judecat-o. Tata era violent cu ea. Când a murit mama aveam 37 de ani. Si acum sufăr dupa ea. Eu nu am cu cine vorbi în afară de soțul meu', a mai spus ea.






 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton