De ce Alexandra Ungureanu locuiește cu mama ei, la 42 de ani, și nu cu iubitul: "Mulți spun că nu e benefic"

 Dumba Gabriela
.

Alexandra Ungureanu are un nou iubit, după despărțirea de DJ Gojira, dar nu locuiește cu el, ci preferă să stea în aceeași casă cu mama ei. La 42 de ani, Alexandra Ungureanu este foarte fericită în noua relație și spune despre bărbatul din viața ei ei că este un om care o iubește și o respectă, dar încă nu este pregătită pentru traiul în comun.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Alexandra Ungureanu a dezvăluit că iubește din nou și este foarte fericită. Artista nu a oferit prea multe detalii despre noul ei partener, dar precizează că nu locuiește împreună cu el, ci cu mama ei. Cântăreața are 42 de ani și multe persoane îi spun că este cazul să se mute din casa mamei sale.

642558901f41d-alexandra-ungureanu-2642558901f41d-alexandra-ungureanu-2

Alexandra Ungureanu locuiește cu mama ei, la 42 de ani. De ce nu se mută cu iubitul

După despărțirea de DJ Gojira, vedeta a declarat că iubește din nou și este foarte fericită. Cântăreața a dezvăluit că încă locuiește cu mama sa, până când apartamentul său va fi gata, iar între timp, iubitul face naveta.

„Deși mulți spun că nu e benefic să stau cu mama la vârsta asta, dar eu sunt mult plecată de acasă și nu ne vedem foarte des, totuși, avem momente faine împreună.

Eu și mama avem personalități diferite și ne cam ciondănim uneori, când suntem amândouă, dar există momente ne amintim, vorbim de neamuri, de bunici…

O ascult povestind sau îmi arată rețete de gătit, dar nu prea gătesc eu. Deocamdată, bărbatul face naveta, iar eu stau cu mama', a declarat Alexandra Ungureanu pentru playtech.ro.

Citește și: Alexandra Ungureanu face eforturi pentru siluetă: „Acum mă iubesc chiar și cu câteva kilograme în plus. Mă chinui să slăbesc, nu e atât de ușor’. Ce truc are pentru a ascunde micile imperfecțiuni / EXCLUSIV

Citește și:Alexandra Ungureanu, adevărul despre relația cu Marius Moga. Artista s-a simțit jignită de vorbele lui, la început de carieră: „Așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele’

Alexandra Ungureanu are numai cuvinte de laudă la adresa noului iubit

În urmă au aproape un an, Alexandra Ungureanu a fost surprinsă sărutându-se cu DJ Gojira, om de radio, producător muzical și Dj. Ei bine, se pare că relație lor nu a durat foarte mult, iar DJ Gojira ar fi fost cel care ar fi pus punct relației cu îndrăgita artistă.

Întrebată acum câteva luni cum stă cu dragostea, Alexandra Ungureanu spunea că este un om cerebral și încă stă cu inima strânsă când vine vorba despre viața ei sentimentală pentru că nu îi vine să creadă că trăiește o poveste atât de frumoasă.

Ea cu mine e foarte generoasă. Eu cu ea sunt încă un pic circumspectă. Eu sunt destul de cerebrală. E foarte frumos și încă nu-mi vine să cred. Probabil nu voi mai sta cu inima strânsă și mă voi bucura de povestea pe care o trăiesc. Nu mă gândesc la căsătorie. Nu e un subiect care mă pasionează. Cred în lucrurile pe care le trăiesc, sunt frumoase și vreau să ne bucurăm împreună de ele’, a spus Alexandra Ungureanu într-un interviu mai vechi.

Deși nu a dezvăluit numele iubitului ei, Alexandra Ungureanu a spus că se simte iubită și respectată.

„E un băiat foarte frumos. Dar nu de asta m-am îndrăgostit de el. E un om extraordinar de bun, care mă înțelege, mă iubește, mă ajută, mă respectă. Mă pune pe un piedestal fără să fie fascinat de statutul meu de artistă. Își dorește să evolueze pentru mine, iar eu la fel, vreau să fiu un om mai bun pentru el’, a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton