De ce Andreei Esca nu-i plac vacanțele în Dubai: "Mi se pare un fel de Buftea"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Andreei Esca nu-i plac vacanțele în Dubai. Andreea Esca este una dintre cele mai bine plătite vedete din showbiz și, fără îndoială, își permite să călătorească în orice colț al lumii. În timp ce majoritatea persoanelor publice din România se laudă cu vacanțele de lux din Dubai, Andreea Esca declară că acest loc nu este pe placul ei. Iată de ce nu-i place Andreei Esca să meargă în Dubai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De ce Andreei Esca nu-i plac vacanțele în Dubai. Andreea Esca este o adevărată emblemă a postului PRO TV și are un venit pe măsură, ce-i permită să călătorească în cele mai luxoase destinații. Multe vedete din țară aleg să se relaxeze în Dubai, supranumit „Paradisul bogaților”, însă pe știrista de la PRO TV un astfel de loc nu o tentează. Mai mult, Andreea Esca a declarat că amosfera din Dubai este una artificială și seamănă mai degrabă cu un platou de filmare.

images-15images-15

De ce Andreei Esca nu-i plac vacanțele în Dubai

Andreea Esca este una dintre cele mai bine plătite vedete din televiziune și își poate permite orice vacanță luxoasă. Dubai nu este însă una dintre destinațiile preferate ale vedetei, ci din contră. Andreea Esca susține că Dubai seamănă mai degrabă cu platourile de filmare de la Buftea, însă e de acord că reprezintă un mediu prielnic pentru oamenii de afaceri.

Citește și: De ce nu s-a pensat Andreea Esca niciodată și cine a sfătuit-o să nu facă asta: „Nu a fost nimeni în stare să mă convingă'

Citește și: Ce sumă enormă a cheltuit Andreea Esca pentru o haină: „Am crezut că mor să dau atâția bani”

Citește și: Mihai Bendeac a pozat în lenjerie intimă, la 40 de ani: „Mereu am visat că voi avea puterea de a fi mulțumit de felul în care arăt”. Cum au reacționat internauții

'Mie Dubai mi se pare un fel de Buftea. Totul e așa, o butaforie. Mi se pare foarte interesant pentru cei care fac business, mi se pare un loc ideal, altfel că este genul meu ideal de loc în care să merg, că totul mi se pare că este un decor de cinema', a spus Andreea Esca în cadrul unui podcast.

Andreea Esca, moment stânjenitor în fața socrilor

Invitată în podcastul Oanei Andoni, Andreea Esca, a rememorat o întâmplare de acum mai bine de 20 de ani ce a avut loc pe Aeroportul Otopeni. Atunci vedeta PRO TV s-a prezentat acasă la socri cu o valiză goală din cauza unei încurcături pe aeroport.

„Era Alexia foarte mică, sunt vreo 20 și ceva de ani. Acum 20 și ceva de ani nu era mai nimic pe aici. Când mergeam în vacanță vara, în Nisa, la părinții lui Alex, îmi luam o valiză cu tot ce aveam de îmbrăcat și ce foloseam acolo, și o valiză goală. Goală, goală, complet goală, pe care o umpleam acolo.

Luam tot felul de lucruri care nu se găseau aici. Normal că nu știau părinții lui Alex să zică: au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală, știi? Și uite cum am ajuns, că la aeroport a venit valiza goală și aia plină, nu! Și am ajuns acasă și acuma explică-le oamenilor ce caut cu valiza asta goală aici! E un obicei românesc, că mergem așa de nebuni cu o valiză goală’, a dezvăluit, amuzată, Andreea Esca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton