„Cumva, am ascuns toată durerea sub preș”. De ce a apelat Ilinca Vandici la ajutorul psihologului

 Calin Maria Bianca
.

De ce a apelat Ilinca Vandici la ajutorul psihologului. Îndrăgita prezentatoare TV este cunoscută de toată lumea după numeroasele sale prezențe pe micile ecrane. Se bucură de o frumoasă comunitate în mediul online, și mai tot timpul apare cu zâmbetul pe buze. Ei bine, asta nu înseamnă însă că în viața ei lucrurile au fost mereu roz. A avut grijă să ascundă momentele de tristețe foarte bine, dar acum nu s-a mai ascuns și a recunoscut inclusiv că a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a trata unele probleme ce nu-i dădeau pace. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a apelat Ilinca Vandici la ajutorul psihologului. Ilinca Vandici este mereu o prezență care atrage toate privirile. Se bucură de o familie frumoasă, un soț iubitor, un copil adorabil, însă și de succes în ceea ce ține de domeniul profesional. Cu toate astea, după naștere s-a confruntat și ea cu depresia postnatatlă însă nu a vrut să recunoască acest lucru și nici să arate că nu este bine. 'A ascuns totul sub preș', cum spune ea!

ilinca-vandici-despre-despartirea-de-ciprian-marica-lucrurile-nu-se-mai-combinau_96693400ilinca-vandici-despre-despartirea-de-ciprian-marica-lucrurile-nu-se-mai-combinau_96693400

Ei bine, în încercarea ei de a ascunde lucrurile care o deranjează, mai ales depresia postanatală, Ilinca Vandici și-a dat seama că ceea ce face nu-i face deloc bine. Fără a ezita, frumoasa prezentatoare TV a apelat la unul dintre cei mai buni psihologi. A acceptat că suferea de depresie postnatală și și-a înțeles toate stările, astfel că, cu trecerea timpului totul a revenit la normal.

Citește și: În ce își investește Ilinca Vandici banii: „Am o colecție uriașă”

Citește și: Ce superstiții are Ilinca Vandici în noaptea de Anul Nou: „Aveam bani întotdeauna în buzunar”

Citește și: Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează: „Banii mei sunt munciți și…'

Citește și: „La tribunal eu am pledat vinovat'. Șerban Huidu, dezvăluiri neașteptate la 11 ani de la accidentul cu trei morți

De ce a apelat Ilinca Vandici la ajutorul psihologului

Numeroase femei se confruntă în ziua de azi cu depresia postanatal. Ce-i drept, este întâlnită destul de des la femeile care dau naștere unui copil, însă nu multe pot accepta ca au această problemă. În același timp, sunt și femei care consideră stările cauze de această depresie normale, cum a fost și în cazul Ilincăi Vandici. Totuși, într-un final, frumoasa prezentatoare TV a asociat stările ei cu ceea ce auzise în jur despre această problmeă, moment în care a luat atitudine și a mers să trateze lucrurile.

,,Depresia postnatală, însă nici măcar acela nu a fost momentul. Eu m-am reîntors la muncă și cumva am ascuns toată durerea sub preș. Nu am știut despre ce e vorba. Efectiv nu am știut. Ulterior mi-au venit informații de la omeni din jurul meu. De la femei din jurul meu, care mi-au explicat un pic despre ce e vorba.', a declarat prezentatoarea TV, potrivit Playtech.

Ilinca Vandici: 'Nu mai vreau să ascund nimic'

Ilinca Vandici nu și-a dat seama imediat după naștere că suferă de depresie postanatală. Frumoasa prezentatoare TV a revenit foarte repede la locul de muncă, astfel că ascunde stările interioare pe care le avea, fiind mai mereu cu zâmbetul pe buze. Totuși, în plină pandemie, când stătea foarte mult acasă, a simțit depresia postnatală cu toate stările ei ce veneau la pachet. Atunci a fost momentul în care ea a decis că nu poate lăsa lucrurile așa și trebuie să meargă la psiholog.

'În pandemie, exact în starea de urgență, când am fost blocați în casă, atunci cumva au revenit sentimentele pe care le-am simțit în depresia postnatală.Erau foarte multe acolo. Acela a fost momentul în care am zis: 'Bun, nu mai vreau să mai ascund nimic. Nu mai vreau să dau la o parte nimic. Vreau să le iau pe toate să le văd. Să le înțeleg. Jucăm cu cărțile pe masă și vedem unde ne duce.'. Și uite că sunt bine.', a declarat prezentatoarea TV, potrivit Playtech.

În ce își investește Ilinca Vandici banii

Știm cu toții faptul că oriunde apare, Ilinca Vandici întoarce toate privirile. Este o femeie frumoasă și cu o siluetă demnă de invidiat astfelcă orice ținută îi vine perfect. Totuși, pentru a arăta mereu bine din cap și pânî-n picioare, investește sume mari de bani. Frumoasa prezentatoare TV a recunosut faptul că la momentul actual cheltuie banii pe tot ceea ce înseamnă imaginea ei, dar mai ales pe pantofi.

„Nu fac investiții extrem de mari. Investesc în imaginea mea. În tot ceea ce înseamnă exteriorul. Haine, accesorii, pantofi, în vacanțe, în conținutul pe care îl realizez pentru rețelele mele sociale. În continuare investesc în imaginea mea. Mi-am cumpărat o pereche de sandale pe care le văzusem în vitrina unui magazin. Se știe deja că sunt o iubitoare a pantofilor eleganți. Este un hobby pentru mine. Am o colecție uriașă de încălțăminte.', a spus Ilinca Vandici, potrivit Ciao.

Suursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton