De ce Andreea Antonescu nu a mers la nunta mamei sale. Ce spune artista despre căsătoria acesteia cu soțul ei: "Îi urez..."

 Oana Pantazi
.

Andreea Antonescu nu a mers la nunta mamei sale, cu toate că aceasta a făcut pasul alături de bărbatul care îi este alături de 21 de ani. Deși lumea se aștepta ca la acest eveniment important să participe în primul rând fiica ei, artista nu i-a fost alături mamei sale în acest moment important.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Andreea Antonescu nu a mers la nunta mamei sale a luat, cu siguranță, prin surprindere, cu atât mai mult cu cât Mioara Antonescu și Karoly Szekeres formează un cuplu de mai bine de două decenii. Cei doi și-au unit destinele în mod oficial recent, însă artista nu a fost prezentă la eveniment. Andreea a avut însă un motiv întemeiat pentru care nu și-a văzut mama spunând DA.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_10_4cbaf782-18c1-4067-ab19-ec74f0c0348f-1-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_10_4cbaf782-18c1-4067-ab19-ec74f0c0348f-1-1

Motivul pentru care Andreea Antonescu nu a mers la nunta mamei sale

Puțini știu probabil că și mama Andreei Antonescu este stabilită peste Ocean, la fel ca și fiica ei cea mare, Sienna. De altfel, mama artistei a avut grijă de fetiță multă vreme în perioada în care sienna a locuit în america alături de tatăl ei, Traian Spak, de care Andreea a divorțat. Împărțită între două continente, artista a explicat care este adevăratul motiv pentru care nu a putut participa la nunta mamei sale, care, evident, a avut loc în America.

„Da, eu sunt cu fetițele în România, îmi ocupă tot timpul. E o veste minunată, mă bucur, îi urez noroc și fericire! Întotdeauna îmi plac evenimentele plăcute și oamenii fericiți. Întotdeauna m-am bucurat să dau o stare bună oamenilor din jurul meu, să fiu un umăr pe care pot să vină să plângă, indiferent că este vorba de oameni foarte importanți sau oameni cu care am interacționat mai puțin', a declarat Andreea Antonescu, potrivit Antena Stars.

Din nefericire, Andreea nu a putut zbura în SUA, în condițiile în care cea de-a doua fiică a ei, Venice Victoria, este încă micuță pentru un zbor care durează cel puțin 10-11 ore.

Mioara Antonescu s-a căsătorit cu bărbatul care-i este alături de 21 de ani

Mama Andreei Antonescu și-a refăcut viața alături de un bărbat originar din București, Karoly Szekeres, pe care l-a întâlnit acum 21 de ani, la doi ani după ce tatăl vedetei a murit. Mioara Antonescu și actualul ei partener și-au trăit povestea de dragoste, vreme de două decenii, departe de ochii lumii, pe îndepărtatul continent american, acolo unde mama cântăreței avea grijă de nepoțica Sienna, bărbatul fiind deja stabilit în țara tuturor posibilităților.

Citește și: Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…’

Citește și: Delia și Dorian Popa și-au cumpărat cizmele care au scandalizat internetul. Costă peste o mie de euro sunt din cauciuc și le au multe vedete de la Hollywood: „Nu cred ca am văzut ceva mai urât!'

Ceremonia de nuntă a avut loc recent și, se pare, ca la eveniment nu a fost prezent niciunul dintre membrii familiei, notează Cancan.ro. Imaginile postate pe social-media o înfățișează pe mama Andreei Antonescu radiind de fericire, într-o rochie superbă, alături de soțul ei.

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu Traian Spak la patru ani și jumătate de la despărțire

Dacă mama ei s-a căsătorit după 21 de ani de relație, Andreea nu a fost atât de norocoasă în ceea ce privește bărbații din viața ei. Artista a divorțat de Traian Spak, tatăl Siennei, dar s-a despărțit și de Victor Vrânceanu, tatăl fiicei sale Venice Victoria.

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial în toamna anului trecut, deși despărțirea în sine s-a produs de aproximativ patru ani și jumătate. În acest timp, artista l-a întâlnit pe Victor Vrînceanu, iar cei doi au devenit părinții unei fetițe, pe nume Venice Victoria. Din nefericire, povestea lor de dragoste nu a funcționat prea mult, așa că s-au separat la numai câteva luni de când s-a născut fiica lor, anunțul fiind făcut de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

Artista a mărturisit că, în ciuda faptului că ea și Traian Spak au divorțat, se înțeleg extrem de bine și nu ezită să păstreze legătura, inclusiv când au motive de tristețe sau de fericire, fiind mereu unul lângă altul cu sfaturi prețioase.

Traian este un om foarte bun. Îmi este un prieten adevărat în continuare. Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt atunci când este cazul, ne întristăm și încercăm să ne sfătuim, pentru că este un om care merită. Este un om care întotdeauna a vorbit frumos cu și despre mine. Întotdeauna a vorbit calm. Este un om pe care-l respect foarte mult și cu care ma în continuare și sunt convinsă că până a final o să fie unul dintre oamenii apropiați sufletului meu. Dumnezeu îmi e martor că atunci când am început o relație, am început-o cu tot sufletul.’, a dezvăluit Andreea Antonescu în podcastul Ilincăi Vandici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton