De ce a ajuns Doru Meseșan de la Exatlon România în fața judecătorilor: „Deţinere de droguri de risc pentru...”

 Martin Lorena
.

De ce a ajuns Doru Meseșan de la Exatlon România în fața judecătorilor. Doru Meseșan, supranumit Dacul, a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Exatlon România. Acesta, deși are parte de foarte multă susține din partea publicului larg, a avut de-a lungul timpului mai multe probleme cu oamenii legii. Iată motivul pentru care a ajuns de mai multe ori în fața judecătorilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a ajuns Doru Meseșan de la Exatlon România în fața judecătorilor. Unul dintre cei mai puternici concurenți de la Exatlon România a ajuns de mai multe ori în fața instanței. Se pare că Doru Meseșan are probleme grave cu consumul de droguri, însă a fost acuzat și pentru alte fapte. Iată ce spune hotărârea judecătorească!

Doru-Mesesan-1Doru-Mesesan-1

De ce a ajuns Doru Meseșan de la Exatlon România în fața judecătorilor. Acesta a fost atât urmărit penal pentru posesie de droguri, dar și condamnat la 6 luni de închisoare pentru distrugere. Acum s-a aflat care au fost hotărârile judecătorești.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Simona Gherghe: „Nu puteam să mă țin pe picioare’

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi

Citește și: INNA vorbește în premieră despre câștigurile și cheltuielile ei:„M-am ocupat singură de cumpărături și știu prețurile/ EXCLUSIV

Citește și:  Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor: „Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să…'

De ce a ajuns Doru Meseșan de la Exatlon România în fața judecătorilor

De ce a ajuns Doru Meseșan de la Exatlon România în fața judecătorilor. Doru Mașesan se confruntă cu mai multe probleme în ceea ce privește relația cu autoritățile. Acesta este urmărit penal, după ce a fost prins cu droguri de risc asupra sa, pentru consum propriu.

'Solutia pe scurt: Admite sesizarea de luare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale formulată de Parchetul de pe lângă ICCJ – DIICOT – Biroul Teritorial Sălaj prin rechizitoriul nr. 5/D/P/2020 din data de 02.11.2020 prin care s-a dispus soluţia de renunţarea la urmărire penală faţă de suspectul M. D. A., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu prev. de art. 4 alin.1 din Legea 143/2000, soluţie confirmată prin Încheierea penală nr. 76 din data de 09.12.2020 a Tribunalului Sălaj.

În baza art.5491 alin.5 lit. b) Cod procedură penală, raportat la art.112 alin.1 lit. b) Cod penal dispune confiscarea specială a dispozitivului pentru mărunţit canabis (grinder), ridicat de la suspectul M.D.A., depus la camera de corpuri delicte a Tribunalului Sălaj. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică, azi 03 februarie 2021, la sediul instanţei', se arată în hotărârea judecătorească, potrivit FANATIK.

A fost condamnat la 6 luni de închisoare

De ce a ajuns Doru Meseșan de la Exatlon România în fața judecătorilor. Posesia de droguri nu este singura încălcare a legii pe care a comis-o Doru Meseșan. „Dacul' a fost condamnat la 6 luni de închisoare, după ce a distrus un bun aparținând unei cunoscute bănci din România.

'Tip solutie: Urmare a acordului de recunoaştere.
Solutia pe scurt: În baza art. 253 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, condamnă pe inculpat la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. În baza art. 83 alin. 1 şi 3 Cod penal, amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 Cod penal, de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin.2 lit. b Cod penal rap. la art. 404 alin.3 Cod procedură penală, pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Centrului de Cercetări Biologice Grădina Botanică 'Vasile Fati' sau Primăriei Jibou, pe o perioadă de 40 de zile lucrătoare', se arată în hotărâre, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton