De ce Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, s-au căsătorit după venirea pe lume a celor trei copii: "Sunt atâtea relații care au durat sub un an din cauza unui document. E mult mai important..." / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Alina Pușcaș și soțul ei s-au căsătorit după venirea pe lume a celor trei copii. Alina Pușcaș, prezentatoarea veterană a show-ului „Te cunosc de undeva”, continuă în forță ca gazdă a sezonului cu numărul 20 al emisiunii de succes. Dincolo de imaginea de personalitate TV, ce emană frumusețe, inteligență și carismă, Alina Pușcaș este o soție și o mamă dedicată a trei copii. Alături de soțul ei, Mihai Stoenescu, cei doi formează un adevărat Power Couple, alegând să-și întemeieze o familie și să aducă pe lume trei copii minunați, chiar dacă nu erau oficial soț și soție. Alina Pușcaș ne-a explicat că un document nu garantează unitatea unui cuplu, conexiunea dintre ea și soțul ei fiind îndeajuns de puternică și construită pe baza încrederii în celălalt, astfel încât să nu fie nevoie de formalități.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

cine-este-alina-puscas-biografie-varsta-studii-cariera-familie-afla-totul-despre-frumoasa-prezentatoare-1-crop-1678352556-1cine-este-alina-puscas-biografie-varsta-studii-cariera-familie-afla-totul-despre-frumoasa-prezentatoare-1-crop-1678352556-1

De ce Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, s-au căsătorit după venirea pe lume a celor trei copii

Alina, tu și soțul tău, Mihai Stoenescu, ați avut o relație vreme de cinci ani până să vă căsătoriți și tot în acest timp ați avut cei trei copii împreună, ceea ce denotă multă responsabilitate din partea amândurora și, desigur, încredere.

Într-adevăr, noi ne-am căsătorit în 2021, dar am avut primul copil în 2015, al doilea a venit în 2017, și cel mai mic în 2019. Nicio secundă nu ne-am gândit la asta pentru că eram convinși că o relație atât de unită cum e a noastră, faptul că am dat viață împreună la trei copii e mult mai important decât un document, evident. Sunt atâtea relații care au durat sub un an din cauza unui document. Pentru noi a fost foarte important să ne facem familia pentru că amândoi eram într-un punct în care ne doream foarte mult, și eu și el.

Citește și: De ce Alina Pușcaș nu a vrut să participe la Power Couple și la Asia Express: „Am fost invitată de la început, ar fi fost aproape imposibil…”

Ctește și: Alina Pușcaș îi ia apărarea Evei Măruță, după ce a fost criticată pentru apariția în filmul Tati part-time: „Mi se pare o prostie. Și eu, dacă aș fi multimilionară…'. Primele declarații după ce s-a zvonit că e însărcinată a patra oară / EXCLUSIV

Citește și: Brigitte Pastramă a vrut să se sinucidă în închisoare, când avea 26 de ani. Cine a salvat-o: „În starea aia de letargie eu am auzit… A fost foarte complicat'

Citește și: Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars! Cum a fost fotografiată pe aeroport și ce gafă i-ar putea atrage o sancțiune uriașă de la Pro TV

Deci se poate spune că tu și soțul formați un adevărat Power Couple, în viața personală. El nu face parte din lumea showbiz-ului, este medic, are o personalitate mai pragmatică, în timp ce tu ești o fire creativă. Cum vă completați voi doi în această relație?

Măi el este și, în același timp, nu este un tip pragmatic. De multe ori mi se pare că el e un tip mai boem, nu știu dacă e neapărat cerebral, dar cumva am senzația că atunci că atunci când iese la iveală partea mai boemă din el, devin eu mai pragmatică, cumva ne adaptăm foarte ușor unul la emoțiile celuilalt și cred că probabil asta e cheia cumva. Cred că asta înseamnă un Power Couple.

Alina Pușcaș, despre viața de cuplu alături de soțul ei: „Am fugit de acasă…ca la 20 de ani”

Care a fost cea mai recentă întâlnire romatică între tine și soțul tău?

12 ianuarie, la hotel, am fugit de acasă, de ziua lui, am luat cina împreună, am rămas la hotel până a doua zi, a fost foarte drăguț…ca la 20 de ani (n.r. râde)

Tu continui să fii gazda la Te cunosc de undeva, și în cadrul acestui sezonn și aș vrea să-mi spui cum îmbini rolul de mamă a trei copii, de soție, cu o viață profesională dinamică, fiind gazda unuia dintre cele mai de succes show-uri de televiziune.

Mă descurc destul de ok, pentru că la „Te cunosc de undeva” nu avem multe zile de filmare, avem 15 zile de filmare pe sezon deci practic sunt răsfirate, în decembrie am avut două zile, în ianuarie două zile, în februarie două zile. Practic, este foarte lejer.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton