De ce Alina Pușcaș nu a vrut să participe la Power Couple și la Asia Express: "Am fost invitată de la început, ar fi fost aproape imposibil..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Alina Pușcaș nu a vrut să participe la Power Couple și la Asia Express. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș, trăiește o poveste de dragoste minunată alături de soțul ei, medicul Mihai Stoenescu, având trei copii împreună. Pușcaș a explicat de ce a refuzat să participe alături de soțul ei, în cadrul unui reality-show, cum ar fi „Power Couple” sau „Asia Express”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcaș este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de pe micile ecrane. Și-a făcut debutul la TV ca actriță în serialul „Narcisa Sălbatică”, dar succesul răsunător l-a aflat ca prezentatoare a show-ului „Te cunosc de undeva”. Fanii și-ar fi dorit să o vadă alături de soțul ei, Mihai Stoenescu, într-o emisiune precum Power Couple sau Asia Express. Ei bine, prezentatoarea a fost ofertată de producătorii Antena 1, însă a fost nevoită să refuze. Iată care au fost motivele!

alina-puscas-118587l-600×0-w-56ca96d8alina-puscas-118587l-600×0-w-56ca96d8

De ce Alina Pușcaș nu a vrut să participe la Power Couple și la Asia Express

Alian Pușcaș a mărturisit că, deși i s-a propus să concureze la Power Couple alături de soțul ei, Mihai Stoenescu, a trebuit să refuze. Motivul? Cei doi sunt foarte ocupați din cauza profesiei dar și a celor trei copii, care sunt încă micuți și au nevoie permanentă de părinții lor.

Citește și: Georgiana Lobonț a rupt orice legătură cu finul Armin Nicoară, după ce a acuzat-o că îi datorează bani: „M-a blocat peste tot. Am încercat să-i explic situația, dar…'

Citește și: Andreea Raicu are mare succes în afacerea cu haine: „Nu este un simplu magazin!”. Ce profit a avut firma ei în 2022

Citește și: Cristina Șișcanu s-a certat cu menajera și a făcut-o să demisioneze. Cu ce pagubă s-a ales: „Credea că o să îi cer bani. A început țipe la mine și…

Citește și: Nicoleta Luciu, apariție rară alături de sora ei, Iuliana. Cum au fost surprinse pe covorul roșu și ce ținute spectaculoase au purtat

'Știam de conceptul 'Power Couple'. Am fost invitată de la început de producători împreună cu Mihai. Le-am spus că m-aș fi dus cu mare drag, chiar dacă nu știam exact conceptul, dar mi s-a explicat. Dar Mihai fiind medic stomatolog și având pacienți în tratamente ar fi fost aproape imposibil să plece o lună de zile. Dincolo de faptul că nu am fi știut ce să facem cu trei copii. Nu puteam să-i lăsăm pe toți trei în grija unei doamne care are o vârstă și atunci, din păcate, o să fim doar spectatori.” a declarat Alina Pușcaș, pentru Ego.ro.

De ce a refuzat Alina Pușcaș să plece la Asia Express

Alina Pușcaș și soțul ei au fost ofertați să participe și la Asia Express, însă cuplul nu a fost doritor să aibă o astfel de aventură. Vedeta Antena 1 a explicat motivele:

La 'Asia Express' am zis nu. Dar știi de ce? Pentru că noi, înainte de 'Asia Express' ne tot întrebam dacă mergem în India vreodată. Ziceam că ce să căutăm în India, la mizerie, fără apă? Amândoi am convenit că nu vrem. Deși este tentant să zic așa nu ne dorim să ajungem în India', a mai adăugat vedeta pentru sursa menționată.

Cum își educă Alina Pușcaș cei trei copii

În ceea ce privește extinderea familiei cu un nou membru, Alina Pușcaș a decis că două fete și un băiețel sunt îndeajuns. Prezentatoarea a subliniat, însă, importanța implicării părinților în educația copiilor, de la o vârstă fragedă. Pușcaș este de părere că cei mici au nevoie de îndrumare și o bază de valori sănătoase, ca mai târziu să se descurce în societate.

'Nu mai mărim nimic. Aaa cu un animăluț ceva da, dar nu copil. Să mai faceți și voi ăștia care nu aveți. Am copii cuminți, dar să știi că părintele îi face cuminți. Dacă nu e să fie puși la punct când trebuie și eu sunt pentru, eu nu sunt pentru varianta să lăsăm copiii să facă ce vor. Copilul trebuie să aibă o direcție pentru că ei s-au născut fără direcție. Trebuie să le oferim noi. Mai târziu oricum or găsi ei variante să își dea seama care e bine care e rău. Nu contează. La început trebuie să le dăm una', a mai spus vedeta Antena 1.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton