De ce au demisionat asistenții personali ai lui Kate Middleton. Care erau cerințele Prințesei de Wales de la ei

 Oana Pantazi
.

Să fii angajat al Familiei Regale Britanice este un vis pe care puțini și-l îndeplinesc, însă la fel de puțini știu că toți asistenții personali ai lui Kate Middleton au demisionat de-a lungul timpului… Iar asta nu pentru că Prințesa de Wales ar fi un personaj greu de digerat, cu pretenții imposibil de satisfăcut. Iată cât de complicat este, de fapt, să fii secretarul personal al unei personalități din Familia Regală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Să fii bucătar, șofer, majordom sau cameristă la Familia Regală Britanică e un joc la care mulți râvnesc. cu toate acestea, la fel ca în majoritatea industriilor, există un loc de muncă mai apreciat ca toate celelalte – și anume cel de secretar privat pentru membrii Familiei Regale. Aceștia sunt, automat, și cei mai de încredere consilieri din Casa Windsor și au o mulțime de responsabilități. Acesata nu este însă o slujbă obișnuită de secretariat. Iată, așadar, de ce au demisionat asistenții personali ai lui Kate Middleton!

de-e-nu-poarta-kate-middleton-portocaliu-copyde-e-nu-poarta-kate-middleton-portocaliu-copy

De ce au demisionat asistenții personali ai lui Kate Middleton

Cât de dificil e să fii asistent personal al unui membru al Familiei Regale? Cei care ajung să aibă funcția aceasta clar nu trebuie să se teamă de muncă și nici să fie genul care lucrează de la 9 la 5. Este un job consumator de timp, de nervi și de energie și nu e pentru cei slabi de inimă, iar asta explică oarecum de ce Kate Middleton nu reușește să-și păstreze angajații, notează thelist.com.

Citește și: Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun. Ce nu are voie să facă în prezența Regelui Charles

Citește și: Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

În ultimii 5 ani, Prințesa de Wales a fost părăsită de două angajate care aveau funcția de asistent personal. Este vorba despre Catherine Quinn, care a plecat în 2019, după doar doi ani, urmată de Hannah Cockburn-Logie, care a demisionat în 2022, cam tot după aceeași perioadă de timp.

Acum se zvonește că înlocuitoarea ultimei asistente, Alison Corfield, a respins oferta de muncă.

Asistenții personali ai lui Kate Middleton, control total asupra agendei ei de lucru

Conform sursei citate, deși agenda lui Kate Middleton a fost mereu plină de când a intrat în Familia Regală ca soție a Prințului William, după decesul Reginei Elisabeta a II-a, când soțul ei a devenit și primul succesor la tron al Regelui Charles, lucrurile s-au complicat și mai mult pentru ea.

Dar fiind că are atâtea evenimente, și aranjamente oficiale sau mai puțin oficiale de onorat, Kate Middleton are nevoie de cineva care să-i organizeze programul minut cu minut. Iar persoana respectivă trebuie să se asigure nu doar că ajunge la timp, ci și că toate detaliile sunt bifate. Aceea este, evident, asistenta ei personală.

Aceasta ere o mulțime de sarcini de îndeplinit, iar acestea privesc inclusiv viața personală a Prințesei de Wales, care, după cum se știe, are nu mai puțin de trei copii. Drept urmare, asistenta lui Kate trebuie să știe să cronometreze judicios totul, să-i organizeze agenda pas cu pas, pentru ca timingul să fie perfect.

Asistenții personali nu au timp de… viață personală

Cei care se întreabă de ce au demisionat asistenții personali ai lui Kate Middleton trebuie să știe că sarcina acestora este una extrem de dificilă. Membrii familiei regale au o mulțime de proiecte în plan, de la deschiderea unor spitale până la acte de caritate și participarea la concerte. Chiar și o simplă ieșire în oraș implică o desfășurare de forțe destul de mare, iar asta nu e o sarcină ușoară pentru asistenții personali.

De exemplu, anul trecut Kate Middleton a participat la 90 de întâlniri oficiale. Cu siguranță lucrurile sunt mult mai ușoare dacă ai un asistent personal la îndemână. În timp ce ea le trimite bezele fanilor, în spatele ei, asistenta personală se asigură că totul este în ordine – de la o scurtă prezentare a interlocutorului până la modul de adresare. Asistentul personal al unui membru al Familiei Regale trebuie să fie disponibil aproape permanent, iar asta înseamnă renunțarea la viața personală.

Casa Regală are o mulțime de sarcini de îndeplinit, iar lucrurile se pot schimba cu viteza luminii. Planurile de călătorie se pot modifica, angajamentele pot fi anulate. În 2022, când Hannah Cockburn-Logie a demisionat după moartea Reginei Elisabeta a II-a, Kate a rămas fără o persoană care să o însoțească într-un turneu regal important la sfârșitul anului. Având în vedere că un om de încredere nu mai era acolo, secretarul privat asistent al lui Catherine, Natalie Barrows, a trebuit să lase totul și să-și facă bagajele pentru călătorie.

Asistenții personali ai lui Kate Middleton au acreditări impresionante

Asistentele personale ale lui Catherine nu trebuie să fie capabile să se ocupe doar de agenda ei de lucru, ci trebuie să și să care genți atunci când este nevoie. Nu în ultimul rând, trebuie să fie educate și experimentate pentru a aborda rolul. Nu întâmplător fostele secretare ale lui Catherine au niște acreditări impresionante, care nu sunt tocmai comune în forța de muncă.

Catherine Quinn este absolventă a uneia dintre cele mai prestigioase colegii din Anglia, Oxford. Înlocuitoarea ei, Hannah Cockburn-Logie, a reușit cumva să o depășească. Ea a fost diplomat timp de două decenii la Biroul pentru Externe, Commonwealth și Dezvoltare. Datorită poziției sale, a călătorit în lume ca reprezentantă a Regatului Unit. Asta înseamnă că a avut experiențe cu diferite culturi și medii. Din păcate, asta nu însemna că va rămâne mai mult de câțiva ani.

Presupusa înlocuitoare a lui Cockburn-Logie, Alison Corfield, avea și ea experiență. A lucrat anterior în relații publice cu nume mari ca faimosul chef Jamie Oliver.

Asistenții personali nu au voie să dea detalii despre Familia Regală nici după demisie

Cu siguranță, toate tabloidele din Marea Britanie speră să obțină informații de la angajații Casei Regale. Dacă cei angajați în eșaloanele inferioare mai scapă câte ceva, este aproape imposibil să auzi vreunul dintre foștii angajați ai Prințeseide Wales vorbind despre ea. Când se întâmplă asta, o fac cu cel mai mare respect. Chiar și după ce au părăsit postul ei trebuie să vorbească despre viitoarea regină într-un mod pozitiv. Altfel pot pune singuri capăt șanselor de a-și mai găsi un loc decent de muncă.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton