De ce a ales Adriana Simionescu să amâne botezul fiicei sale: "Mi-a provocat coșmaruri frica asta..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a ales Adriana Simionescu să amâne botezul fiicei sale. Adriana Simionescu, fata cea mică a lui Adrian Minune, a devenit mamă pentru prima dată. Adriana a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a adus multă bucurie în familia manelistului. Fiica lui Adrian Minune a mărturisit că s-a confruntat cu anumite frici și momente dificile, după ce micuța a venit pe lume. Adrian a spus și motivul pentru care a anulat botezul fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

De ce a ales Adriana Simionescu să amâne botezul fiicei sale. Adriana Simionescu, 20 de ani, mezina lui Adrian Minune, este în culmea fericirii, după ce a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a descoperit bucuria de a iubi necondiționat și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Nașterea primului copil i-a generat și temeri Adrianei Simionescu, iar cea mai puternică a fost aceea că nu se va trezi atunci când fiica ei va începe să plângă în timpul nopții. Adriana a decis, recent, că amână botezul. Iată motivul!

index-14index-14

De ce a ales Adriana Simionescu să amâne botezul fiicei sale

Adriana Simionescu, fata cea mică a lui Adrian Minune, a adus multă bucurie în familia manelistului, căci a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a decis totuși să amâne botezul micuței sale, pentru primăvara anului viitor, deoarece proaspăta mămică vrea să celebreze evenimentul în aer liber.

Botezul va avea loc la anul, mai este doar o lună din vară. Nu aș vrea să îi fac botezul nici toamna, nici iarna. Aș vrea să putem sta afară, deci probabil va avea loc în primăvara anului viitor.', a spus Adriana Simionescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a născut o fetiță: „Bine ai venit pe lume, îngeraș'

Citește și;Ce nume a ales Adriana Simionescu pentru fiica ei: „Exprimă cel mai bine ce simt'

Citește și: „Aveam metastaze la plămâni și la coloană”. Teodora, fiica lui Meme Stoica, primele declarații despre lupta cu cancerul

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 43 de ani și a sărbătorit fără iubitul ei, Salman Khan. Fanii au reacționat imediat

Cea mai mare frică a Adrianei Simionescu, după ce a născut

Adriana Simionescu a adus pe lume o fetiță superbă, la data de 10 iunie. Vedeta și-a intrat imediat în rolul de mămică grijulie, iar cea mai mare teamă a ei a fost că nu se va trezi atunci când fiica ei va plânge, noaptea. Adriana a descoperit iubirea necondiționat și se bucură din plin de noua perioadă din viața ei.

Sunt bine acum! Lucrurile s-au așezat. Am o fericire mare! Cea mai mare frică, care a fost la început, era că o să adorm și nu o să aud că plânge. Mi-a provocat coșmaruri frica asta, dar Dumnezeu m-a ajutat și într-adevăr, există instinctul matern. Mă trezesc înainte să îi fie foame, înainte să trebuiască să o schimb.

Mă trezesc la fix, de parcă aș avea o alarmă. Eu oricum nu dormeam noaptea, dar după anestezie, după sarcină, după dureri…Mi-am dat seama, că pe timpul sarcinii, eu nu îmi dădeam seama ce schimbări se întâmplă în corpul meu. Abia acum le resimt. Sunt foarte fericită! Nu credeam că un om poate iubi atât de mult! Nu credeam că există o iubire atât de mare. Nu credeam până acum în iubirea necondiționată. Acum am aflat!', a mai adăugat fiica lui Adrian Minune, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton