De ce au lipsit fiicele lui Ilie Năstase de la premiera documentarului Nasty: "Fetele mele..."

 Dumba Gabriela
.

Fiicele lui Ilie Năstase au fost marele absente de la premiera documentarului Nasty, un film care urmărește evoluția lui Năstase începând cu anii ‘70, când românul a fost unul dintre cei mai talentați și populari sportivi ai planetei. Ilie Năstase și-ar fi dorit să le aibă aproape pe fiicele lui din căsncia cu Amalia Năstase, dar a înțeles că Alessia și Emma nu au putut veni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase are cinci copii, iar fiica lui cea mare are aceeași vârstă cu actuala soție, Ioana, respectiv 49 de ani. Ilie Năstase a fost căsătorit și cu Alexandra King, femeia alături de care i-a înfiat pe Nicolas (37 de ani) și Charlotte (34 de ani), însă după divorț, aceștia au rămas alături de mama lor, în Statele Unite ale Americii. Din căsnicia cu Amalia Năstase, Ilie Năstase este tatăl a două fete, Alessia și Emma.

17-horia-tecau-si-victor-crivoi17-horia-tecau-si-victor-crivoi

Fiicele lui Ilie Năstase au lipsit de la premiera documentarului Nasty

Din căsătoria cu Amalia Năstase, Ilie Năstase le are pe Alessia, în vârstă de 20 de ani, și Emma, 18 ani. Alessia studiază exact arta în design, la Paris, iar Emma are 18 ani și, în această primăvară, a fost admisă la University of St Andrews, unde au studiat Prințul William și Kate Middleton.

Alessia Năstase locuiește în Franța, la Paris și, după ce a absolvit liceul privat „Mark Twain International School' din București, a primit o bursă la Parsons, o școală de artă și design.

„Fetele mele (i-au lipsit – n.red.). Una e la Paris și celalată e în vacanță', a spus Ilie Năstase, pentru Unica.ro.

Întrebat dacă mai sunt lucruri pe care și-ar dori să le realizeze personal și profesional, fostul sportiv ne-a mai declarat: „Dacă nici ce am făcut până acum nu e de ajuns, ce să mai fac? Nu mai am timp!'.

Ilie Năstase, emoționat până la lacrimi la premiera documentarului Nasty

Ilie Năstase, cel care în iulie va împlini 78 de ani, a îmbrăcat uniforma de general și a captat toate privirile pe scena Sălii Palatului, primind un standing ovation cu adevărat generos.

Vă mulțumesc pentru această seară și pentru acest film. Pe coloana sonoră a documentarului se aude melodia lui Frank Sinatra, My way. Mă reprezintă. Și eu am făcut totul cum am vrut. Am jucat tenis cu zâmbetul pe buze', a spus, vizibil emoționat, Ilie Năstase.

„Mulțumesc în primul rând lor (celor care au făcut filmul posibil – n.red.)! E cel mai frumos cadou, mai ales la vârsta asta. Nu mă așteptam să iasă așa de frumos și să fie atât de zbanghiu. Eu am jucat tenisul cu zâmbetul pe buze, mi-a plăcut. Au fost niște ani frumoși. Alături de domnul Țiriac am învățat multe. Îi mulțumesc și soției mele, Ioana. Este singura femeie care mă controlează în sensul bun. Ați înțeles, nu?', a mai spus Ilie Năstase pe scena de la Sala Palatului.

Sala a fost plină de mari sportivi: Gică Popescu, Ciprian Marica, Bogdan Stelea, Helmut Duckadam, Horia Tecău, Camelia Potec, Cristian Gațu, Valeria Van Groningen, Octavian Bellu, Mariana Bitang și Andreea Răducan au urmărit împreună cu Năstase filmul. Și tenismenul Denis Shapovalov a fost la Sala Palatului.

Citește și: Brigitte Pastramă a răbufnit pe Instagram: „Atunci când un bărbat își lasă femeia să facă munca de bărbat și ea nu primește niciodată decât jigniri, în loc de flori…' / A vrut de mai multe ori să divorțeze de Florin Pastramă

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Ce nume de trib au ales concurenții rămași în competiție, după Unificare și eliminarea Anei Pal: „Acum vă puteți considera un singur trib’

Nadia Comăneci și Gică Hagi, cuvinte pline de apreciere la adresa lui Ilie Năstase

Pe covorul roșu al evenimentului care a avut loc marți, 16 aprilie, la Sala Palatului din București, au pășit, alături de Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Boris Becker, Ion Țiriac, Gheorghe Hagi, dar și realizatorii filmului, regizorii Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu și producătorul Cosmin Hodor.

„Eu cu Ilie m-am întâlnit prima oară în anii 80 cred, după ce am concurat la Moscova. Ilie este o persoană cu suflet mare, este legenda României, a făcut enorm pentru tenis. Îl iubim toţi pentru că este un om foarte, foarte bun.

Ilie e amuzant, e încă tânăr în spirit, este sincer şi mă bucur că îl putem să îl sărbătorim azi cu ocazia lansării acestui documentar. Am jucat tenis cu Ilie… dar, sincer, eu am şanse mai mari la tenis decât el la gimnastică, pe bârnă. Sunt sigur că ar încerca, asta sigur. De la Ilie ai de învăţat în continuu, unele bune, altele mai puţin bune. Îmi este foarte drag. El este o motivaţie în continuare şi pentru tânăra generaţie. El a pus într-un fel tenisul pe hartă. După atâţia ani este încă o legendă. Mă bucur că este prietenul meu, dar eu îi spun fratele meu Ilie', a spus Nadia Comăneci, conform Agerpres.

La rândul său, Gică Hagi a recunoscut că Ilie Năstase a fost un adevărat idol pentru el și cei din generația lui.

„Pentru mine, pentru toţi din generaţia mea, Ilie Năstase a fost un idol. El ne-a inspirat, ne-a arătat că poţi fi cel mai bun. A reprezentat România la cel mai înalt nivel. A fost un sportiv de nota 10, a făcut la maximum tot ce a făcut pe teren. El, în afară de jucat tenis, avea şi o tehnică foarte bună. Atât cu racheta, cât şi cu mintea.

Mă bucur că s-a făcut acest film, sper să vină toată lumea şi să vadă un campion din toate punctele de vedere, tehnică, personalitate, creativitate, de toate.

E important că el a lăsat ceva în urmă, o amprentă, un exemplu foarte bun pentru cei tineri. Toţi cei care vor să devină jucători de tenis văd că se poate, se poate să ajungi cel mai bun. Ilie Năstase a fost un jucător de excepţie, un geniu, vedea lucrurile cu o secundă înaintea celorlalţi. Asta înseamnă să fii campion, să vezi lucrurile înaintea celorlalți', a spus Hagi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton