De ce a vrut Omar Arnaout să renunțe la muzică, după ce a câștigat Next Star: „Am avut un colaps pe la 15 ani. Eram tare speriat, au început să arunce agresiv în mine cu...”

 Tudorache Simona
.

Omar Arnaout a câștigat competiția de la Next Star și de atunci succesul lui a fost asigurat. Acum, artistul are 22 de ani, e căsătorit, are un copil și face muzică în continuare, deși recunoaște că la 15 ani e existat un moment în care și-a dorit să renunțe la acest parcurs. Tatăl lui l-a făcut să se răzgândească și să ia viața în piept.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Omar Arnaout a început să cânte de mic și a trecut prin multe momente neprevăzute. Nu a fost ușor, dar a luptat pentru visul lui, iar acum culege laurii. Omar Arnaout a câștigat un premiu substanțial la concursul Next Star, la Antena 1, bani din care și-a cumpărat instrumente și și-a renovat camera pe gustul lui. Acum își amintește cu plăcere de acele momente.

Omar Arnaout 19Omar Arnaout 19

Omar Arnaout a spus ce a făcut cu banii de la Next Star

Omar Arnaout a mărturisit ce a făcut cu banii câștigați la Next Star. El a bifat mai multe investiții la acea vreme.

„Concursul Next Star a însemnat pentru mine tot ce a fost mai bun în cariera mea. Nu am cum să zic nimic despre ce nu mi-a plăcut. Pentru că asta ar însemna că nu iubesc cu adevărat toată experiența de acolo. Primii bani i-am câștigat la– Next Star. 16.500 euro cu care mi-am făcut toate poftele muzicale. Mi-am cumpărat instrumente, piese de la diverse studio-uri, am renovat camera mea în stilul meu preferat„, a povestit artistul pentru Fanatik.

Omar Arnaout a vrut să renunțe la muzică la 15 ani

Omar Arnaout și-a început de mic carieră în muzică, dar nu a fost scutit de evenimente neplăcute. A existat un moment în care a vrut să renunțe, apoi s-a răzgândit.

„La un concert au început copiii din primele rânduri să arunce agresiv cu trandafiri în mine. Din exterior pare a fi un moment drăguț, dar eu eram tare speriat să nu mă înțepe vreunul, să-mi dea cineva fix în față. Nu s-a întâmplat nimic rău, dar e o fază tare.
Am avut un colaps pe la 15 ani, parcă îmi doream să nu mai fac muzică, mă apucase undeva pe la un concert în Albania. Tata a fost sprijinul meu atunci, bărbătește m-a făcut să fiu puternic, chiar dacă eram încă un copil. Asta m-a ajutat să pot să am o familie acum, să nu cad în plasa alintării și să iau viața în propriile mâini de mic',
povestește el.

Cum și-a cunoscut Omar Arnaout soția

Artistul a cunoscut-o pe Miruna, soția lui, la facultate și între ei a fost dragoste la prima vedere. S-au căsătorit și sunt fericiți împreună.

Evident că știa cine sunt. A fost și este fana mea cea mai mare Miruna. Ne-am cunoscut la facultate unde a fost dragoste la prima vedere. Noi doar ne iubim. Restul e doar felul în care cataloghează oamenii lucrurile. Societatea face căsătoria un mare mare statut, pe când noi nu tratăm viața decât ca pe un dar de la Dumnezeu. Asta ne face să ne iubim în fiecare zi mai mult', mărturisește Omar.

Citește și: Imagini rare cu mama lui Sorin Bontea, care tocmai a împlinit 90 de ani: „Mă sună și acum să mă întrebe dacă am mâncat'

Citește și: Claudia Pătrășcanu are reguli stricte în educația copiilor: „Nu mi-aș dori o prietenie în care să nu mă respecte, să vină și să stea lângă mine și să bea. Nu aș accepta”

Citește și: Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Cât a durat mariajul cu Erika Braedt și de ce s-au despărțit: „Am învățat lecția și am terminat”

Citește și: Cum arăta Adelina Chivu în urmă cu 16 ani, când prezenta știrile din sport la Antena 1. Avea un decolteu amețitor și promova naturalețea în coafură și machiaj

Citește și: Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul belgian, Darcy Troch! Motivele rupturii: „Lucrurile au început să se răcească, au apărut tot felul de certuri…'

Omar Arnaout e tatăl unui băiețel

Omar Arnaout și soția lui, Miruna, sunt părinții unui băiețel pe nume Yasin. Deși este un părinte tânăr, artistul nu e speriat de această ipostază.

„Să fii tată tânăr este mai ușor decât să fii tată la 40 de ani. Societatea a lăsat imaginea asta horror despre a avea un copil. Noi ne-am dorit și doar datorită lui Dumnezeu totul este minunat. Timp este pentru toate, trebuie să vrei și să știi să lași de la tine, să menajezi partenerul/a și să fii empatic', precizează el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton