De ce amână Antonia și Alex Velea nunta și botezurile copiilor din nou: "E nebunie". Sunt de 10 ani împreună și au doi copii

 Dumba Gabriela
.

Antonia și Alex Velea nu se mai căsătoresc nici anul ăsta! Au amânat de multe ori nunta și fanii credeau că în vara aceasta se vor căsători, în sfârșit, dar artistul a dezvăluit că nu sunt șanse să facă prea curând acest pas. Antonia și Alex Velea sunt împreună de 10 ani, au doi băieți, iar în 2021 s-au logodit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși sunt împreună de mai bine de 10 ani, Antonia și Alex Velea nu au ajuns până acum în fața ofițerului de Stare Civilă, fapt pentru care sunt mereu întrebați când va avea loc marele eveniment.

antonia-si-copiii-ei-maya-dominic-si-akim-2antonia-si-copiii-ei-maya-dominic-si-akim-2

De ce amână Antonia și Alex Velea nunta și botezurile copiilor din nou

La finalul anului trecut, Antonia (33 de ani) și Alex Velea (38 de ani) au împlinit 10 ani de relație. Cei doi s-au logodit în iulie 2021, iar de atunci toți fanii așteaptă marele eveniment. În ultimii ani, cei doi au amânat nunta din cauza pandemiei, așa cum chiar artistul a mărturisit în urmă cu ceva timp.

Iată că nici în vara aceasta nu va avea loc marele eveniment, așa cum s-a crezut.

„O să urmeze (nr. nunta și botezurile copiilor), dar nu știu când, nu cred că anul asta… Avem concerte, mereu pe drumuri, e nebunie…”, a declarat Alex Velea pentru Click!

Artistul nu ratează nici o ocazie de a-și mărturisi dragostea pentru Antonia. „Mi-a plăcut foarte mult cum și-a jucat rolul în „Haita de acțiune', o felicit, o iubesc rău pe Antonia. Nu știu ce va face, acolo se lansează proiecte întruna. Au o echipă foarte bună, sunt prolifici„, a mai spus Alex Velea.

Citește și: Antonia și-a făcut operație de liposcuție, după ce a devenit mamă pentru a treia oară: ‘A fost chinuitor. Asta e problema mea, sunt obsedată de…’

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant despre TVR după Eurovision: ‘Devenim ridicoli și penibili. Sunt tâlharul de pe cruce…. Ce spune despre retragerea sa din televiziune

Alex Velea nu se simte presat să facă nunta cu Antonia

Sunt de 10 ani împreună și se iubesc foarte mult, iar nunta nu a reprezentat niciodată o prioritate pentru ei.

„Habar nu am (n.r. când o să fie căsătoria). O să aflați cu siguranță din timp, ca să vă pregătiți costumele. Da, 10 ani (n.r. de când sunt împreună)’, a mărturisit Alex Velea într-o emisiune TV.

Cei doi consideră că nu este momentul potrivit pentru o petrecere de acest gen.

‘Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află. Ne place inimitatea, pentru că vrem să fim oameni normali. Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta. O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins’, a mai spus Alex Velea.

Cum s-au cunoscut Antonia și Alex Velea

Formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi erau căsătoriti cu alti parteneri când s-au cunoscut. La acea vreme, artista era măritată cu Vincenzo Castellano, iar Alex Velea era căsătorit cu Ana. Ulterior, cei doi artiști au divorțat și au decis să formeze un cuplu. „Ne-am întâlnit la studio alături de alți artiști. Acolo ne-am cunoscut, am vorbit, ne-am distrat, pentru că este o persoană foarte amuzantă.„, a spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton