De ce a vrut Larisa Udilă să se sinucidă: "Stăteam pe balcon și voiam să mă omor. Ajunsesem..."

 Raiciu Adriana
.

De ce a vrut Larisa Udilă să se sinucidă. Larisa Udilă a devenit cunoscută după participarea la emisiunea Bravo, ai stil!, difuzată la Kanal D. Ulterior, a cochetat și cu modelingul, însă a decis să renunțe după o perioadă. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a vrut Larisa Udilă să se sinucidă. Larisa Udilă este una dintre cele mai apreciate vedete din tânara generație. A participat la primul sezon Bravo, ai stil!, însă nu a reușit să pună mâna pe marele premiu. Cu toate acestea, și-a construit un nume în această industrie și a reușit să ajungă pe unele dintre cele mai mari podiumuri ale lumii. Însă, după o perioadă de timp, influencerița a decis să renunțe la cariera de model.

larisa-udilalarisa-udila

Recent, Larisa Udilă a fost invitată la emisiunea Detectorul de minciuni, unde a vorbit deschis despre viața personală. Printre altele, a mărturisit care a fost și motivul pentru care a decis să se reîntoarcă în țară și să renunțe la cariera de model.

Citește și: Cum s-au cunoscut Larisa Udilă și soțul ei și cine a făcut primul pas: „Ne știam din clasa a II-a’

Citește și: Cine este Larisa Udilă. E căsătorită cu fotbalistul Alexandru Ogică și are un copil

Citește și: Povestea adevărată a unei dependente de sex:'Mi-am înşelat soţul cu peste 20 de bărbaţi. Cu toţi am orgasm, numai cu el NU!'

Citește și: Care au fost vedetele operate de medicul estetician Călin Doboș:'Vestea m-a șocat'

De ce a vrut Larisa Udilă să se sinucidă

Larisa Udilă și-a dorit să defileze pe cele mai mari scene ale lumii, însă visul ei a devenit realitate doar pentru o perioadă. Într-un moment de cumpână, când se afla în Indonezia, a realizat că nu poate face asta, întrucât vrea să-și facă o familie alături de partenerul ei.

Astfel, a decis să revină în țară și să pornească pe drumul online-ului.

„Da, am renunțat pentru soțul meu, dar nu este vina lui, nici a mea. Am considerat că am două variante: să o iau pe drumul modelingului și să ajung departe sau să am o familie alături de soțul meu, ceea ce am ales. Nu puteam să le combin pe ambele. Trebuia să fiu foarte mult plecată internațional, nu aș fi putut avea o relație cu soțul meu. Amândoi suntem extrem de geloși, posesivi, am încercat, ne certam în fiecare zi. Ajunsesem super depresivă, eram plecată în Indonezia, la capătul pământului, stăteam pe balcon și voiam să mă omor. Și atunci am zis STOP, gata, mă întorc acasă și renunț la modelling', a declarat Larisa Udilă, la „Detectorul de minciuni'.

Ba chiar mai mult, în momentul în care era se afla departe de casă, a fost la un pas de a recurge la un gest șocant. Voia să-și pună capăt zilelor, însă a reușit să treacă și peste acel moment cumplit. Singurii care au știut au fost doar partenerul ei de viață și mama acestuia.

Oana Radu: „Părinților le-ai spus că ai vrut să te sinucizi?'

„Nu, doar soțul meu știe și soacra mea. Eu și soacra mea stăteam foarte mult în contact când eram în Indonezia', a mai spus bruneta.

sursă foto- Facebook și captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton